mehornet
  • mehornet
  • 64.9% (دوستانه)
  • بال ایرانسیم شروع کننده موضوع
11 سال پیش
سلام @};-


UserPostedImage


سفر به فضا، آرزوی دوست‌داشتنی خیلی از آدم‌ها بوده و هست. سفری که همه می‌دانیم حالا حالاها آن‌قدر آسان نیست که تعداد زیادی به انجامش امیدوار باشند.
این از سفر به فضا، چه رسد به زندگی در فضا. راستی آدم در حالتی که جاذبه نیست چه‌طور زندگی می‌کند؟ چه‌طور به کارهایش می‌رسد؟ اصلاً کجا زندگی ‌می‌کند؟ حالا که کشور ما هم دارد وارد این عرصه می‌شود و فرستادن فضانورد به فضا را در برنامه‌هایش گنجانده است، بد نیست کمی بیش‌تر با این موضوع آشنا شویم.

ایستگاه فضایی بین‌المللی (International Space Station) یک ماهواره‎ی قابل سکونت است که در یکی از مدارهای زمین در حال چرخش است. این ایستگاه از چندین بخش تشکیل شده که در سال‎های مختلف به فضا پرتاب شده و در آن‌جا به هم‌دیگر مونتاژ شده‎اند. اولین بخش آن به نام «زاریا» در سال 1998 میلادی یعنی 15 سال پیش در مدار قرار گرفت و بعد از آن به مرور تکمیل شد. از جمله بخش‎های معروف آن می‎توان به میر، کلمبوس، کیبو، هارمونی و سایوز اشاره کرد. ساخت این ایستگاه که به اختصار به آن آی.اس.اس (ISS) می‎گویند، با مشارکت چندین کشور دنیا به انجام رسیده است. این ماهواره‌ی غول‎پیکر، در ارتفاع 330 تا 410 کیلومتری زمین قرار دارد و از زمین به شکل یک ستاره‎ی در حال حرکت دیده می‏شود.

در آی.اس.اس آزمایشگاه‎های مجهزی برای تحقیقات زیست‏شناسی، انسان شناسی زیستی، فیزیک، ستاره شناسی، هواشناسی و... وجود دارد. این آزمایش‎ها را فضانوردان ساکن و مهمان در ایستگاه انجام می‎دهند. مثلاً از قسمت «کوپولا» به‌عنوان برج مراقبت و نظارت ایستگاه استفاده می‏شود. پنجره‌های بزرگ این بخش به فضانوردان اجازه می‏دهند تا فضای بیرون و زمین را بینند و از عملکرد بازوهای روباتی و پیاده‏روی‏های فضایی آگاه شوند. پنجره‌های کوپولا درپوش‌های محکمی دارند که از فضانوردان در برابر برخورد احتمالی خرده‌شهاب‌سنگ‌ها محافظت می‏کند و یا از بخش دیگری به نام «سایوز» به‌عنوان قایق نجات استفاده می‏شود تا در صورت بروز هرگونه مشکل، فضانوردان را به زمین منتقل کند.

اما انرژی لازم برای کار این ایستگاه از کجا تأمین می‎شود؟ انرژی خورشیدی بهترین و پاک‏ترین سوختی است که می‎تواند در آن ارتفاع به کار آید. این انرژی به کمک سلول‎های خورشیدی به برق تبدیل و نیروی مورد نیاز برای به راه افتادن تجهیزات ماهواره فراهم می‎شود.

UserPostedImage


فضانوردان در کاپولا در حال عکاسی، به نظر بد نمی‎گذرد؟


UserPostedImage


شاتل دیسکاوری در حال نزدیک شدن به ایستگاه


UserPostedImage


فضانوردی در حال تعمیر بخشی از ایستگاه، پیاده‌روی سخت‌ترین بخش این کار است


UserPostedImage


در حال ورزش تردمیل در فضا، فضانورد با کمربند به دستگاه وصل شده تا به حالت شناور در نیاید


UserPostedImage


کارهای زیاد در ایستگاه و کمک گرفتن از روبونات R2 که جزو ساکنان دائمی ایستگاه به شمار می‎آید



😕

Touradg
  • Touradg
  • 100% (عالی)
  • مدیریت شبیه ساز: Prepar3D 5.3
11 سال پیش
این روبوناتها خیلی مشکوک می زنند [attack]
PC Flight Simulation Geek Since 1998
mehornet
  • mehornet
  • 64.9% (دوستانه)
  • بال ایرانسیم شروع کننده موضوع
11 سال پیش
ارسال شده توسط : ایرانسیم 

این روبوناتها خیلی مشکوک می زنند [attack]



سلام تورج جان ، از چه نظر برادر 🤔

ها ..تصور کن ای روباته شبونه یهو برنامهاش هک بشه پاشه یواشکی با اون انگشتاش دونه دونه فضا نوردا رو بکشه و کنترل ایستگاه رو بگیره دستشو ..... [blackhee]

چه شود . کلا زندگی با یه روبات اونم با این سطح هوش یه جوریه .

البته واقعا احتمال اینکه این روباتها در آینده برای اعمال خاصی هم استفاده بشن هست . ناسا همیشه برنامهای آینده نگر داشته .



UserPostedImage  


دكتر فيروز نادري به همراه ربات فضانورد R2

❤ ❤