تشکیل این تاپیک ایده خوبیه فراز جان.... امیدوارم نظر های خوبی ارائه بشه و پربار باشه.......
در رابطه با سوال شما جناب مرصعی با اجازه آقا فراز من جوابتون رو میدم چرا که اون ایونت مربوط به دپارتمان Special Operation نمی شد...ببخشید [blackhee]
طرح ایونت استاد رومینا 1 یا 2 ماه پیش از اون ارائه شد (سر میز شام و هنگام گپ و گفتگو با 3نفر از بچه های دویژن در مشهد) بعد از ارائه طرح شروع کردیم به بررسی زوایای کار و موانع اصلی.. لوازم مورد نیاز .... کیفیت انجام و کمیت کار که همه ی این موارد حدودا یک ماه و نیم طول کشید.... و قرار شد ایونت در تهران برگزار بشه... موضوع پیچیده تر شد ... اجاره ی مکان با حداقل سرعت 512 برای هر دستگاه انتخاب درست اعضا .. انتخاب عنوان مناسب برای گروه ( همون IAT خودمون 👍 ) تهیه هدست و میکروفون ویژه یرای هر کدام از اعضا .. تهیه و طراحی لباس ویژه برای گروه همه باید تا یک مدت زمان مشخصی انجام می شد که نیازمند پیگیری و هما هنگی زیاد بود......اگر از تمام این مسائل پشت پرده بگذریم... می رسیم به مطرح کردن این موضوع با گروه مدیریتی دویژن ایران و به قول معروف کسب رخصت 😎 و دریافت نکاتی که اونها مد نظر داشتن..بعد دیگه قضیه دعوت از 6 دویژن اطراف برنامه ریزی هر پرواز برای بوکینگ .... اطلاع رسانی به روسا ایوائو و بسیاری از کارهای داخلی//...بعد از اون بحث فنی قضیه ... اینکه چنین ایونتی در چنین ابعادی با آبروی یک دویژن سر و کار داره .... انجام جلسه های توجیه فنی...و دعوت از دوستان برج مراقبت در REAL AVIATION که البته قبول دارم باید بیشتر از اینها می بود در راستای همون بحث فنی بود....بحث مهم دیگر هزینه ها بود چرا که چنین ایونتی اصولا خرج زیادی در بر خواهد داشت از لوازم گرفته تا مکان که خدارو شکر با مساعدت اعضای خود گروه این مسئله به راحتی حل شد.
نگرانی از قطع برق در مکانی که گروه قرار داشت یا اختلالات سیستم ها یا استقبال خیلی کم یا خیلی زیاد از جمله نگرانی هایی بود که از قبل باید برای اونها برنامه ریزی میشد......
نهایتا ایونت در شب عید فطر برگزار شد ....از ساعت 3 / 4 بعد از ظهر تست سیستمها ...بررسی دوباره نکات .. تماس با دوستان هدکوارتر و نهایتا ساعت 11:30 شب پایان یک ماه و نیم کار گروهی..کاری گروهی که برای اولین بار در ایوائو و در جهان انجام می شد.. بیش از 60 ترافیک پروازی از بیش از 5 دویژن ... خاطره ای فراموش نشدنی ایجاد کرد.. خاطره ای که گمان نمی کنم دیگر در این سطح تکرار بشه...حداقل در آینده ای نزدیک......👍
یاد و خاطره استاد رومینا عزیز همیشه گرامی باد.....روحش شاد 😢
[loveiran] [loveiran]
ویرایش بوسیله کاربر
15 سال پیش
|
دلیل ویرایش: بررسی دوباره متن