Guest
15 سال پیش
سلام و درود بر همه دوستان

با توجه به اینکه واحد عملیات ویژه دیویژن واحد بسیار نوپاییه و دوستان تازه فعالیتشون رو شروع کردن، امیدوارم همه بتونیم کمک شایسته ای براشون باشیم مخصوصا که شکل و نحوه برگزاری ایونت های این واحد بسیار متفاوت از بقیه انواع ایونت هست.
جهت توضیح باید عرض کنم که برای برگزاری یک ایونت عملیات ویژه تقریبا کلیه واحدهای مدیریتی یک دیویژن درگیر هستند. البته توضیح دیگر اینکه به دلیل هیجان خاصی که در ایونت های عملیات ویژه وجود داره، بسیار بیاد ماندنی و گیرا خواهد بود.
لازم به ذکره با توجه به اینکه فراز عزیز تنگاتنگ منو در جریان امور واحدشون میگذاره، میتونم ادعا کنم که ایونت عملیات ویژه بیاد ماندنی و عظیمی در جریان طراحیه و امیدوارم با توجه به وسعت بین المللی این ایونت، شاهد دومین ایونت پربار دیویژن خودمون باشیم.

پیشاپیش به اعضاء واحد Special Operation خسته نباشید میگم و امیدوارم هرچه سریعتر مجوزهایی که منتظرشون هستند صادر بشه @};-

امیر رضا حاجی نظری
واحد عملیات پرواز
S.Salahshour
  • S.Salahshour
  • 66.36% (دوستانه)
  • بال نقره ای - شاهین سوار
15 سال پیش
درود...

جناب نظری درست فرمودند کلا نوع و تایپ برنامه های عملیات ویژه کاملا متفاوت از بقیه ایونت هاست .... و به سبک دیگری و نحوه مدیریتی دیگر است...
دویژن ایران هم قبلا اقدام به اجرای چنین ایونت هایی داشت که اقلب نا موفق بودند....مثل ایونت شبیه سازی سقوط کاسپین(توسط آقای توماری) ..... یا پیدا کردن یک اتوبوس توسط هلیکوپتر و هواپیمای نجات توسط دوستان در مسیر یزد اصفهان که موفقیت آمیز بود (توسط آقای طالب زاده) و یا برگزاری نمایشگاه هوایی آنلاین در کیش و تهران (توسط اینجانب) که به نتیجه نرسید ... و در خارج کشور ودر حوزه خاورمیانه ایونت عربستان در صحرای عربستان بود که بچه های دویژن ما نیز شرکت کردند و با شکوه برگزار شد...(میشه از تجربیات اونها خیلی استفاده کرد) .
امیدوارم اینچنین که آقای نظری فرمودند شهاد ایونت بزرگی باشیم و در سطح بالا....😄
اما بد نیست به جای اونکه ما از ابتدای کار و اولین ایونت عملیات ویژه که توسط فراز عزیز هدایت میشه رو در سطح بین المللی آغاز کنیم ابتدا چندین ایونت در داخل کشور بگذاریم.(این یک پیشنهاد و نظر شخصی) که این کار چندین حسن داره :
1- فراز عزیز با کار و مشکلات پیش رو بیشتر آشنا میشه
2- مسئول عملیات ویژه دویژن ایران با نحوه مدیریت چنین ایونتهایی بیشتر آشنا میشه
3- هماهنگی مسئولین دویژن محک زده میشه
4- با توجه به اینکه یک ایونت بین المللی در ایوائو با آبروی دویژن سر و کار داره میشه از خیلی حوادث و نا هماهنگی ها پیشگیری کرد
5- مورد دیگر اینکه بچه های دویژن خود ما نیز آشنا میشن با چنین برنامه هایی.... در حال حاضر میشود گفت 98 % دوستان حاضر در دویژن تا به حال یکبار هم در چنین ایونت هایی شرکت نکردند و از نحوه اون خبر ندارند....
6- با انجام چند ایونت داخلی این موضوع محک زده میشه که آیا استقبال در داخل کشور وجود داره؟؟؟ و جوری نباشد که در داخل کشور نسبت به خارج کشور کمتر استقبال بشه.

و در پایان ضمن آرزوی موفقیت برای فراز عزیز که از دوستان خوب من هم هست... امیدوارم دویژن ایران روز به روز قدم های محکم تر و بزرگتری بردارد و اعضا نیز همکاری کنند تا کار به جلو پیش برود....
و همینطور امیداورم آقای نظری و دیگر دوستان مسئول بیشتر به این انجمن مرجع توجه کنند و به 2 یا 3 پست حضور محدود نباشند......👍

نقل قول:

پیشاپیش به اعضاء واحد Special Operation خسته نباشید میگم و امیدوارم هرچه سریعتر مجوزهایی که منتظرشون هستند صادر بشه

واحد عملیات تحت چند نفری هدایت میشه؟؟؟ آقای قبادی دستیار هم دارند؟؟
@};-

faraz
  • faraz
  • 57.14% (معمولی)
  • بال برنزی - کبوتر سوار شروع کننده موضوع
15 سال پیش
سلام خدمت دوستان عزیز
در مورد فرمایش آقای سلحشور باید عرض کنم که ایونتی که ما برای همفته ی آینده در نظر گرفتیم ، فقط برای دیوژن خودمان می باشد و همانطور که در پست های اولیه اشاره کردم ، این ایونت فقط برای آشنایی اعضا با این سبک ایونت ها می باشد و اگر خدا بخواهد 2-3 تا ایونت در حد بین الملی طراحی کردیم و یکی از آنها به طور کامل آماده انتشار است و ما روی 2 ایونت دیگری کار میکنیم.
و در مورد دستیار هم ، آقای پارسیان از آن روز اول به عنوان دستیار بودند ( البته من خیلی به ایشان ارادت دارم) ولی به دلیل نداشتن درجه یا ریتینگ ، هنوز به صورت رسمی اعلام نشده اند ، ولی امیدوارم تا اوایل ماه آینده ایشون هم به صورت رسمی اعلام شوند
و من باز هم اعلام میکنم ، هر نفری که می تواند به دپارتمان عملیات ویژه دیوژن کمک کند ، یک ایمیل به من بزند و در آن کاری را که می تواند انجام بدهد را ذکر کند و بعد از بررسی ،ایشان به صورت رسمی به دپارتمان عملیات ویژه ملحق می شود و اصلا این واحد متعلق به یک نفر خاصی نیست و همه ی اعضا دیوژن ایران در این دپارتمان سهیم هستند .
و در مورد استفاده از تجربه ی دیگران ، ما هم طرح دوستی با چندین تن از همکارانمان در دیوژن های مختلف داریم 🖐 و حتما از آنها کمک می گیریم و به زودی خبر خوشی از رییس عملیات ویژه ایواو (SOM) دریافت خواهیم کرد . [readdoc]
با تشکر
Email :[email protected]
Let's see... altitude: 21,000 feet. Speed: 520 knots. Level flight. Course: zero-niner-zero. Trim and mixture: wash, soak, rinse, spin

حباب ها هميشه قرباني هواي درونشان مي شوند
Amir Parsian
  • Amir Parsian
  • 58.52% (معمولی)
  • حرفه ای ارزشمند
15 سال پیش
بالاخره تموم شد .این آقای قبادی پدرمنو در آورد خیلی بنده خدا پیگیر قضیه بود منتظر همه بچه ها هستیم .
Guest
15 سال پیش
خسته نباشید بچه ها

انشاءالله بعد از تست و اعلام رسمی، اولین ایونت عملیات ویژه رسمی دیویژن رو همه با هم برگزار میکنیم

باز هم خسته نباشید =d>