سلام به همه @};-
من در این مورد یه نظر شخصی دارم و اون اینه که منافع آمریکا و اسرائیل و متحدانشون حکم میکنه این جنگ رو راه بندازن و با اطمینان میگم هیچ ترسی از جنگیدن تو سه تا جبهه مختلف هم ندارن ، در مورد سوریه و دستو پا زدنش برای موندن دیگه حرفی باقی نمونده و کاملا مشهوده که به راحتی بهش حمله میشه و کار خاصی نمیتونه بکنه . تجاوز به این کشور از زمین و هوا و دریا ... که دیگه جای شرح زیادی نداره . و اما روسیه ( .... ) اونها هم در پی منافع شخصی خودشون هستن و دلشون برای هیچ کس نسوخته . روسها هم برای حفظ حاکمیتشون ( در حال حاضر فقط قدرت نمایی نظامی ) که این روزها به شدت تحلیل رفته هر از چند گاهی بعد از یه کلی فکر کردن چند جانبه یه حرفی هم میزنن تا شاید یه حفظ جایگاهی هم برای خودشون بکنن .
تکیه به امکانات و حرفهایه چند پهلویه روسها برای هیچ کشوری تا الان سازندگی نداشته ، باور کنید اونا به هیچ کس جز خودشون و منافعشون فکر نمیکنن .
اگر خوب به سیر تحرکات آمریکا از 10 سال پیش تا الان فکر کنید متوجه میشید که آمریکا و متحدانش با گرفتن گام به گام تمام پایگاههای روسیه در کشورهای مختلف دنیا دارن سر روسها به آرومی با پنبه میبرن .
ادعا حمایت روسها از مسلمانان لبنان و فلسطین و سوریه .... خنده داره به خدا . این جنگ به عقیده من با درصد 70 /30 داره به نفع آمریکا پیش میره و به نظر میرسه اصل مسئله چیزه دیگی هست . شاید 20 سال دیگه خیلی چیزا مشخص شده باشه .
حالا این وسط قراره کیا هلاک بشن و برای چی ...😊
میخواستم یه چندتا عکس بزارم بی خیال شدم😞 متاسفانه منافع قدرتهای بزرگ ایجاب میکنه از هیچ جنایتی دست بردار نباشن ، جنگیدنی که با خود زنی همراه باشه عاقبت خوبی نداره
بد بختی بزرگ مردم سوریه عدم اتحادشون و همدلیشون با همه که اونم دلایل مشخص داره ، بلایی که سر عراق هم اومد و امیدوارم هرگز سر ما نیاد آمین 🙏