Skyhawk 172
  • Skyhawk 172
  • 50.84% (معمولی)
  • بال چوبی شروع کننده موضوع
15 سال پیش
سلام ،‌ بعيد ميدونم مشكل از كارت گرافيك باشه . پس چرا براي تكسچرهاي اصلي اينطوري نميشه .

نقل قول:

**اين در حاليه كه پينت آسمان كه براي DF بود رو هم (EP-ASD) به همين صورت پينت كردم ولي وقتي تكسچر با برنامه Text-o-Matic درست شد ، به هيچ عنوان چنين مشكلي نبود و تكسچر كاملاً با وضوح ديده مي شد.

تكسچر اصلي خدمت شما :

http://www.4shared.com/file/193547278/97bd70b4/a310fuse_left_t.html 

[-o<
Touradg
  • Touradg
  • 100% (عالی)
  • مدیریت شبیه ساز: Prepar3D 5.3
15 سال پیش
سلام
فایلهای شما رو بررسی کردم.هر دو فایل رو به فرمت کاملاً یکسان در آوردم و تست کردم که نتیجه مثل قبلا بود.تنها دلیلی که منطقی به نظرم میاد این هست مدلی که در هواپیما استفاده شده از نیمه بدنه هواپیما به بالا (تقریباً از بالای پنجره ها) دارای کشیدگی (Stretch) هست.اینه که به عنوان مثال 100 پیکسل از پینت شما بر روی 300 پیکسل از بدنه هواپیما کشیده میشه و بنابراین طبیعی هست که به خاطر نوع رندر تصاویر دچار ماتی میشند..راه کار این هست که به عنوان مثال نوشته Mahan Air رو از بالا Shrink کنید تا تقریباً بر روی ردیف پنجره ها قرار بگیره و بعد تست کنید.
من فایل اصلی (قرمز رنگ) رو 300 پیکسل به ارتفاعش اضافه کردم و بعد 300 پیکسل Crop کردم.نتیجه دقیقاً همین مشکل شما شد.اگر به عکس های سسنا که قبلاً خدمتتون دادم نگاه کنید به هیچ وجه ماتی وجود نداره.

موفق باشید
PC Flight Simulation Geek Since 1998
Alizadeh
  • Alizadeh
  • 50.24% (معمولی)
  • تازه وارد
15 سال پیش
سلام دوستان خسته نباشید. اینجا من باری شما یه راه حلی دارم که هم عالی ترین کیفیت رو روی بدنه هواپیما داشته باشید و هم کم ترین زحمت رو!
سیمولاتورتون رو راه بندازین. برید بشینید تو کابین خلبان. پرواز کنید و حالا وسط آسمون یکم تخیلتون رو بکار بندازید و یه ایرباس ماهان رو تصور کنید که داره پرواز میکنه😁 [gofly]
چو بشنوی سخن اهل دل مگو که خطاست سخن شناس نی جان من خطا اینجاست
Touradg
  • Touradg
  • 100% (عالی)
  • مدیریت شبیه ساز: Prepar3D 5.3
15 سال پیش
Alizadeh نوشت:

سلام دوستان خسته نباشید. اینجا من باری شما یه راه حلی دارم که هم عالی ترین کیفیت رو روی بدنه هواپیما داشته باشید و هم کم ترین زحمت رو!
سیمولاتورتون رو راه بندازین. برید بشینید تو کابین خلبان. پرواز کنید و حالا وسط آسمون یکم تخیلتون رو بکار بندازید و یه ایرباس ماهان رو تصور کنید که داره پرواز میکنه😁 [gofly]

😂 موافقم , اول و آخرش شما توی کابین هستی نه روی بدنه.

PC Flight Simulation Geek Since 1998
Skyhawk 172
  • Skyhawk 172
  • 50.84% (معمولی)
  • بال چوبی شروع کننده موضوع
15 سال پیش
Touradg نوشت:

سلام
فایلهای شما رو بررسی کردم.هر دو فایل رو به فرمت کاملاً یکسان در آوردم و تست کردم که نتیجه مثل قبلا بود.تنها دلیلی که منطقی به نظرم میاد این هست مدلی که در هواپیما استفاده شده از نیمه بدنه هواپیما به بالا (تقریباً از بالای پنجره ها) دارای کشیدگی (Stretch) هست.اینه که به عنوان مثال 100 پیکسل از پینت شما بر روی 300 پیکسل از بدنه هواپیما کشیده میشه و بنابراین طبیعی هست که به خاطر نوع رندر تصاویر دچار ماتی میشند..راه کار این هست که به عنوان مثال نوشته Mahan Air رو از بالا Shrink کنید تا تقریباً بر روی ردیف پنجره ها قرار بگیره و بعد تست کنید.
من فایل اصلی (قرمز رنگ) رو 300 پیکسل به ارتفاعش اضافه کردم و بعد 300 پیکسل Crop کردم.نتیجه دقیقاً همین مشکل شما شد.اگر به عکس های سسنا که قبلاً خدمتتون دادم نگاه کنید به هیچ وجه ماتی وجود نداره.

موفق باشید

سلام تورج جان و بقيه دوستان ، اول يك تشكر از جناب مرصعي به خاطر زحماتشون . بعد از يك وقفه مجدداً مزاحم شدم . ولي فكر كنم اين مشكل يه چيزي غير از كشيدگي و اين چيزهاست !!! 😕 حالا چي هست تا الان كه دقيق معلوم نشده 😣

Alizadeh نوشت:

سیمولاتورتون رو راه بندازین. برید بشینید تو کابین خلبان. پرواز کنید و حالا وسط آسمون یکم تخیلتون رو بکار بندازید و یه ایرباس ماهان رو تصور کنید که داره پرواز میکنه

عليزاده جان شما يه پرواز تهران - لندن (مثال) مي خواي بري توي شبيه ساز كل طول پرواز توي كاكپيت هستي ديگه ؟؟؟؟‌!! بالاخره بايد براي بعضي مدل هاي خوب كه در real هم توي كشور ما هستند پينت درست و حسابي باشه يا نه...؟ [blackhee]