😂 😂
جناب..... کی حرف استف پازیشن زد؟ ..... چرا هرچقدر من مطلب دیگری را میگم شما مطلب رو میگیرید و می پیچونید و نهایتا مطلب قبلی خودتون و یک حرف واحد به نام
استف روتکرار می کنید؟؟ ..... جریانی که مربوط به من میشد و شما غیر مستقیم چندبار ذکر کردید تمام شده و از بین رفته چرا دوباره مدام باز می گردید به گذشته و این تصور رو در ذهن دارید که هر متنی که من می نویسم غرضی داره و به اون ماجرا بر می گرده و شما از نوع بر عکس و غرض دار برداشت می کنید ؟!!
مطمئنا اگر دو یا چند پسته بودن استف اشکالی داشت ، پیش از تذکر شما ، سیستم تذکر میداد
آیا این متن به معنای تذکر دادن است ؟؟؟ :
دوِیژن ایران 357 عضو و 141 عضو فعال داره در حالی که فقط 10 12 استف پزیشن که بعضی از دوستان هم در دو موقعیت انجام وظیفه می کنند.
در مورد مشکلات و تفکرات که فرمودید ، درست متوجه نشدم ... کی چه فکری میکنه؟
این متن خود شما : مشکل اینجاست که بعضیها فکر میکنند باید تعاملی با گروه استف داشته باشند تا بیان و پرواز کنن .واین پاسخ من : دوِیژن ایران 357 عضو و 141 عضو فعال داره در حالی که فقط 10 12 استف پزیشن که بعضی از دوستان هم در دو موقعیت انجام وظیفه می کنند.
چند نفر چنین فکری می کنند؟؟؟و دوباره متن شما :
این همه دوستان جدید الورود مگه اول در مورد استف شدن فکر کردن و جواب گرفتن که حالا دارن میپرن ؟
به نظر شما یک حرف تکرار نشده؟؟؟؟
اگر کمی با آرامش و بدون پیش زمینه فکری متن هایی که خودتان و بنده نوشته ایم را بخوانید بدین لحن پاسخ نمی دهید و موضوع را اشتباه برداشت نمی کنید.
شما پیش از این که به فکر "فکر دیگران" باشید باید ببینید سهم شما در پیشبرد فعالیت عمومی دیویژن چقدره . پروازهای آن لاینتون به چه دلیل متوقف شده ؟
سوال خوبیه مثل صندلی داغ 😉 ...... تا جایی که می تونستم سعی کردم سهم بسزایی داشته باشم .... علت توقف پروازهای آنلاین من هم شخصی است هر موقع صلاح بدونم دوباره مانند گذشته فعالیت می کنم... فعلا زیاد در گیرم
دوستانتون در ارلاینتون چرا آن لاین نمیشن ؟
شرکت در حال تغییرات اساسی بوده و هست دوستان هم بیشتر پرواز های تست انجام می دهند فکر کنم با شروع کار مجدد و فعالیت قوی تر ما دوستان هم دوباره آنلاین بشوند ولی همواره 3 4 نفر از دوستان همچنان فعالیت دارند
( کاپیتان دلیلی .. کاپیتان آبکار .. کاپیتان شهامتی ... کاپیتان چیتسازان .. و جناب مقدم) بقیه هم شاید دلایل خاص خودشون رو دارن و در مورد شک شبهه شما باید بگم هیچگونه تحریم یا سخنی از طرف گروه مدیریتی مبنی بر شرکت نکردن در پروازهای آنلاین ابلاغ نشده و 99% در آینده نیز نخواهد شد.
شما به عنوان مدعی ایرلاین داری ، چرا برنامه ای ندارید تا بخشی از پروازهاتون رو آن لاین انجام بدید ؟
این مسئله مربوط میشه به تیم مدیریتی شرکت ما که در جهت پیشبرد اهداف خود و کمک به اعتلای دویژن ایران چه سیاستی را اتخاذ کند , و صلاح نمی بینم در حال حاضر مطرح شود.
عملکرد شخصی خودشون نقصی نداشتند ، اونوقت چنین سئوالهایی رو مطرح کنند .
اساسا انسان بی نقص نیست ولی به یاد نمیارم نقصی داشته باشم که مانع از پرسشگری من باشد ... اگر منظورتون نکته یا موضوع خاصی هست قبلا جریمه اش پرداخت شده 😉
آقایون مشکل دار ... میشه بفرمایید چه مشکلاتی دارید که نمیتونید فعالیت کنید ؟ چه مشکلاتی جلوی پروازهای آن لاین شما یا حضور در پستهای مراقبتی رو گرفته ؟
این قدم بسیار خوبیه برای پیگیری اینکه چرا دسته ای ریزش کردند و پرواز نمی کنند ....البته ((آقایون مشکل دار )) خطاب قرار دادن زیاد واژه زیبایی نیست.
در مورد استف برای چندمین بار میگم ، کسی که میخواد پرواز کنه نیازی نداره تا اول با دیویژن کنار بیاد .
گمان نمی کنم موضوع استف کلا مطرح شده باشد که شما نیاز به مطرح کردن چندین باره اون داشته باشید.:-k
در مورد اطلاع رسانی شما حق دارید اشتباه از جانب من بود گاهی هم باید اعضا پیگیر باشند تا بتوانند از اخرین اخبار با خبر شوند و با شما کاملا موافقم.
. وقتی مجددا تبدیل شدید به یک عضو فعال اونوقت جا برای استفاده از ایده ها و نظرات بقیه هم باز تر میشه .
یعنی این امکان وجود نداره فردی که فقط 2 یا 3 ماه هستش که فعالیت کمرنگتری داره در مورد مسائل حال و آینده دویژن اظهار نظر کنه و به بحث و گفتگو بپردازد؟؟؟ فکر نکنم اینطور باشه 😉
نهایتا امیدوارم هرروز شاهد پیشرفت دویژن باشیم تا هر روز آسمان شلوغ تری داشته باشیم.....[loveiran]
شب خوش.....👍