جناب طالب زاده......
فرمودید:
مشکل اینجاست که بعضیها فکر میکنند باید تعاملی با گروه استف داشته باشند تا بیان و پرواز کنن . مشکل اینجاست که بعضی ها فکر نمیکنند که اگر ایران ، دیویژن نداشت هم میشد پرواز کرد . همونطور که خود من پرواز میکردم . به یه جمله پست قبلی بنده توجه نکردید ...
دوِیژن ایران 357 عضو و 141 عضو فعال داره در حالی که فقط 10 12 استف پزیشن که بعضی از دوستان هم در دو موقعیت انجام وظیفه می کنند.
چند نفر چنین فکری می کنند؟؟؟ اینجور قضاوت کردن نوعی پیش داوری و پاک کردن صورت مسئله است!! فرض می کنیم از این 141 نفر اکتیو 10 نفر استف و 30 نفر هم چنین تفکری دارند و از 100 نفر هم 50 نفر با در نظر گرفتن همه مشکلات نمی توانند فعالیت بکنند از 50 نفر باقیمانده در یک ایونت ما 30 نفر شرکت می کنند در حال حاضر؟؟
صرف نظر از این ها چرا 357 نفر چرا این رقم بیشتر از اینها نباید باشه؟؟؟
در رابطه با حضور دوستان باید عرض کنم ، ما که نمیتونیم دعوت نامه برای اعضا بفرستیم و خواهش کنیم تشریف بیارن و از شبکه استفاده کنن .
بله و کلا در حیطه مسئولیت کاری شما نیست ولی شما می توانید با برنامه ها و اطلاع رسانی های جدیدی که می کنید فضا را برای جلب یک خلبان یا ATC آماده کنید.
فراموش نکنید که اطلاع رسانی یکی از مهمتریم بخش ها در جلب اعضا است.
بر خلاف نظر شما ، وضعیت دیویژن ایرن نه تنها بد نیست ، بلکه رو به جلو هم هست . برخلاف سال گذشته که 2 تور داشتیم ، امسال 4 تور داریم . در حال اخذ مجوز تور لانگ هال برای دیویژن هستیم . مجوز ایونت عملیات ویژه جهانی رو گرفته ایم که دوستان دارن روی اون کار میکنن . تور هلی کوپتری رو احتمالا خواهیم داشت و مشغول مذاکره هستیم برای برپایی یک تور بزرگ در منطقه خاور میانه با حضور چند کشور از جمله ایران . امتحاناتمون داره خیلی وسیع برگزار میشه و دوستان در دپارتمان آموزش هم برنامه جدید آموزشی رو داده اند که باید در چند جلسه روی اون بحث بشه . میبینید ... نگرانیتون در مورد از بین رفتن خلاقیت و سرد شدن دوستان بی مورده . استف ایران کار خودش رو میکنه !
صحبت های من هیچکدام از روی غرض نبوده و نیست گمان اینکه دویژن در حالت خوبی نیست نه سودی برای من داره و نه من رو خوشنود می کنه وضعیت راکد و بیم من از این هستش که با تمام این زحماتی که دوستان می کشند و این همه تور تهیه می بینند و نوآوری نشان می دهند با استقبال کم اعضا یا همون طرف دوم رابطه مواجه بشه اینجاست که حالتهایی که قید کردم احتمالش قوی تر میشه.......البته امیدوارم هیچ زمان به چنین وضعیتی نرسیم.
چیزی که مهم هست اینه که کارها طوری پیش بره که نهایتا به سود دویژن باشه ... امیدوارم تورهایی که اعلام کردید و برنامه های که در نظر دارید با استقبال خوب دوستان روبرو بشه و یک مرحله دیگه رو به جلو بریم .
پاینده باشید@};-