mehornet
  • mehornet
  • 64.9% (دوستانه)
  • بال ایرانسیم
11 سال پیش
سلام به همه دوستان @};-

Co-pilot جان دست شما درد نکنه از بابت این ریپینت من رو یاد خاطراتم تو این دانشکده معراج انداختی و البته پرواز با تکنام که خدایی هواپیمای چالاکی هست ، با این هواپیما چه کارها که نکردیم [approve]

من در مورد ریپینت شما چندتا انتقاد دارم و چون تازه کار هستی موردی نداره برادر 😊 ولی این کار برا کسی که از بچگی با فتوشاپ بزرگ شده یه کم مورد داره .

UserPostedImage   UserPostedImage  

شما در این ریپینت توجهی به هم سو شدن لاینها و خطوط چپ و راست پرنده نداشتی و به بعضی از نقاط پرنده با لایهای دیگه که سفید رنگ هست روی رنگ آمیزی شما رو گرفته و در فرم اصلی کار مشکل ایجاد کرده . با نشونهای قرمز یه سری از این نقاط رو براتون مشخص کردم . اگر یه ریپینت رو به حد کامل یه نمونه واقعی برسونی کارستونه ... استفاده از عکسهای مختلف یه پرنده به شما اجازه میده دقت کارتو بالا ببری .

UserPostedImage

UserPostedImage

[sweating]

mehornet
  • mehornet
  • 64.9% (دوستانه)
  • بال ایرانسیم
11 سال پیش
ارسال شده توسط : amirfikat 

👏
سلام
خسته نباشید خیلی زیبا کار کردید.
برای 2004(FS9) چی؟😢
اگر فرودگاه خدمات ویژه قزوین هم بیاد کنارش عالی میشه 👍 (البته نسخه 2004 فراموش نشه! [blackhee] )

امیر جان سلام @};-

متاسفانه این ادان فقط برای fsx طراحی شده و سازندهاش سعی کردن تا جایی که میشه به حقیقت نزدیکش کنن . زدن فوروارد اسلیپ باهش یه لذت خاصی داره ، منو یاده آموزشهای دوره ppl میندازه . یادش بخیر انجین فیلورها و .... نشینه نشینه نشینه 😝
Co-pilot
  • Co-pilot
  • 54.84% (معمولی)
  • بال نقره ای - شاهین نشان شروع کننده موضوع
11 سال پیش
ارسال شده توسط : mehornet 

سلام به همه دوستان @};-

Co-pilot جان دست شما درد نکنه از بابت این ریپینت من رو یاد خاطراتم تو این دانشکده معراج انداختی و البته پرواز با تکنام که خدایی هواپیمای چالاکی هست ، با این هواپیما چه کارها که نکردیم [approve]

من در مورد ریپینت شما چندتا انتقاد دارم و چون تازه کار هستی موردی نداره برادر 😊 ولی این کار برا کسی که از بچگی با فتوشاپ بزرگ شده یه کم مورد داره .

UserPostedImage   UserPostedImage  

شما در این ریپینت توجهی به هم سو شدن لاینها و خطوط چپ و راست پرنده نداشتی و به بعضی از نقاط پرنده با لایهای دیگه که سفید رنگ هست روی رنگ آمیزی شما رو گرفته و در فرم اصلی کار مشکل ایجاد کرده . با نشونهای قرمز یه سری از این نقاط رو براتون مشخص کردم . اگر یه ریپینت رو به حد کامل یه نمونه واقعی برسونی کارستونه ... استفاده از عکسهای مختلف یه پرنده به شما اجازه میده دقت کارتو بالا ببری .

UserPostedImage

UserPostedImage

[sweating]

سلام برادر @};-
بابا خداروشکر یکی گیر اساسی داد 👏
سه سوته درستش میکنم کاپیتان ... البته یکی دوتاشو اصن نمیشه کاریش کرد [approve] ولی مابقی رو چرا .
برادر فتوشاپم بد نیست ، خوبم نیست انصافا 😁 ، اصن میخوای قناری رو رنگ کنم جا عقاب 😛 ولی خب شما هم اگه جای من بودی ریپ میزدی .. بار اولت باشه ، تازه این تکسچر خیلی اذیتم کرده به طوری که روی 25 تا فایل با فرمت DDS کار شده در حالی که اصلا به ظاهر فسقلیش نمیاد لامصب ؟؟ ، خب آدم هنگ میکنه دیگه !! تازه برای رنگ آمیزی خطوط هم باید توی صفحه سفید بدون هیچ خطوط راهنمایی رنگ آمیزی کنی تازه ادامه رنگ آمیزی خطوط توی 3 تا صفحه ی دیگه ادامه پیدا میکرد ، حالا باید بری محیط شبیه سازو باز کنی ، بعد لودش کنی و باز کنی ببینی خطوط روی هم میفتن یا نه ( میدونی چند بار این کارو انجام دادم ) [sweating] ؟؟

ولی حتما درستش میکنم برات برادر ، تا فردا ولش نمیکنم [attack]
انصافا فکر کنم خاطرات معراجی ها رو زنده کردم ؟؟؟ 😍 ولی مردونه هواپیمای باحالیه .. اگه فیلمی رو که گذاشتم و دیده باش متوجه میشی تو شبیه ساز هم روونه ... دم شرکتش گرم هواپیمای کاملی ساخته =d>
@};-
amirfikat
  • amirfikat
  • 61.92% (دوستانه)
  • بال نقره ای - شاهین نشان
11 سال پیش
ارسال شده توسط : mehornet 

ارسال شده توسط : amirfikat 

👏
سلام
خسته نباشید خیلی زیبا کار کردید.
برای 2004(FS9) چی؟😢
اگر فرودگاه خدمات ویژه قزوین هم بیاد کنارش عالی میشه 👍 (البته نسخه 2004 فراموش نشه! [blackhee] )

امیر جان سلام @};-

متاسفانه این ادان فقط برای fsx طراحی شده و سازندهاش سعی کردن تا جایی که میشه به حقیقت نزدیکش کنن . زدن فوروارد اسلیپ باهش یه لذت خاصی داره ، منو یاده آموزشهای دوره ppl میندازه . یادش بخیر انجین فیلورها و .... نشینه نشینه نشینه 😝

من چود به FS9 بیشتر از اون چیزی که فکرش رو بکنی وفا دارم نمیتونم بیخیالش بشم [blackhee]
از طرفی هم دلم میخواد در سیمولاتور با تکنام بپرم تا خاطراتم زنده بشه!! 😊
راستی اگر Instrument رو هم دقیقاً مثل تکنام معراج درست کنید خیلی خوب میشه!
UserPostedImage
Sh.MDH
  • Sh.MDH
  • 50.04% (معمولی)
  • بال آهنی - آسمان نشان
11 سال پیش
من فکر میردم فقط خودمو اقا نادری معراجی هستیم ماشاا... زیاد هستیم ما معراجی ها
برچم ما بالاست.
UserPostedImageUserPostedImage