سلام به همه دوستان @};-
Co-pilot جان دست شما درد نکنه از بابت این ریپینت من رو یاد خاطراتم تو این دانشکده معراج انداختی و البته پرواز با تکنام که خدایی هواپیمای چالاکی هست ، با این هواپیما چه کارها که نکردیم [approve]
من در مورد ریپینت شما چندتا انتقاد دارم و چون تازه کار هستی موردی نداره برادر 😊 ولی این کار برا کسی که از بچگی با فتوشاپ بزرگ شده یه کم مورد داره .
شما در این ریپینت توجهی به هم سو شدن لاینها و خطوط چپ و راست پرنده نداشتی و به بعضی از نقاط پرنده با لایهای دیگه که سفید رنگ هست روی رنگ آمیزی شما رو گرفته و در فرم اصلی کار مشکل ایجاد کرده . با نشونهای قرمز یه سری از این نقاط رو براتون مشخص کردم . اگر یه ریپینت رو به حد کامل یه نمونه واقعی برسونی کارستونه ... استفاده از عکسهای مختلف یه پرنده به شما اجازه میده دقت کارتو بالا ببری .
[sweating]
سلام برادر @};-
بابا خداروشکر یکی گیر اساسی داد 👏
سه سوته درستش میکنم کاپیتان ... البته یکی دوتاشو اصن نمیشه کاریش کرد [approve] ولی مابقی رو چرا .
برادر فتوشاپم بد نیست ، خوبم نیست انصافا 😁 ، اصن میخوای قناری رو رنگ کنم جا عقاب 😛 ولی خب شما هم اگه جای من بودی ریپ میزدی .. بار اولت باشه ، تازه این تکسچر خیلی اذیتم کرده به طوری که روی 25 تا فایل با فرمت DDS کار شده در حالی که اصلا به ظاهر فسقلیش نمیاد لامصب ؟؟ ، خب آدم هنگ میکنه دیگه !! تازه برای رنگ آمیزی خطوط هم باید توی صفحه سفید بدون هیچ خطوط راهنمایی رنگ آمیزی کنی تازه ادامه رنگ آمیزی خطوط توی 3 تا صفحه ی دیگه ادامه پیدا میکرد ، حالا باید بری محیط شبیه سازو باز کنی ، بعد لودش کنی و باز کنی ببینی خطوط روی هم میفتن یا نه ( میدونی چند بار این کارو انجام دادم ) [sweating] ؟؟
ولی حتما درستش میکنم برات برادر ، تا فردا ولش نمیکنم [attack]
انصافا فکر کنم خاطرات معراجی ها رو زنده کردم ؟؟؟ 😍 ولی مردونه هواپیمای باحالیه .. اگه فیلمی رو که گذاشتم و دیده باش متوجه میشی تو شبیه ساز هم روونه ... دم شرکتش گرم هواپیمای کاملی ساخته =d>
@};-