maryam
  • maryam
  • 66.72% (دوستانه)
  • بال نقره ای - شاهین نشان شروع کننده موضوع
11 سال پیش
سلام به همگی 🤦

به خدا این منو پیر کرده[funcrazy]

10 بار نصبش کردم بعدم پاکیدم باز نه از کاکپیت خبری بود و نه از چرخا.........از نظره گرافیکم مشکلی نداره.......shift+1 هم میزنم باز کابینی نداره........برنامه fsupic اگه درست نوشته باشم رو نصب کردم اما کار باهاش رو بلد نیستم............😠 .............ویندوزم هم xp srvice pack 3 32 bit هست خداییش اگه کسی بهم کمک کنه ازش ممنون میشم @};-
سنگی که طاقته ضربه های تیشه را ندارد تندیسه زیبایی نخواهد شد

capt.persis
  • capt.persis
  • 54.86% (معمولی)
  • بال نقره ای - شاهین سوار
11 سال پیش
ارسال شده توسط : maryam 

سلام به همگی 🤦

10 بار نصبش کردم بعدم پاکیدم باز نه از کاکپیت خبری بود و نه از چرخا.........از نظره گرافیکم مشکلی نداره.......shift+1 هم میزنم باز کابینی نداره........برنامه fsupic اگه درست نوشته باشم رو نصب کردم اما کار باهاش رو بلد نیستم............😠 .............ویندوزم هم xp srvice pack 3 32 bit هست خداییش اگه کسی بهم کمک کنه ازش ممنون میشم @};-

نمی دونم از کجا این افزونه را تهیه کردید اما معروف ترینش، و اگر پک دریافتی شما کامل باشه (با خاموش کردن آنتی ویروس و نصب از اول) طبق زیر، درست میشه: انشالله

Everything you'll need to get the aircraft running should be right in this file

First place everything from the CLS MD80 zip into your flight simulater

next complete the steps below these steps (Which were posted in the CLS MD81 forum)

Please first update the C++ database on your computer. This is the problem in most of the cases. Run the corresponding version to your computer below:
File depends on your system

Windows xp, vista, 7 ; 32 bit

Windows xp, vista, 7 ; 64 bit

After this, reboot

Step 2
Run the "md80troubleshooter"
You only need to run this program once! Running is multiple times will not change anything.

After you ran the program, please restart your PC. Now check FSX to see if the product is working.

Two more items to check are:
1. Update FSUIPC to a newer version.
2. Check if you have FSX service pack 1 and service pack 2 installed. [10of10]
UserPostedImage
maryam
  • maryam
  • 66.72% (دوستانه)
  • بال نقره ای - شاهین نشان شروع کننده موضوع
11 سال پیش
ارسال شده توسط : capt.persis 

ارسال شده توسط : maryam 

سلام به همگی 🤦

نمی دونم از کجا این افزونه را تهیه کردید اما معروف ترینش، و اگر پک دریافتی شما کامل باشه (با خاموش کردن آنتی ویروس و نصب از اول) طبق زیر، درست میشه: انشالله

Everything you'll need to get the aircraft running should be right in this file

First place everything from the CLS MD80 zip into your flight simulater

next complete the steps below these steps (Which were posted in the CLS MD81 forum)

Please first update the C++ database on your computer. This is the problem in most of the cases. Run the corresponding version to your computer below:
File depends on your system

Windows xp, vista, 7 ; 32 bit

Windows xp, vista, 7 ; 64 bit

After this, reboot

Step 2
Run the "md80troubleshooter"
You only need to run this program once! Running is multiple times will not change anything.

After you ran the program, please restart your PC. Now check FSX to see if the product is working.

Two more items to check are:
1. Update FSUIPC to a newer version.
2. Check if you have FSX service pack 1 and service pack 2 installed. [10of10]

خب من اکلریشن رو دارم سرویس پک 1 و 2 رو ندارم

سنگی که طاقته ضربه های تیشه را ندارد تندیسه زیبایی نخواهد شد

mehornet
  • mehornet
  • 64.9% (دوستانه)
  • بال ایرانسیم
11 سال پیش

سلام @};-

سرویس پکهای 1 و 2 در دل اکسلریشن هست و نیازی به نصب مجدد نداره .

من بهت پیشنهاد میدم اکر این cls نشد از md 80 فلایت وان استفاده کنی چون هم خیلی دقیق تره و هم یه سیستم آموزشی فوق باحال همراهشه که مرحله به مرحله تمام دستگاهای موجود در این تایپ رو آموزش میده [approve]
capt.persis
  • capt.persis
  • 54.86% (معمولی)
  • بال نقره ای - شاهین سوار
11 سال پیش
ارسال شده توسط : mehornet 

سلام @};-

سرویس پکهای 1 و 2 در دل اکسلریشن هست و نیازی به نصب مجدد نداره .

من بهت پیشنهاد میدم اکر این cls نشد از md 80 فلایت وان استفاده کنی چون هم خیلی دقیق تره و هم یه سیستم آموزشی فوق باحال همراهشه که مرحله به مرحله تمام دستگاهای موجود در این تایپ رو آموزش میده [approve]

منظورت Ultimate Airlines - Professional هســـــــــت؟؟
آره MD حرفه ای داره اما اش سخت گیر میاد!!!
UserPostedImage