دوستان عزیز دیگه تصور میکنم زمان اون رسیده که برای ساخت سنری ایران دست به کار بشیم
این تاپیک برای این زده شده که اعضا درباره جوانب مختلف کار صحبت کنند .
دوستان چند مسئله وجود داره که قراره با هم بحث بکنیم
اولیش درباره زمان بندی کاره که با توجه به روش جدیدی که معرفی خواهم کرد این زمان بسیار سریعتر از اون چیزی خواهد شد که قبلا گفته شد به طور مثال میتونیم به راحتی در کمتر از یک هفته اون پروژه جنوب غرب رو تمام کنیم.
بنابراین کار تکسچر خیلی سریعتر از پیش بینی ها تموم میشه
برای اینکه کار سروسامانی بگیره من تصمیم گرفتم یک بخشی رو در نظر بگیرم که برید در اون و گزارش کارتون رو بدید .کار اصلی رو در ساخت این پروژه تورج انجام داده با تشکر از اون
این ادرس اونجاست
http://www.iransim.ir/projects/ یوزر و پاسورد رو من براتون ارسال میکنم
پس دوستان اولین چیزی رو که میخوام دربارش نظرتون رو بدونم درباره
زمانه کارهمن که میگم میشه
زیر 2 ماه به راحتی کل ایران رو ساخت .نظر شما چیه؟
مورد بعدی در مورد تحویل کارهاست .از اونجایی که حجم کار بالا خواهد رفت به نظر شما بهترین راه برای رساندن کارها به دست من چیست؟
از طریق اینترنت یا فرستادن دی وی دی؟البته این ها موارد کلی است در مورد جزئیات ما یک فورم مخفی خواهیم داشت که در اونجا بیشتر درمورد جزئیات صحبت میکنیم .
در ضمن برای راحتی کار من آموزش هایی رو به صورت صوتی تصویری تهیه دارم میکنم که حتما حتما برید ببینید.
آپدیتدوستان مطالب زیر بعد از خواندن نقطه نظرها اضافه شده و در واقع نوعی آپدیت است
از لحاظ حجمی من دوباره حساب کردم ،هر کاشی بین 200 تا 250 مگابایت نهایتا دربیاد که میشه حدود 1 تا 1.5 گیگ برای اون 5 تا کاشی که من کارش رو به شما دادم.
کل ایران یه چیزی حدود 120 تا 130 تا کاشی داره که میشه در
حدود 24 تا 30 گیگ برای کل ایران.ما فعلا 7 نفر هستیم که به هر کداممان تقریبا 4 گیگ میرسه .
در یک بازه زمانی 1 ماهه که قراره پروژه انجام بشه اگه شما بتونید فقط روزی 100 تا 150 مگابایت فایل آپلود کنید دیگه هیچ احتیاجی به فرستادن dvd هم نیست.اینطوری من میتونم فایل های شما رو چک کنم و اگه مشکلی چیزی داشت بهتون خبر بدم.
روند کار اینطوریه:
1-شما روزی نیم تا یک کاشی رو میسازید.
2-اون رو آپلود میکنید و برای من میفرستید.
الف: وقتی فایل رو میفرستید یک پیغام خصوصی میزنید که عنوان اون نام منطقه ای است که دارید روش کار میکنید مثلا G11,H8 .و در متن هم تنها لینک دانلود به مدیا فایر رو میذارید.دیگه از سلام و علیک و اینها خبری نباشه.
3-من یک نقشه فعال از کل ایران مثل همون چیزی که قبلا دیدید تهیه میکنم و روند کار رو در اون نشون میدم و قسمت هایی که هر فرد هم داره کار میکنه با رنگ های مختلف نشون میدم
مثلا مینویسم:
پیشرفت کلی:5 درصد
انجام شده توسط آقای الف:1 درصد
انجام شده توسط آقای ب:.05 درصد
و تا آخر و دقیقا مشخص میکنیم هر کس چند تا کار انجام داده
علاوه بر اون ما یک درجه ای داریم برای مشخص کردن
کیفیت کار که با A, B,C,D مشخص میشه
اگر کسی کارش رو خیلی تمیز انجام بده من برای اون امتیاز A رو در نظر میگیرم و اگه همینطوری الکی فقط عکس بگیره و کامپایل کنه بهش نمره D رو میدم.
معیار برای اینکه چه کسی نمره A و چه کسی D رو میگیره در بند بعدی گفته میشه.
من آپدیت ها رو زمانی انجام میدم که فایل ها رو برای من بفرستید و من اونها رو چک کنم و بعد از کنترل کیفیت نهاییه که من" آپدیت" رو انجام میدم پس فقط به حرف نیست که آقای فلان بگه من اینجا رو تکمیل کردم و یک کار بی کیفیت رو تحویل بده و انتطار داشته باشه من پیشرفت کارش رو نشون بدم
4-روند تهیه تکسچر شامل 5 مرحله است که دقیقا باید رعایت بشه و در غیر اینصورت کار بازگشت میخوره
1-تهیه عکس توسط برنامه gmapmaker و حتما از سروز گوگل و نه یاهو و بینگ
2_چسباندن عکس های تهیه شده به همدیگر و تهیه عکس با فرمت GEOTIFF
3_ویرایش آن عکس به جهت بهینه کردن رنگ و همچنین اضافه کردن تکسچر شب و در صورت لزوم آب
4-ساختن مش برای آن منطقه ای که تکسچر آن تهیه شده.
5_ کامپایل نهایی
اگر کسی از مرحله "2" مستقیم بره به مرحله "5" کارش مورد تایید نیست و نمره
"D" رو میگیره
اگر کسی از مرحله "2" مستقیم بره به مرحله "5" ,و عین حال مش رو هم تهیه کنه نمره
" D+" رو میگیره
اگر کسی تنها بهینه کردن رنگ رو از مرحله"3" انجام بده و تکسچر شب رو نسازه ،نمره
"C" رو دریافت میکنه
اگر کسی تکسچر شب رو بسازه اما بدون نور شهرها ( تکسچر سیاه) باشه نمره
"C+" رو میگره
اگر کسی تکسچر شب رو بسازه همراه با نور شهرها و آب و نمره
"B" رو میگیره.
اگر کسی به موارد بالا اتوژن و فصول رو هم اضافه کنه نمره "B+ "رو میگیره
اگر کسی فرودگاهای اونجایی رو که داره کار میکنه رو هم بتونه به درستی ویرایش کنه نمره
"A" رو دریافت میکنه.
(اینجا منظور طراحی فرودگاه نیست بلکه تنها جابجا کردن RUNWAYو TAXIWAY است به طوری که بر عکس جدید منطبق باشد)
واگر کسی بتونه فرودگاه رو به زیبایی طراحی کنه نمره "+A" رو میگره.
تنها کارهایی پخش خواهند شد که حداقل نمره "C+" رو دریافت کرده باشند.یعنی هم عکس از لحاظ رنگ بندی بهینه باشه ،هم تکسچر شب(تکسچر سیاه بدون نور شهرها) و آب اضافه شده باشه
افرادی که بتونند در آموزش و پیدا کردن راههای جدید و ساده برای ساخت سنری کمک کنند و همچنین افرادی که فعال باشند و بتونند انرژی مثبت ایجاد کنند و بقیه رو به کار دعوت کنند نیز امتیازهای بالایی رو خواهند گرفت.
نکته1 :تکسچر شب فقط مختص مناطق مسکونی اعم از شهرها و روستاهای مهم میشود و اضافه کردن یک نور در وسط کویر لوت حساب نمیشود .بنابراین اگر میخواید نور شب براتون امتیاز بالایی بیاره تلاشتون رو روی مناطق شهری بزارید .
نکته 2:فصول فقط شامل مناطقی میشود که تفاوت فاحشی بین زمستان و تابستان آنجا وجود دارد مثل مناطق شمال غربی ایران.
نکته 3: کار بر روی اتوژن مستلزم تعداد خاصی آبجکت است یعنی اگر شما حداقل 500 تا آبجکت رو در یک کاشی وارد کنید آن وقت کار شما به عنوانی کاری که شامل اتوژن است در نظر گرفته خواهد شد .بنابراین وارد کردن چندتا خانه و اینها به شما نمره B+ را نمیدهد.
حالا شاید سوال پیش بیاد که این نمره ها به چه دردی میخوره.
به دو درد.
درد اولش زمانیه که قراره پول تقسیم بشه .
و درد دومش اینکه به بچه ها انگیزه میده.چون افرادی که بخوان امتیاز پایینی بیارن حذف خواهند شد.
اول اینکه زمانی در آینده که قرار شد این کارها رو پخش کنیم و از این راه پولی دربیاریم این امتیازها ملاک قرار خواهند گرفت .
نمره +A امتیازش 100000000است (صد میلیون)
نمره A امتیازش 40000000 است (چهل میلیون)
نمره B+ امتیازش 1500000 است (پانزده میلیون)
نمره B امتیازش 4000000 است. ( چهار میلیون)
نمره C+ امتیازش 500000 است.(پانصد هزار)
نمره C امتیازش 200000 است(دویست هزار)
نمره D امتیازش 100000 است.(صد هزار)
ملاک این امتیازها سختی کار است .
کسی که فرودگاه رو ویرایش میکنه ،اتوژن اضافه میکنه ، فصول رو میسازه ،به تکسچر شب نور اضافه میکنه 80 برابر کسی که فقط عکس رو میگیره و چند دقیقه بهینه سازی میکنه و بعد کامپایل، امتیاز میگیره
بنابراین اگر آقای "الف" از 20 تا کاشی که بهش دادند 10 تا را با امتیاز "B" انجام بده و 5 تا را با امتیاز "B+" و 5 تا رو با امتیاز "A" مجموع امتیازش میشه 315000000 یا سیصد و پانزده میلیون
و اگر آقای "ب"همه کارها رو با کیفیت C+ انجام بده مجموع امتیازش میشه 10000000 یا ده میلیون.
بنابراین در فروش نهایی اگر مبلغ X دربیاد جناب "الف" در حدود 31 برابر جناب "ب" دستمزد خواهد گرفت
البته چون فعلا قصد ما تهیه تکسچره و نه طراحی آبجکت و فرودگاه و موارد سه بعدی ،کیفیت از C+ تا B در نظر گرفته خواهد شد.
اگر دوستانی امتیاز آنها در هفته از شماره خاصی کمتر شد که نشان از بی کیفیتی کار آنها داشت این افراد با عرض معذرت از گروه حدف خواهند شد و افرادی که تعهد به کار دارند جای آنها را خواهند گرفت.
بنابراین من از شما میخواهم ویدئوهای آموزشی رو به دقت مشاهده کنید و اگر سوالی دارید مطرح کنید
اگر ما بخوایم این کار رو به فروش برسونیم نمیتونیم کار بی کیفیت رو تاب بیاریم.
این در مورد روند کار پیش روی ما در یکی دوماه آینده است .
حجم کار میتونه از این که من گفتم یعنی 24 تا 30 گیگ هم کمتر بشه .بنابراین میشه کل ایران رو روی 3 تا 5 تا دی وی دی بیرون داد.
اگه دوستان سوالی فقط در مورد زمان و حجم کار دارند بپرسند و گرنه که آموزش ها تا 2 یا 3 روزه دیگه گذاشته میشه و احتمالا کار از اول یا دوم مهر کلیک بخوره.
ویرایش بوسیله کاربر
11 سال پیش
|
دلیل ویرایش: نامشخص