OMIDSIM
  • OMIDSIM
  • 50.92% (معمولی)
  • بال طلایی - عقاب سوار شروع کننده موضوع
11 سال پیش
سلام به همه دوستان گرامی
حقیقیت امر اینکه به احتماال زیاد دوستانی در بین ما هستیند که بدلایل نامشخص یک سری مشکلاتی در شبیه سازشون بوجود میاد (مثل خود بنده ) حال بنده این سوال رو دارم که ایا پاک کردن ونصب دوباره شبیه ساز این مشکل رو حل میکنه ؟
Abbas Ataei
  • Abbas Ataei
  • 50.26% (معمولی)
  • بال نقره ای - شاهین سوار
11 سال پیش
[amazed] سلام
حقیقت این هست که هر مشکلی که بوجود میاد دلیلی داره
بعضی ها ممکن با کاری که می فرمایید حل بشه اما مطمئن باشید اصول کار این نیست
UserPostedImage

UserPostedImage
OMIDSIM
  • OMIDSIM
  • 50.92% (معمولی)
11 سال پیش
بله به زرس قاطع این نیست وبنده هم تایید میکنم وبنظر من گاهی اوقات افزونه ها باعث میشن : نه اینکه مشکل داشته باشند افزونه ها اینکه به قولی انگار شبیه ساز خسته میشه
البته بنده دیروز دی وید پک اکسرلیشن رو داخل سیستم قرار دادم وفقط با استفاده از همون وانتخاب گزینه ریپیر مشکلم رو تا حدود 80 درصد حل کردم
Abbas Ataei
  • Abbas Ataei
  • 50.26% (معمولی)
  • بال نقره ای - شاهین سوار
11 سال پیش
ارسال شده توسط : OMIDSIM 

بله به زرس قاطع این نیست وبنده هم تایید میکنم وبنظر من گاهی اوقات افزونه ها باعث میشن : نه اینکه مشکل داشته باشند افزونه ها اینکه به قولی انگار شبیه ساز خسته میشه
البته بنده دیروز دی وید پک اکسرلیشن رو داخل سیستم قرار دادم وفقط با استفاده از همون وانتخاب گزینه ریپیر مشکلم رو تا حدود 80 درصد حل کردم

بله !
بعضی از ازونه ها هم نیاز به داردند که باعث بعضی هاشون هم اون میشه . خسته شدن هم که باید گفت سیستم شما مشخصاتش چیه ، بالاخره هر سیستمی توانایی هاش محدوده و ممکنه نتونه گرافیک های بالا رو ساپورت کنه
UserPostedImage

UserPostedImage
OMIDSIM
  • OMIDSIM
  • 50.92% (معمولی)
11 سال پیش
خوب هر چند که ما اینجا شاگردیم ودیگر دوستان استاد ولی ممکنه بعضی از میهمان ها کم تر ا ز ما تجربه داشته باشند حالا ما چند تا مورد میگم
1-از نصب برنامه های بدون ضمانت که برای شما ممکنه برای شما ایجاد مشکل کنه که اغلبا نصب اونها یکم پیچدست و سود چندانی برای شما ندارند خود داری کنید نظیر TML و VOX ATC .....
که در این مورد من یه چیز های بگم که مشکل ایجاد نشه در این مورد برنامه هایی که از کمپانی ها تهیه شدند ویا مورد استفاده اغلب ما هستند نظیر اف اس یو آی پی و تمامی طبیعی کننده ها
2- به اکید به شما توصیه میکنم که در بخش CustomiZE تنظیمات شبیه ساز گزینه GLOBAL را همیشه در حداکثر قرار دهید .....
وانشا الله چند مورد وتوصیه دیگر هم براتون قرار خواهم داد.......