aabedii
  • aabedii
  • 51.74% (معمولی)
  • بال برنزی - کبوتر یار شروع کننده موضوع
11 سال پیش
سلام

در حال برنامه ریزی برای ایونت بعدی هستیم. این ایونت شنیه آینده ۳۰ نوامبر از مبدا تهران راس ساعت ۹ شب برگزار خواهد شد.
برای تعیین مقصد به لینک نظرسنجی زیر مراجعه نمایید

Event: 30 November 

مقصد نهایی در همین پست اعلام خواهد شد.
UserPostedImage
aabedii
  • aabedii
  • 51.74% (معمولی)
11 سال پیش
با سلام

مقصد ایونت تعیین شد.
پرواز: تهران - شیراز
زمان: 30 نوامبر
UserPostedImage
Ali Kalan
  • Ali Kalan
  • 50.4% (معمولی)
  • بال برنزی - کبوتر یار
11 سال پیش
فک کنم این همه برنامه ریزی و تلاش بدون چشم داشت برای برگزاری یه ایونت منظم ارزش یه تشکر خشک و خالی رو داره.😠
تعجب میکنم ، انگار دوستان زورشون میاد این دگمه تشکر رو یبار بزنن .😕

UserPostedImage
aabedii
  • aabedii
  • 51.74% (معمولی)
11 سال پیش
سلام
علی جان انتظاری ندارم از کسی :)
انشاالله روزی که این ایونت بدون اعلام رونق داشته باشه نتیجه زحمات رو خواهیم دید. در اولین اقدام این برنامه به عنوان یک برنامه هفتگی در سایت دویژن اعلام شده.
این هفته هم شلوغ ترین ‍‍پرواز رو داشتیم با بالای ۱۰ پرواز به کمک دوستان در ایرلاین های مجازی ایرانی و کنترل سنتر توسط جناب آقای شعبان و تاور شیراز توسط جناب آقای شاملی اگر اشتباه نکنم و اپروچ های تهران و شیراز توسط بنده.
UserPostedImage
Ali Kalan
  • Ali Kalan
  • 50.4% (معمولی)
  • بال برنزی - کبوتر یار
11 سال پیش
به هر حال علی جان در تعالیم دین ما هم هست ، که :"من لم یشکر المخلوق ، لم یشکر الخالق" (کسی که شکرگزار مخلوق خدا نباشه ، شکر خداوند رو هم بجا نمیاره!)

به خودت که خسته نباشید میگم ، هم برنامه ریزیشو به عهده داشتی هم اپروچ وایسادی .[bowing]
آقای شعبان هم که با توجه به اینکه واقعا کنترلر هستند و نوع بیانشون موقع مکالمه خیلی خاصه ، فضا رو خیلی واقعی تر میکنن ![vhappy]
دم آقای شاملی هم خیلی گرم!😉

از طرف خودم و بروبچه های ایرانسیم بهتون خسته نباشید میگم و امیدوارم این حرکت ادامه داشته باشه.[approve]

UserPostedImage