Touradg
  • Touradg
  • 100% (عالی)
  • مدیریت شروع کننده موضوع شبیه ساز: Prepar3D 5.3
10 سال پیش
UserPostedImage


مجری طرح توسعه فرودگاه بین‌المللی امام خمینی (ره) تاکید کرد: ساختار جدید این فرودگاه در قالب شهر فرودگاهی امام خمینی(ره) تایید و به تصویب هیات دولت رسیده و در شرف ابلاغ است.

به‌گزارش روابط‌عمومی شرکت فرودگاه‌های کشور به‌نقل از تین‌نیوز؛ سیدغلامرضا شیرازیان گفت: پس از ابلاغ ساختار جدید فرودگاه امام، شاهد ورود سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی به این پروژه خواهیم بود که شامل حدود 4000 هکتار بخش هوانوردی، 1500 هکتار منطقه آزاد تجاری در جنوب باند دوم و در کنار اتوبان تهران - قم و در فاصله 25 کیلومتری تهران، 2500 هکتار منطقه ویژه اقتصادی در غرب فرودگاه و 6000 هکتار منطقه عادی با طراحی شهری و در شکل شهری فرودگاهی است که این طراحی با جزئیات آماده ارائه به سرمایه‌گذاران است.

وی افزود: با تبدیل فرودگاه به شهر فرودگاهی، استقلال مالی و مدیریتی برای فرودگاه به وجود می‌آید و امیدواریم با ادغام فعالیت‌های فرودگاهی و غیرفرودگاهی که در دنیا هم مرسوم است امکانات خوب سرمایه‌گذاری و ترغیب سرمایه‌گذاران بخش غیردولتی را فراهم کنیم زیرا بدون سرمایه‌گذاری بخش خصوصی بعید است بتوانیم ترمینال دوم و شهر فرودگاهی را احداث کنیم.

شیرازیان اظهار کرد: کشور‌های حاشیه خلیج‌فارس برای برنامه‌ پنج ساله صنعت حمل‌ونقل هوایی خود سرمایه‌گذاری 31 میلیارد دلاری می‌کنند که این میزان سرمایه‌گذاری قابل قیاس با میزان سرمایه‌گذاری در کشور ما نیست.

مجری طرح توسعه فرودگاه امام(ره) با اشاره به راه‌اندازی بخش سه ستاره هتل بین‌المللی فرودگاه تا پایان سال گفت: این هتل در فرودگاه امام با سرمایه‌گذاری بخش غیردولتی ساخته شده و پل عابر پیاده نیز که دسترسی به هتل و پارکینگ سه را تسهیل می‌کند تا پایان سال به بهره‌برداری می‌رسد.به گفته وی قرار‌داد اولیه هتل که در سال 88 به امضا رسید حدود 76 میلیارد تومان بود که با توجه به تورم شدید سال‌های اخیر این رقم افزایش یافته است.شیرازیان اظهار کرد: این اولین پروژه غیر فرودگاهی فرودگاه امام است که با سرمایه‌گذاری بخش خصوصی انجام شده و امیدواریم نمونه خوبی برای سایر سرمایه‌گذاران در این فرودگاه شود.

وی درباره چگونگی سرمایه‌گذاری در فرودگاه امام گفت: این سرمایه‌گذاری‌ها به شکل توسعه‌گری کلی برای آماده‌سازی کل اراضی شهر فرودگاهی، توسعه‌گری بخشی برای آماده سازی یکی از شهرک‌های 25 گانه یا بخشی از یکی از این شهرک‌ها یا احداث یکی از فعالیت‌های مورد نظر در شهرک‌های شهر فرودگاهی از جمله ترمینال دوم مسافری قابل واگذاری به سرمایه گذاران در قالب قراردادهای BOT است.

همچنین به گزارش ایسنا، این شهر 14 هزار هکتار زمین شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) را شامل می‌شود و در نهایت قادر به ایجاد زمینه اشتغالی بالغ بر 500 هزار نفر را دارد که فعالیت‌های مختلفی را در قالب 25 شهرک تخصصی به سرمایه‌گذاران ارائه خواهد کرد.

برخی از این شهرک‌ها به شرح زیر است:
-شهرک سلامت که فعالیت‌های توریست پزشکی و ارائه کلیه خدمات مرتبط از جمله احداث بیمارستان‌ها و مراکز تخصصی و واردات و صادرات کالاهای پزشکی و ایجاد مراکز اقامتی مرتبط را در منطقه آزاد ارائه می‌کند.
-شهرک دانش که فعالیت‌های آموزش عالی را در منطقه آزاد برای خدمات آموزشی در 25 کیلومتری تهران طراحی کرده و به موسسات آموزشی امکان ایجاد پردیس بین‌المللی آنها را می‌دهد.
-شهرک گردشگری که با توجه به وجود شهری 3500 ساله به روایت سازمان میراث فرهنگی در زیر تپه‌های معمورین در ضلع غربی فرودگاه موقعیت ویژه‌ای را به این فرودگاه در مقایسه با سایر فرودگاه‌های جهان داده است
-شهرک رسانه‌ای فضایی نوین را برای انجام فعالیت‌های رسانه‌ای و ارتباطات بین‌المللی فراهم می‌کند.
-شهرک تفریحی با مساحتی بالغ بر 500 هکتار برای ایجاد فعالیت‌های تفریحی شامل شهربازی و سرزمین‌های گردشگری است.
-شهرک تجارتی با مساحت بالغ بر 300 هکتار آماده استقرار دفاتر مرکزی شرکت‌های تجاری، بانک‌ها و موسسات بیمه‌ای در منطقه آزاد در فاصله 25 کیلومتری تهران است.
-شهرک مراکز همایشی و هتل‌ها با مساحتی حدود 78 هکتار برای استقرار مراکز برگزاری اجتماعات کشور و ساخت انواع هتل‌های سرویس‌دهنده به شهر فرودگاهی در منطقه ویژه اقتصادی طراحی شده است.
-شهرک زیست محیطی با مساحتی حدود 300 هکتار برای فعالیت‌های نوآورانه و تحقیقات زیست محیطی و ایجاد فضاهای توریسم زیست محیطی طراحی شده است.
-شهرک نمایشگاهی با مساحتی حدود 150 هکتار برای اسقرار نمایشگاه‌های بین‌المللی مثل نمایشگاه‌های خودرو، صنایع طلا، مصالح ساختمانی و ... در منطقه ویژه اقتصادی طراحی شده است.
-شهرک صادراتی با مساحتی حدود 167 هکتار در منطقه آزاد تجاری برای صادرات انواع کالاهایی مانند گل و گیاه و ... که نیاز به حمل و نقل هوایی دارند طراحی شده است.
-شهرک فناوری‌های برتر high tech در منطقه‌ای با ترکیبی از زمین‌های منطقه آزاد و نرمال با مساحتی حدود 500 هکتار برای استقرار تکنولوژی‌های نوین و برتر لحاظ شده است.
-شهرک خدمات پشتیبانی که برای تامین نیازهای بازرگانی و حمل و نقلی کشور در زمینی به مساحت 600 هکتار در بین دو منطقه ویژه اقتصادی و منطقه نرمال طراحی شده است

روابط عمومی شرکت فرودگاه های کشور
PC Flight Simulation Geek Since 1998