Touradg
  • Touradg
  • 100% (عالی)
  • مدیریت شروع کننده موضوع شبیه ساز: Prepar3D 5.3
14 سال پیش
دوستان از من نشنیده بگیرید چون مطمئن نیستم ولی فکر کنم امروز تو رژه ارتش سامانه اس 300 یا چیزی شبیه اونو دیدم 😲 کسی نظری نداره؟
PC Flight Simulation Geek Since 1998
faraz
  • faraz
  • 57.14% (معمولی)
  • بال برنزی - کبوتر سوار
14 سال پیش
تورج خان سلام
من عکس های این پدافند دیدم ، بیشتر شبیه ماکت بود ویک جایی میخوندم که نوشته بود اینها همان S-300 های 4-5 سال پیش هستند که روسیه برای تست به ایران داده بود و یکجای دیگری میخوندم که نوشته بود این ها s-300 های ساخت داخل است و اگر نگاه کنید متوجه می شوید که پایه های آن کوچک تر از S-300 روسیه می باشد .:-k 😲
و از همه جالب تر که روی این موشک و ماشین حمل کننده ی آن هیچ اسمی از این پدافند نبود و فقط نوشته بود ، ما میتوانیم!!
اگر ما می توانیم موشک بسازیم آن هم از نوع S-300 ، پس چرا 800 میلیون دلار پول به روسیه دایم 😲

http://en.wikipedia.org/wiki/File:Worldmap-MIM104-S300.png 

موفق باشید @};-
Let's see... altitude: 21,000 feet. Speed: 520 knots. Level flight. Course: zero-niner-zero. Trim and mixture: wash, soak, rinse, spin

حباب ها هميشه قرباني هواي درونشان مي شوند
Touradg
  • Touradg
  • 100% (عالی)
14 سال پیش
درسته فراز جان.منم موافقم.
بیشتر که دقت کردم دیدم اصلا جک بلند کننده لانچر نداره , از طرفی هم حرکت کامیونها خیلی سبک به نظر میاد انگار که لانچر ها خالی باشن 😕
ولی از طرفی من احتمال میدم یک چیزی در حال تکمیل توسط داخل باشه.رادار برد بلندی که چند وقت پیش خبرشو دادن و حالا این لانچر ها و... به نظر میاد یه خبر هایی هست.
ولی بحث پول ما چی میشه پس!!؟؟😠
faraz
  • faraz
  • 57.14% (معمولی)
  • بال برنزی - کبوتر سوار
14 سال پیش
احتمالا آن 800 میلیون دلاری که به روسیه دادیم بابت سیاست دوگانه ی روسیه هست در مقابل ایران است .
اگر دقت کنید روسیه هفته گذشته با آمریکا یک قرارداد و پیمان امضا می کند و از طرف دیگر در جلسه های شوارای امنیت و ... به نفع ایران رای صادر میکنه.[readdoc]
با این بازی روسیه نه سیخ میسوزه و نه کباب .
ناوگان هواپیمایی ، نیروگاه بوشهر و حالا هم ارتش و ... زیر دست روسیه هست [-o<
خدا میدونه این بازی روسیه کی تمام میشه و ما از شر این روسیه راحت میشیم .

موفق باشید @};-
Let's see... altitude: 21,000 feet. Speed: 520 knots. Level flight. Course: zero-niner-zero. Trim and mixture: wash, soak, rinse, spin

حباب ها هميشه قرباني هواي درونشان مي شوند
Touradg
  • Touradg
  • 100% (عالی)
14 سال پیش
بالاخره انگلیس ,آمریکا و حالا هم روسیه رو سیاه و احتمالاً بعداً هم چین... در دنیای وحش هم هر کدام از کفتارها باید سهمی داشته باشند...😢
این نفت هم شده بلای جون این مملکت.