لطفا اگر می شود هرچه زود تر به من کمک کنید یا شماره تماستان را بدهید تا زود تر اشکال من را حل کنین با تشکر
از شما خواهش میکنم مقداری صبور باشید، من در پیام خصوصی به شما عرض کردم که دسترسی به کامپیوتر شخصی ندارم ، به هر حال من برای شما قدم به قدم توضیح میدم که چه مراحلی رو باید طی کنید ، پس لطفا دقیق مطالعه بفرمایید که کار رو درست انجام بدید:
1- داخل Control Panel بشید و گزینه ی Folder Option رو پیدا کنید ، اونو باز کنید از تب های بالا روی View کلیک کنید، در لیستی که الان روبروتون هست تیک مربوط به گزینه Show Hidden Files ,folders and drivers رو بذارید این گزینه تقریبا وسط لیست هست با این کار شما قادر هستید فولدر های مخفی رو ببیند.
2- به محلی که قبلا شبیه ساز رو اونجا نصب کردید برید و کلا خود فولدر شبیه سازو پاک کنید (Shift+Dlete) مطئن بشید که چیزی باقی نمونه.
3- به دقت به این مسیر هایی که میگم میرید :
C:\Users\........\Documents
قسمت نقطه چین نام کامپیوتر شماس، توی فولدر Documents باید فولدر دیگه ای داشته باشید به نام Flight Simulator X Files این فولدر رو هم کاملا پاک کنید.
مسیر بعدی :
C:\Users\......\AppData\Roaming\Microsoft
در حالت عادی شما قادر به دیدن فولدر AppData نیستی اگر مرحله 1 رو درست انجام داده باشید اونو میبینید. فولدر Microsoft رو باز کنید داخل این فولدر یک فولدر دیگه هست به نام FSX که شما این فولدر FSX رو هم باید پاک کنید.
**این قسمت یه مقدار پیچیده هست با دقت مطالعه کنید اشتباه در این قسمت جبران ناپذیره و ممکنه ویندوز شما خراب بشه اگر با دقت عمل نکنید.**
بین دکمه های Alt و Ctrl سمت چپ کیبورد کلیدی هست به شکل پنجره ویندوز ، اون کلید رو نگه دارید و کلید R رو بزنید ، یک پنجره کوچک برای شما باز میشه ، داخل این قسمت این فرمان رو کپی پیست کنید: regedit یک صفحه دیگه باز میشه ، شما از این طریق وارد قسمت رجیستری ویندوز میشید ، توصیه میکنم هر کجای این قسمت رو متوجه نشدید سوال کنید دوباره....
در پنجره جدیدی که برای شما باز شده یه این مسیرها که قرار میم برید:
hkey current user/software/microsoft/microsoftgames/
در زیر شاخه microsoftgames شما باید فولدر مربوط به شبیه ساز رو ببینی که به نام Flight Simulator هست قاعدتا ، روی این فولدر راست کلیک کنید و اونرو Delet کنید.
حالا کامپیوترتون رو ری استارت کنید و دوباره اقدام به نصب شبیه ساز کنید حتما از تمیز بودن و سالم بودن دی وی دی ها اطمینان حاصل کنید وزژن Demo رو هم نصب نکنید..!
موفق باشید.