mehornet
  • mehornet
  • 64.9% (دوستانه)
  • بال ایرانسیم شروع کننده موضوع
10 سال پیش

سلام خدمت دوستان @};-

من مدتهاست با fsx در مورد ساعات لوکال تایم ( سان ست و سان رایز ) و تطابقش با واقعیت زمانی مثلا تهران مشکل دارم . به عنوان مثال عرض میکنم در این فصل تا ساعت 8 آفتاب داریم در حالی که بعد از انتخاب لوکال تایم در fsx در این فصل بعد از ساعت 6.5 رو غروب و به سرعت تاریکی فرا میگیره ، این مورد در زمستان بدتره و خیلی زود به صورت اتوماتیک هوا تاریک میشه .

اگر راهی و یا نرم افزاری برای رفع این مشکل هست لطفا یه شرح مختصری بدین ... [bowing]
Majid
  • Majid
  • 54.16% (معمولی)
  • بال برنزی - کبوتر نشان
10 سال پیش
ارسال شده توسط : mehornet 

سلام خدمت دوستان @};-

من مدتهاست با fsx در مورد ساعات لوکال تایم ( سان ست و سان رایز ) و تطابقش با واقعیت زمانی مثلا تهران مشکل دارم . به عنوان مثال عرض میکنم در این فصل تا ساعت 8 آفتاب داریم در حالی که بعد از انتخاب لوکال تایم در fsx در این فصل بعد از ساعت 6.5 رو غروب و به سرعت تاریکی فرا میگیره ، این مورد در زمستان بدتره و خیلی زود به صورت اتوماتیک هوا تاریک میشه .

اگر راهی و یا نرم افزاری برای رفع این مشکل هست لطفا یه شرح مختصری بدین ... [bowing]

واقعا موضوع جالبی بود تا حالا بهش دقت نکرده بودم ...!! من فکر کنم چون ما یک ساعت ، ساعت هامونو جلو میبرم این اتفاق میفته شما لوکال تایم رو یک ساعت عقب ببر ببین مشکل حل میشه چون فک میکنم سیمولاتور ساعتشو از سیستم بگیره البته این فقط یه حدسه......
mehornet
  • mehornet
  • 64.9% (دوستانه)
  • بال ایرانسیم شروع کننده موضوع
10 سال پیش
سلام مجید جان @};-

خارجیها هم این داستان 1 ساعت عقب و جلو کردن ساعتو دارن و فکر نمیکنم مربوط به این بشه تو fs اختلاف با زمان واقعی تقریبا 2 ساعته ، من احتمال میدم ماکرو سافت در تعیین خط فرضی استوا و جهت گردش تابش خورشید به زمین در فصول مختلف اشتباه کرده ولی اطمینان ندارم . لوکال تایم هم به صورت دستی تنظیم میشه دادا [approve]

UserPostedImage
Majid
  • Majid
  • 54.16% (معمولی)
  • بال برنزی - کبوتر نشان
10 سال پیش

سلام مجید جان @};-

خارجیها هم این داستان 1 ساعت عقب و جلو کردن ساعتو دارن و فکر نمیکنم مربوط به این بشه تو fs اختلاف با زمان واقعی تقریبا 2 ساعته ، من احتمال میدم ماکرو سافت در تعیین خط فرضی استوا و جهت گردش تابش خورشید به زمین در فصول مختلف اشتباه کرده ولی اطمینان ندارم . لوکال تایم هم به صورت دستی تنظیم میشه دادا [approve]

UserPostedImage

این هم بحثی هست در نوع خودش ، ممنکه واقعا مایکروسافت اشتباه کرده باشه!! ولی در کل موضوع جالبی بود 👍
Parham Ziaie
  • Parham Ziaie
  • 61.42% (دوستانه)
  • بال طلایی - عقاب یار
10 سال پیش

سلام خدمت دوستان @};-

دقيقا محسن جان👏 👏
منم همين مشكلو باهاش دارم
الان كه تابستونه ساعت ٦ هوا غروب مى كنه[blackhee] [10of10]

امام على :
*هنگامی که از چیزی می‏ترسی، خود را در آن بیفکن، زیرا گاهی ترسیدن از چیزی، از خود آن سخت تر است
UserPostedImage