alirezaspace
  • alirezaspace
  • 50.02% (معمولی)
  • بال آهنی - آسمان نشان
9 سال پیش
میشه اطلاعات بیشتری درمورد این افزونه بدید؟
مثلا حجمش چقدره یا در مقایشه با سایر افزونه های معروف طبیعی کننده مانند رکس و ftx چطور عمل میکنه؟
OMIDSIM
  • OMIDSIM
  • 50.92% (معمولی)
  • بال طلایی - عقاب سوار شروع کننده موضوع
9 سال پیش
ارسال شده توسط : alirezaspace 

میشه اطلاعات بیشتری درمورد این افزونه بدید؟
مثلا حجمش چقدره یا در مقایشه با سایر افزونه های معروف طبیعی کننده مانند رکس و ftx چطور عمل میکنه؟

سلام علیکم .

- GEX چندین بسته مختلف برای قاره های گوناگون داره . که هرکدوم وظیفه اعمال تغییرات مورد نظر در اون قاره یا منطقه رو داره .

حجم GEXخاورمیانه و آفریقا حدودا 2.2 گیگابایت هست ( که در این عکس استفاده شده ) . البته پک های GEX مدتی هست که در سرویس های ت.و.ر.ن.ت کم یاب شده . بسته اروپا رو به شخصه گشتم و پیدا نکردم . حتی الان بسته خاورمیانه و

آفریقا که خودم استفاده میکنم و تقریبا میشه گفت براحتی پیداش کردم هم نیست !

- این برنامه با FTX تداخل 100 درصد داره ! با REX Essential و REX 4 هیچ مشکلی نداره ( چون بطور کلی وظایفشون متفاوته ) . فکر کنم با UTX هم مشکلی نداره .

ببینید REX و FEX و برنامه هایی از این دست ، وظیفه اصلیشون کار بر روی بافت های ابر ها ، آسمان و خورشید و برخی بافت های فرودگاه ها و سایر موارد این چنینه و ربطی به طراحی ناهمواری ها و شهر ها ، و بافت های زمینی ندارند ( کاری که

وظیفه بسته هایی مثل GEX و FTX هست )

پس میشه گفت سوال اول شما قیاس مع الغیر هست !![blackhee] @};-

-در مورد FTX اینکه بنظرم FTX بسیار سر تره ! محدوده پردازش بیشتر نسبت به GEX ،بافتهای قوی تر ( البته در مناطق غربی و اروپا و شرق آسیا ) ، البته بافتهای خاورمیانه هم واقعا زیبا هستند و مورد قبول ، برتری نسبت اتوژن به فریم ریت FTX

به GEX در مناطق شهری و یا جنگل ها به راحتی قابل تشخیص هستش و موارد بسیار زیاد دیگری که خوب با توجه به اون ها میشه براحتی متوجه برتری FTX شد . البته یکی از بدترین نقطه ضعف های FTX نسبت به GEX بافت های اطراف فرودگاه .

FTX محیط اطراف همه ی فرودگاه ها رو ( که معمولا یک چند ضلعی تشکیل میده ! ) سبز میکنه . یعنی مثلا فرودگاه امام ، داخل یک چند ضلعی سبز هستش !

البته یک نکته ای رو بهتره بگم ، احتمال زیاد این پرسش در ذهن شما بوجود میاد که خوب چطور باید یک بسته 3.65 گیگی از چندین بسته حداقل 1.5 گیگابایتی بهتر باشه . به این پرسش اهمیت ندید !

به قول برادر حسین، در یک جایی یک بحثی راجع به همین موضوع GEX یا FTX پیش اومده بود ، برادر حسین گفت : برادر من FTX رو نصب کردم خیلی راضی شدم ، شما هم FTX رو نصب کنید تا خیلی راضی بشید !

-پ.ن : برادر حسین ایتالیا خواستی پیتزا بخوری ، رفتی پیتزایی نشتسی در حین پیتزا خوردن وصل شو به وای فای پیتزایی یه سر ایرانسیم بیا ، اونجا هم نتش خوبه ! صد در صد با سرعت نت توی مغازه اونها میشه ده دقیقه ای یه اف اس گلوبال گرفت

!!!!!!!!!!!!!!
OMIDSIM
  • OMIDSIM
  • 50.92% (معمولی)
9 سال پیش
با سلام

UserPostedImage

چند روز پیش ، رو به روی آشیانه Onur Air Teknik

OMIDSIM
  • OMIDSIM
  • 50.92% (معمولی)
9 سال پیش
درود ...

UserPostedImage

باور کنید یک سری عکس هارو فقط باید بزرگ دید !

IEGB
  • IEGB
  • 50.02% (معمولی)
  • بال برنزی - کبوتر یار
9 سال پیش
ارسال شده توسط : OMIDSIM 

درود ...

UserPostedImage

باور کنید یک سری عکس هارو فقط باید بزرگ دید !

موافقم.عکس خیلی خوبی شده