با عرض سلام
یک تعداد زیادی عکس از LO2 روی دستام باد کرده !
امروز فقط سه تاش رو میذارم چون همون سه تا به اندازه ی کلشون شرح ما وقع داره ! این تصاویر همگی سال 93 ثبت شدند !
دسته ی پروازی سه فروندی فانتوم ... ( اوه چرا شروعش اینطوری شد ، حس این فیلم جنایی ها بهم دست داد [blackhee] )
ماموریتی که دوستان طراحی کرده بودند به این صورت بود که نیرو های زمینی طرف قرمز ، از طرف کوهستان شمال شرق فرودگاه برای درگیری و در انتها فتح پایگاه هوایی آبی حرکت کنند . بر اساس آخرین چیزی که از انهدام یکی از هواپیما های خودی ( آبی ) دستگیرمون شده بود ، نیروهای زمینی قرمز مسلح به پدافند های Tor-m1 و Strela-10 بودن . چاره فقط یک حمله سریع اونهم فقط برای انهدام پدافند ها بود تا بعد از اون پرواز های دیگه بتونن براحتی حمله زمینی رو انجام بدن .
ولی ... امان از وقتی که یک ایرانی توی طرف حریف باشه !
دسته پروازی از فرودگاه راهی شد ، با سرعت فوق العاده زیادی مسیر رو ادامه میدادیم ، بر اساس دستور لیدر دسته پروازی چندان بهم نزدیک نمیشدیم ، خودم هم علتش رو نمیدونم !
مسیر رو در جهت شمال ادامه میدادیم ، بطوری که درسمت چپ ساحل و در سمت راست کوهپایه کوه هایی بود که نیروی های دشمن در اون مستقر بودند . بدترین سناریویی که میتونست اتفاق بیوفته اتفاق افتاد ، ! Connection lost . ارتباط همه ی
اعضای دسته پروازی با سرور تیم اسپیک قطع شد ! پس از چند دقیقه در حالی که هنوز ارتباط قطع بود متوجه شدم که لیدر دسته پروازی در حال افزایش شدید ارتفاع و رها کردن Flare و Chaff بعد از اون انجام مانور Split S هستش . بلافاصله بعد از تموم
شدن اولین Split S هواپیمای لیدر ناگهان در هوا دچار احتراق شد و در کمتر از یک دهم ثانیه بال راست از هواپیما جدا شد و لیدر دست پروازی ناچار به اجکت شد ... اجکتی نا موفق ... لیدر دسته پرواز با موشک R-77 ساقط شده بود .
از شماره دو خبری نداشتم ، ولی من بلافاصله پس از مانور های شدید هواپیمای لیدر تمامی مهمات های زمینی رو رها کردم و بعد از اون کاهش ارتفاع دادم و به راست چرخش کردم ، بعد از چرخش به راست افزایش ارتفاع دادم و اونجا موفق شدم
شماره 2 رو در حالی که هواپیما رو در بنک چپ گذاشته بودم ببینم .
هیچ نشونی از هواپیمای مهاجم نبود . بلافاصله پس از رویت شماره 2 کاهش ارتفاع دادم و هواپیما رو در یک بنک چپ شدید قرار دادم ، 180 درجه چرخش که کامل شد حواسم به سمت چپ بود چون مطمئن بودم هواپیمای مهاجم از سمت کوهپایه
شلیک کرده بود . سرم رو به سمت پنل های رو به رو چرخودنم که یکهو متوجه شدم با شماره دو شاخ به شاخ شدم !!!!! شماره2 هم شوک شده سریع به سمت چپ خودش ( راست من ) و من هم به سمت چپ خودم چرخیدم و خطر بزرگ رفع شد !
همونطور بنک شدید چپ رو ادامه دادم و همچنان حواسم به شماره دو بود ، متوجه شدم که شماره دو بنکی که برای رفع خطر داشتیم رو ادامه نداده و بعد از کم کردن بنک چپ هواپیما رو برای بنک راست گذاشته بوده تا برای درگیری هوایی آماده باشه
چند لحظه بعد ناگهان دو خط سفید از زیر هواپیمای من رد شد یکی از خط ها با فاصله زیاد از کنار شماره 2 رد شد ولی خط دوم به سمت شماره 2 رفت و شماره دو منهدم شد ! کمتر از یک ثانیه بعد از انهدام شماره بالاخره هواپیمای مهاجم رو روئیت کردم .
هواپیمای مهاجم به خیال اینکه دست پروازی بطور کامل منهدم شده به سمت دریا مسیرش رو ادامه داد و کمی بعد به راست چرخش کرد تا موازی ساحل مسیرش رو ادامه و پایگاه برگرده . بنک چپ رو شدید تر کردم ، دماغرو آوردم پایین و سرعت رو
افزایش دادم سوییچ کردم برای VS CAC ، موشک 9m و شلیک ! هواپیمای مهاجم بالاخره ساقط شد ! معطل نکردم و بلافاصله اعلام RTB کردم ...
روز خوش @};-
ویرایش بوسیله کاربر
9 سال پیش
|
دلیل ویرایش: نامشخص