میدونی برادر امیر هر چی فکر می کنم میبینم همون شبیه ساز به صرفه تر هستش فعلا.[blackhee] چون همچین هزینه ای در دسترس نیست.😢 ای بابا برادر ما که نخواستیم کپی بزنیم.کپی کار برادرای چین هستش الان هم باخبر شدم که چین یکی از سریع ترین خودرو های جهان رو کپی زده پاگانی هوایرا.واقعا احسنت باید گفت بهشون.👏 برادر توی این ایرلاین های مجازی اسم بنویس پرواز واقعی انجام بده. 👏
میدونی برادر امیر هر چی فکر می کنم میبینم همون شبیه ساز به صرفه تر هستش فعلا.[blackhee] چون همچین هزینه ای در دسترس نیست.😢 ای بابا برادر ما که نخواستیم کپی بزنیم.کپی کار برادرای چین هستش الان هم باخبر شدم که چین یکی از سریع ترین خودرو های جهان رو کپی زده پاگانی هوایرا.واقعا احسنت باید گفت بهشون.👏
میدونی برادر امیر هر چی فکر می کنم میبینم همون شبیه ساز به صرفه تر هستش فعلا.[blackhee] چون همچین هزینه ای در دسترس نیست.😢 ای بابا برادر ما که نخواستیم کپی بزنیم.کپی کار برادرای چین هستش الان هم باخبر شدم که چین یکی از سریع ترین خودرو های جهان رو کپی زده پاگانی هوایرا.واقعا احسنت باید گفت بهشون.👏 برادر توی این ایرلاین های مجازی اسم بنویس پرواز واقعی انجام بده. 👏سلام برادر حسین.@};- برادر شما که وضع ما رو میدونی[blackhee] نت نامحدودم کجا بود.وگرنه منم از خدام بود مواقعه بیکاری بیام یه پرواز گروهی بزنیم.[approve]
میدونی برادر امیر هر چی فکر می کنم میبینم همون شبیه ساز به صرفه تر هستش فعلا.[blackhee] چون همچین هزینه ای در دسترس نیست.😢 ای بابا برادر ما که نخواستیم کپی بزنیم.کپی کار برادرای چین هستش الان هم باخبر شدم که چین یکی از سریع ترین خودرو های جهان رو کپی زده پاگانی هوایرا.واقعا احسنت باید گفت بهشون.👏 برادر توی این ایرلاین های مجازی اسم بنویس پرواز واقعی انجام بده. 👏سلام برادر حسین.@};- برادر شما که وضع ما رو میدونی[blackhee] نت نامحدودم کجا بود.وگرنه منم از خدام بود مواقعه بیکاری بیام یه پرواز گروهی بزنیم.[approve] برادر پرواز گروهی یا پرواز در خط مجازی ؟ یادش بخیر ما یه مدتی بعد از غیرفعال شدن گیم اسپای میپریدیم ... واقعا عالی بود و جذاب .... الان هم اگر دوستان موافق باشند هر چند ماه یک بار یک پرواز داشته باشیم بد نیست ...
ایرانسیم - اولین سایت مرجع شبیه ساز پرواز در ایران از کوکی ها استفاده می کند. با ادامه مرور این سایت، با استفاده ما از کوکی ها موافقت می کنید. جزئیات بیشتر بستن