ma_heravi
  • ma_heravi
  • 0% ()
  • بال برنزی - کبوتر سوار شروع کننده موضوع
10 سال پیش
با سلام و درود
در جریان هستم که استفاده کنندگان این افزونه در ایران کم است .
اما در عین حال افزونه ی دقیقی هست .
مشکلی که من با آن مواجه شدم صدای ضعیف عموما موتور ها در کابین هست و نمیدانم مشکل اصلی از کجاست .
حتی مثلا اگر THR LEVER هارو از 100 به ایدل کم کنید ، صدای موتور ها در همان حالت 100 میماند یعنی صدا کم نمیشود .
به نوعی میشه گفت باگ دارد .
افرونه دیگر صدای TSS هم کیفی مطلوبی ندارد و اصلا شباهت به واقعیت ندارد به آن صورت .
ممنون میشم اگر کسی از دوستان پاسخ دهند که آیا این مشکل برای آن ها هم هست ؟
اگر هم رفع کرده اند که لطفا راهنمایی بفرمایید .
سپاس
@};-
EP-IBB

UserPostedImage
FPSDoug
  • FPSDoug
  • 50.12% (معمولی)
  • بال برنزی - کبوتر سوار
10 سال پیش
ارسال شده توسط : ma_heravi 

با سلام و درود
در جریان هستم که استفاده کنندگان این افزونه در ایران کم است .
اما در عین حال افزونه ی دقیقی هست .
مشکلی که من با آن مواجه شدم صدای ضعیف عموما موتور ها در کابین هست و نمیدانم مشکل اصلی از کجاست .
حتی مثلا اگر THR LEVER هارو از 100 به ایدل کم کنید ، صدای موتور ها در همان حالت 100 میماند یعنی صدا کم نمیشود .
به نوعی میشه گفت باگ دارد .
افرونه دیگر صدای TSS هم کیفی مطلوبی ندارد و اصلا شباهت به واقعیت ندارد به آن صورت .
ممنون میشم اگر کسی از دوستان پاسخ دهند که آیا این مشکل برای آن ها هم هست ؟
اگر هم رفع کرده اند که لطفا راهنمایی بفرمایید .
سپاس
@};-

بله عزیز این مشکل رو داره این هواپیما و تایید میکنم حرفتون رو
از تو تب PMDG تو قسمت Addons صداهارو کم و زیاد کردین ؟ من امتحان نکردم اگر کار میکنه منم برم زیاد کنم
ma_heravi
  • ma_heravi
  • 0% ()
10 سال پیش
سپاس از پاسخگویی تون
جایی که بشه صدای موتور ها در کاکپیت یا مشابه اون زیاد و کم کرد در منوی پی ام دی جی نبود .
حتی در اف ام اس هم نبود .
سپاس
EP-IBB

UserPostedImage
FPSDoug
  • FPSDoug
  • 50.12% (معمولی)
  • بال برنزی - کبوتر سوار
10 سال پیش

سپاس از پاسخگویی تون
جایی که بشه صدای موتور ها در کاکپیت یا مشابه اون زیاد و کم کرد در منوی پی ام دی جی نبود .
سپاس

خواهش میکنم . من الان نصبش میکنم یه کارایی انجام میدم اگر به نتیجه رسیدم خدمتتون عرض میکنم.
حرف شمارم راجع به عدم استفاده زیاد از این افزونه میون سیمر های ایرانی رو تایید میکنم، MD11 پی ام دی جی بسیار هواپیمای حرفه ای هست و پرواز باهاش خیلی لذت بخشه منتهی دوستان نسبت بهش کم لطفی دارن
ma_heravi
  • ma_heravi
  • 0% ()
10 سال پیش
ارسال شده توسط : FPSDoug 

سپاس از پاسخگویی تون
سپاس

خواهش میکنم . من الان نصبش میکنم یه کارایی انجام میدم اگر به نتیجه رسیدم خدمتتون عرض میکنم.
حرف شمارم راجع به عدم استفاده زیاد از این افزونه میون سیمر های ایرانی رو تایید میکنم، MD11 پی ام دی جی بسیار هواپیمای حرفه ای هست و پرواز باهاش خیلی لذت بخشه منتهی دوستان نسبت بهش کم لطفی دارن

سلام و درود
بسیار سپاس گذارم
دقیقا به همین صورت هست .
منتظر خبر از شما هستم
@};-
EP-IBB

UserPostedImage