سلام و خسته نباشید خدمت همه دوستان عزیز@};- @};-
بنده میخواستم یه رادار پدال بخرم اما با توجه به قیمت زیاد این پدال ها تصمیم گرفتم که خودم بسازمشون.
من یک سرچی تویه گوگل کردم.اینجور که معلومه هزینه یه رادر پدال خیلی کم در میاد و قطعا زیر 100 هزار تومان خواهد بود!
کسی از دوستان در این انجمن تا الان رادر پدال ساختن؟
اگر ساختن نتیجه و تجربیاته کارشون رو به بنده هم بگن.
با تشکر@};-
من زمان جوانی به دلیل نبود امکانات [blackhee] به دنبال این کار رفتم و کار وایرینگ و الکترونیک را انجام داد و موفق هم شدم ولی یوک یا پدالی نساختم.فقط میخواستم ببینم کار میکنه یا نه.یکی از دوستان بسیار عزیزم هم تراتل کامل ساختند که کار می کرد.
پیشنهاد می کنم اگر دستی بر آچار دارید و کمی حوصله ، یوک و پدال رو خودتون با سلیقه خودتون بسازید.
کل ملزومات شامل یک گیم پورت هست با قیمت 10 هزار تومان و تعدادی پتانسیومتر که فکر کنم الان حدود 1000 تومان قیمت داشته باشند + کمی کابل و یک هویه.
برای ساخت خود یوک یا پدال یا استیک هم میتونید از چوب استفاده کنید و یا اگر امکانش رو دارید از قالب گیری.
تا جایی که من یادم هست با گیم پورت تا 15 کانال میتونید داشته باشید.مثلاً برای اتوپایلوت ها هم کلید تعریف کنید و...
فقط یک نکته اینکه اگر از گیم پورت استفاده کنید ممکن هست کمی کنترلها لرزش داشته باشند که بدلیل نویز پتانسیومتر هست ولی اگر از مبدلهای دیجیتال USB استفاده کنید کیفیت عالی خواهد بود.اگر هم نمیخواهید برای مبدل دیجیتال هزینه زیاد کنید و یا درگیر ساخت مدار بشید کافی است تا از مدار یک جوی استیک USB ارزان قیمت دست دوم استفاده کنید.
از موسهای توپی هم میتونید استفاده کنید.
سخت ترین بخشش به نظر من ساخت خود یوک یا پدال هست که با کمی تجربه نجاری حل میشه.
PC Flight Simulation Geek Since 1998