سلام علیکم ، چقدر خوب و به موقع این تاپیک رو ایجاد کردید !
متاسفانه کار دیگر اعضا این انجمن بجز عزیزانی که همه میشناسیم شده : تورو خدا جوابمو بدین ؟
- یعنی واقعا کسی بلد نیست ؟!
- فوری : درخواست ریپینت فلان لاین برای 320 پروجکت اسکای
- چرا 340 من سیاه شده ؟
- چند روز بعد : یک تاپیک جدید دوباره در خواست پینت همون فلان لاین برای 320 پروجکت اسکای توسط یک عزیز دیگر !
- در خواست لینک مستقیم ( دقت کنید : لینک مستقیم !!!! ) بوینگ هفتصد و هفتاد و هفت پی ام دی جی برای شبیه ساز اف اس X
- چند روز بعد در همون تاپیک : آقا کسی واقعا لینک مستقیم این ادان رو نداره ؟
- همون روز ، آقا تورج ( تا جایی که بخاطر دارم مطابق بند 5 قانون انجمن [blackhee] ) به این دوستمون تذکر می دهند
- و در همون روز اون دوستمون در تاپیک " در خواست لینک مستقیم بوینگ هفتصد و هفتاد و هفت پی ام دی جی برای شبیه ساز اف اس X " میفرمایند که : خوب لا اقل برام فرودگاه آمستردام رو بفرستید
- و در روز بعد یک بنده خدایی برای ایشون لینک مستقیم بوئینگ هفت صد و هفتاد و هفت پی ام دی جی را به همراه و تمام سرویس پک ها در همون تاپیک میفرستند
- و تمامی اعضا جامعه شبیه ساز پرواز ایران به این حالت " o_O" محو این همه استعداد در پیدا کردن لینک ها و بی توجهی به قوانین یک انجمن میشوند !
- و در سکانس آخر تورج خان عزیز رو میبینم که در یک شب بارانی ، در اتاقی تاریک ، همراه با رعد و برق بین این همه اتفاق در مانیتور کامپیوتر خودشون گم شدند !
بخش دوم : افسوس نامه !
در یکی دو سال اخیر ، یک " برادر حسین " داشتیم که الحق و الانصاف یکی از عوامل پویایی انجمن بود و کسی بود که مشخصا در مورد شبیه ساز با اون سه تا تاپیک خیلی خوبش " محتوی " تولید می کرد !
و من همچنان به این فکر میکنم که " برادر حسین " در حال پیتزا خوردن در یکی از پیتزا فروشی های جنوب ایتالیاست !!!!
ویرایش بوسیله کاربر
9 سال پیش
|
دلیل ویرایش: نامشخص