IR-DIR
  • IR-DIR
  • 60.66% (دوستانه)
  • بال برنزی - کبوتر نشان شروع کننده موضوع
14 سال پیش
اخیرا فروشگاهی با نام آسمان ایران ، با هدف سوء استفاده از نام و شهرت شبکه آیوائو به قصد تبلیغ تجاری ، اقدام به انتشار عنوان کذب و مجعول بنیانگذار پروازهای تحت شبکه ایوائو در پشت جلد شماره 231 ماهنامه صنایع هوایی نموده است . دیویژن ایران ، به عنوان تنها مرجع معتبر و مورد تایید سازمان ایوائو در رابطه با پرواز های آنلاین تحت این شبکه در ایران و صاحب امتیاز این نام ، ضمن رد این ادعای کذب ، جهت تنویر افکار عمومی دوستداران شبیه ساز پرواز و پروازهای مجازی آنلاین اعلام میدارد ، مسئول این فروشگاه در گذشته با راهنمایی مسئولین وقت دیویژن ایران وارد این شبکه گردیده ، تنها عضوی عادی از اعضای شبکه آیوائو بوده و در حال حاضر نیز کد کاربری نام برده به دلیل تخطی از قوانین سازمان ایوائو و ایجاد سه نام کاربری و نیز عدم فعالیت مفید در این شبکه پروازی ، در حالت تعلیق قرار دارد . بدین ترتیب نامبرده و فروشگاه آسمان ایران ، هیچ گونه سمت و یا ارتباط رسمی با سازمان ایوائو نداشته و فعالیتهای این افراد مشابه و هم تراز فعالیت سایر اعضاء بوده است . به توجه به مراتب فوق ، از عموم علاقمندان درخواست میگردد ، برای پیگیری اخبار فعالیتهای شاخه ایران شبکه آیوائو و آگاهی از صحت ادعاهای مطروحه مشابه ، تنها به اطلاعات مندرج در سایت رسمی این شبکه به آدرس ir.ivao.aero مراجعه فرموده و یا با پست الکترونیک مسئول اعضاء مکاتبه نمایند.
با سپاس
مدیریت شاخه ایران – شبکه آیوائو
Iranaseman
  • Iranaseman
  • 50.3% (معمولی)
  • بال کاغذی
14 سال پیش
در سال ۱۳۸۷گروهي با هدف افزايش پروازهاي تحت شبكه در ايران شروع به تبليغات كردند در طي اين تبليغات افراد علاقمند زيادي به سمت پروازهاي تحت شبكه كشيده شدند و با ايجاد يك گروه آموزشي به منظور آموزش كاربران كه آقايان احسان ولي زاده ، امين توماري ، محمد كامراني و سروش سلحشور مسئول بودند پروازهاي گروهي آغاز گرديد.

تا پس از مدتي ناگهان دوستي (مدير شاخه ايران) كه به طور مخفيانه مكاتبات خود را با مسئولين IVAO انجام داده بود و از همه زحمات دوستان سواستفاده كرده و خود را به عنوان نفر اول IVAO معرفي كرد و اين شخص به مسئول شاخه ايران منصوب گرديد (مباركشان باشد) !!!!!

البته اين شخص فراموش كرده است كه اين مديريتي را كه به عهده دارند مديون زحمات اين دوستان مي باشد به قول قديمي هاي (هلو بپر تو گلو) بوده براي اين آقاي به اصطلاح محترم.

شركت هوانوردي آسمان ايران به عنوان بنيان گذار پروازهاي تحت شبكه IVAO اعلام مي دارد اين شركت به طور كاملا جدي تر در اين راستا تبليغات خواهد كرد تا زحماتي را كه دوستان در راستاي آموزش كشيدند به هدر نرود و راهي باشد براي تشخيص راستي.

در ضمن مي توانيد به مصاحبه ايي كه در مجله صنعت حمل و نقل با مديريت شركت شده مراجعه نمائيد.

با تشكر شركت هوانوردي آسمان ايران

اميدوارم بر حسب پارتي بازي اين پاسخ پاك نشود...
IR-DIR
  • IR-DIR
  • 60.66% (دوستانه)
  • بال برنزی - کبوتر نشان شروع کننده موضوع
14 سال پیش
به نظرم ارزش پاسخ و توجه ندارید . مطالب زیر رو فقط برای تنویر اذهان دوستان میذارم ...

جناب ولی زاده ...
امیدوارم حافظه خودتون رو از دست نداده باشید . زمانی که میخواستید تشریف بیارید به آیوائو ، اگر خاطرتون باشه به آقای نوایی فرموده بودید من چون اینترنت دایال آپ دارم ، نمیتونم ام تی ال ها رو داونلود کنم . ایشون به من زنگ زدند و موضوع رو گفتند . من هم تمام ام تی ال ها رو که اون زمان حدود 1.5 گیگا بایت بود روی یک دی وی دی زدم و به ایشون دادم تا به شما برسونن . یادتون که نرفته ام تی ال ها رو از ایشون گرفتید .

راستی ... یادتونه اون دی وی دی رو به دوستان دیگه تون که میخواستند وارد ایوائو بشن میفروختید ؟ روزی که یکی از دوستانتون موضوع رو برام گفت باور نکردم . خودم توسط یکی از دوستان اقدام کردم و در نهایت تعجب بعد از 1 ساعت دی وی دی درب منزل بود . البته در قبال پرداخت هزینه خرید و پیک موتوری !!!

آقای ولیزاده ... مدعی بنیان گذاری ایوائو در ایران !!!
شما با این ادعا حداقل باید بدونید داشتن چند آی دی درشبکه ایوائو ممنوعه . آی دی های 265266 - 276027 و 301187 مال شماست . دوستان دیگه میتونن پرونده ها رو چک کنند . آی دی اول رو زیر مجموعه انگلستان ، دومی رو در ایران و سومی رو هم در آلمان ثبت کرده اید .

حالا یه چیزی میخوام بگم خوب توجه کنید ...

آی دی های در آیوائو به ترتیب زمان عضویته . اگر من الان با آی دی 1 ثبت نام کنم و شما فردا ثبت نام بفرمایید نمیشه آی دی شما کمتر از من باشه . آی دی شما 2 به بعد خواهد بود .

آی دی انگلستان شما که پایین ترین شماره رو در کلکسیون آی دی هاتون داره با 265 شروع میشه .تازه اونی که در انگلیس ثبت کرده اید رو میگم . آی دی من هم 218791 هست . اختلاف بین آی دی منو اولین آی دی شما 46475 نفره !!! به همین ترتیب اختلاف شماره آی دی من و شماره آی دی ایرانی شما ، 57236 نفره آقای مدعی بنیانگزاری پروازهای تحت شبکه ایوائو !!!

جناب مدعی ، استفاده تجاری از نام شبکه ایوائو به هر نحو ممنوعه !
شما آگهی میکنید تا با توسل به اعتبار آیوائو ، فروش محصولات اوریجینال دارتون رو بیشتر کنید !

متاسفم برای اونهایی که ندونسته در دام شما می افتند .

قضاوت بر عهده خواننده های مطلب شما و من

جناب مرصعی .. خواهش میکنم این پست ها رو حذف نکنید . بذارید دوستان همینجا نظر بدن و موضوع رو روشن کنیم شاید ریشه این فتنه همین جا خشکانده بشه . بر خلاف آقای ولیزاده که البته اولین بارشون هم نیست و قبلا هم از نوازش ایشون بهره مند بودیم ، من حاضرم هر ابهامی رو در کمال احترام و با حوصله پاسخ بدم .

روز بخیر ...
Iranaseman
  • Iranaseman
  • 50.3% (معمولی)
  • بال کاغذی
14 سال پیش
اين شما هستيد كه حافظه اتان عيب كرده ...

1- الان در سايتتان نوشته اييد بزرگترين ترافيك هوايي با تعداد 20 ترافيك با نام ايرلاين ايران اير بزرگترين ترافيك هوايي نخستين بار در ايواو !!! بنده يادمه در پرواز گروهي ايران اير كه از بندرعباس به سمت دوبي انجام شده نزديك به 30 ترافيك هم زمان داشتيم كه خود شما به بنده گفتيد تا به حال اين همه ترافيك در فضاي ايران نديده بوديد آن هم ايراني !!!!!!

2- اگر محصولات ما كرك شده است پس چرا از ما خريد كرده ايد !!! بعدش هم مگر همه علاقمندان مثل شما در كار بساز بفروش هستند كه بتوانند هزينه يك ADDON
50000 توماني را بدهند !! خود شما هم نمي ديد چه برسه قشر ضعيف...

3- ما نيازي به جذب مشتري از طريق IVAO نداريم ما از تلاش هايي كه كشيديم حمايت مي كنيم ما مرد عمل هستيم نه مرد تنبلي و سو استفاده مثل شما ...

4- چه كسي اولين آموزش مربوط به IVAO را در فروم اينترنتي aerospacetalk قرار داد ؟؟؟؟ معلوم است بنده ، شما كجا بوديد ( در خواب ناز)

5- چه كسي آموزش هاي مكالمات هوايي را به دوستان ارائه مي داد ؟؟ بنده به همراه دوستانم ، شما كجا بوديد ؟؟ ( در پي خريد زمين)

6- چه كسي تبليغ كرد و افراد رو جمع مي كرد از طرق مختلف از جمله SMS ، تماس ، ارسال خبرنامه و ... بنده ، شما كجا بوديد ؟؟؟ ( در روياي شركت هواپيمايي پارميس)

7- چرا هر وقت شما رو به پروازهاي گروهي دعوت مي كرديم نمي آمديد؟؟؟ آن زمان كجا بوديد ؟؟ ( در حال انجام پرواز تكي در IVAO مثل منزوي ها )

8- چرا از زمانيكه IVAO را به صورت سواستفاده به نام خود ثبت كرديد وب سايت پارميس تعطيل شد؟؟؟ چون ديگر خرتان از پل گذشته بود ...

9- چه شد از نظر شما دوستان را بنده از خيابان ها جمع كرده بودم ؟؟ حالا دوستشان داريد ؟ خوب بخاطر بوي كباب است !!

10- چرا از هيچ يك از دوستاني كه زحمت كشيدند دعوت به همكاري نكرديد؟؟؟ حتما تك خوري لذتش بيشتر است !!

11- بنده به هيچ كس DVD ايي نفروخته ام كه در آن برنامه هاي IVAO باشد تمامي دوستاني كه از بنده دريافت كرده اند 500 تومان هزينه DVD و هزينه پيك يا پست را داده اند كه احتمالا شما علاوه بر مشكل در حافظه مشكل شنوايي هم داريد !! توصيه مي كنم يك چكاپ انجام دهيد...

12- بزودي چند كار جدي انجام خواهد شد :
- يك پرواز گروهي با تعداد 50ترافيك در فضاي ايراني به عنوان حمايت از شركت هوانوردي آسمان ايران پرواز خواهند كرد( اميدوارم تقليد نكنيد چون شما هميشه نيازمند ايده هاي ديگرانيد...)

-اكثر افرادي كه در ivao هستند به سمت Vatsim خواهند رفت ...

- ما تبليغات خود را حفظ خواهيم كرد چون حرف راست و درست را مي زنيم و هل نكنيد مديريت كه نبايد تا ابد ادامه داشته باشد شخص ديگر جاي شما خواهد آمد ...

راستي در نمايشگاه جزيره كيش خيلي آمدند به غرفه ما و از شما ناراضي بودند !! فكر مي كنم خيلي عصبي باشيد حيف است مردي به سن و سال شما در معرض سكته قرار مي گيرد مراقب خود باشيد ...

چند سخن با دوستان ....:

بنده به همراه چند تن از دوستان فدا كارم ساعت ها وقت خود را صرف آموزش در مورد IVAO كرديم ، هدف چه بود؟؟؟
هدف بر اين بود تا يك محيط صميمانه به دور از تجارت ، خشونت محيطي ايجاد كنيم براي تبادل اطلاعات ...
خدا را شكر اين موضوع خوب پيش مي رفت تا زمانيكه آقاي مدير وقت با نامه نگاري مخفيانه بدون هماهنگي با بنده و دوستان بنده تمامي كارهاي مربوطه را به نام خود ثبت كرد !!
اين انصاف است؟؟؟
بگذريم نوش جانشان ... اما از دوستان بنده كه خدا مي داند از راس ساعت 18 تا 4 صبح دم اذان كه بيدار بودند و سعي در ارائه اطلاعات به علاقمندان داشتند الان كجا هستد ؟؟؟
چرا وقتي جواني مثل آقاي سلحشور مي آيد و يكسال وقت و هزينه خود را صرف مي كند براي دريافت يك مجوز رسمي از يك شركت هواپيمايي واقعي در ايران چرا مدير وقت سعي دارد تقليد كند و كار اين جوان را كم ارزش جلوه دهد؟؟؟
چرا؟؟ شايد به خاطر اختلاف سني مي باشد؟؟ حتما مدير وقت خود را عقل كل مي داند؟؟ آيا مي شود به اين صورت بين مردم كار كرد؟؟؟
درصد رضايت بين اعضا چقدر مي باشد؟؟؟
دوستان عزيز بنده با سياست هاي اين مدير آشنا هستم هر وقت شخصي ، وب سايتي بر خلاف ميل ايشان گام بردارد ايشان آن را خلاف اعلام كرده و در سايت خود درج مي كند!!
مانند سايت aerospacetalk اما چه شد ايشان يك دفعه موضع خود را عوض كرد؟؟؟ چون ديد مي تواند پشت بند تبليغات ما قدم بردارد ...
و حالا ايشون بازديدكننده پروپا قرص اين سايت مي باشد!! مطمئن باشيد اگر روزي منافعي در ميان باشد در حوزه كاري ما (شركت هوانوردي آسمان ايران) به شما قول مي دهم اين شخص تمامي مطالب و سخن هايي را كه بر خلاف ما زده است انكار خواهد كرد ...
بله بنده پروازهاي آنچناني در IVAO انجام نداده ام اما مگر بنيانگذاري به ميزان ساعت پروازي است خيلي از دوستان وقت مي دانند كه چندين ساعت از وقت خود را صرف IVAO كرده ام.
مطمئن باشيد آنقدر احمق نيستيم در تبليغات خود حماقت كنيم و خود به دروغ به مردم معرفي كنيم ...
ما در حوزه كاريمان آنقدر پيشرفت كرده ايم كه در حال حاضر در حال ساخت كابين شبيه ساز پرواز هواپيماي ام دي 88 براي شركت تابان هستيم ...
ما به شركت هاي هوايي و آموزشگاه ها تجهيزات شبيه ساز پرواز را ارائه مي دهيم مانند پژوهشگاه هوافضا ، شركت هواپيمايي آتا و...
راحت بگم ما نيازي به جلب توجه نداريم كه بخواهيم از IVAO سو استفاده كنيم ما حقيقت را درج كرديم تا بدانيد اين محيط حاصل زحمات و تلاش افرادي ديگر مي باشد ...

موفق و پيروز باشيد واميدوارم اين پست پاك نشود ...

IR-ADIR
  • IR-ADIR
  • 50.24% (معمولی)
  • تازه وارد
14 سال پیش
با سلام
جناب آقای ولی زاده
خوشحالیم که بعد ازمدت طولانی شما رو اینجا دیدیم بحث و گفتگو روش خوبی برای حل سو تفاهمات هستش ولی بهتر اینه که در نوشتن نقطه نظرات خودتون با توجه به سن و سال و یزرگتر کوچکتر جانب ادب را رعایت و از به کار بردن الفاط غیر متعارف خودداری کنید

ممنون