به نظرم ارزش پاسخ و توجه ندارید . مطالب زیر رو فقط برای تنویر اذهان دوستان میذارم ...
جناب ولی زاده ...
امیدوارم حافظه خودتون رو از دست نداده باشید . زمانی که میخواستید تشریف بیارید به آیوائو ، اگر خاطرتون باشه به آقای نوایی فرموده بودید من چون اینترنت دایال آپ دارم ، نمیتونم ام تی ال ها رو داونلود کنم . ایشون به من زنگ زدند و موضوع رو گفتند . من هم تمام ام تی ال ها رو که اون زمان حدود 1.5 گیگا بایت بود روی یک دی وی دی زدم و به ایشون دادم تا به شما برسونن . یادتون که نرفته ام تی ال ها رو از ایشون گرفتید .
راستی ... یادتونه اون دی وی دی رو به دوستان دیگه تون که میخواستند وارد ایوائو بشن میفروختید ؟ روزی که یکی از دوستانتون موضوع رو برام گفت باور نکردم . خودم توسط یکی از دوستان اقدام کردم و در نهایت تعجب بعد از 1 ساعت دی وی دی درب منزل بود . البته در قبال پرداخت هزینه خرید و پیک موتوری !!!
آقای ولیزاده ... مدعی بنیان گذاری ایوائو در ایران !!!
شما با این ادعا حداقل باید بدونید داشتن چند آی دی درشبکه ایوائو ممنوعه . آی دی های 265266 - 276027 و 301187 مال شماست . دوستان دیگه میتونن پرونده ها رو چک کنند . آی دی اول رو زیر مجموعه انگلستان ، دومی رو در ایران و سومی رو هم در آلمان ثبت کرده اید .
حالا یه چیزی میخوام بگم خوب توجه کنید ...
آی دی های در آیوائو به ترتیب زمان عضویته . اگر من الان با آی دی 1 ثبت نام کنم و شما فردا ثبت نام بفرمایید نمیشه آی دی شما کمتر از من باشه . آی دی شما 2 به بعد خواهد بود .
آی دی انگلستان شما که پایین ترین شماره رو در کلکسیون آی دی هاتون داره با 265 شروع میشه .تازه اونی که در انگلیس ثبت کرده اید رو میگم . آی دی من هم 218791 هست . اختلاف بین آی دی منو اولین آی دی شما 46475 نفره !!! به همین ترتیب اختلاف شماره آی دی من و شماره آی دی ایرانی شما ، 57236 نفره آقای مدعی بنیانگزاری پروازهای تحت شبکه ایوائو !!!
جناب مدعی ، استفاده تجاری از نام شبکه ایوائو به هر نحو ممنوعه !
شما آگهی میکنید تا با توسل به اعتبار آیوائو ، فروش
محصولات اوریجینال دارتون رو بیشتر کنید !
متاسفم برای اونهایی که ندونسته در دام شما می افتند .
قضاوت بر عهده خواننده های مطلب شما و من
جناب مرصعی .. خواهش میکنم این پست ها رو حذف نکنید . بذارید دوستان همینجا نظر بدن و موضوع رو روشن کنیم شاید ریشه این فتنه همین جا خشکانده بشه . بر خلاف آقای ولیزاده که البته اولین بارشون هم نیست و قبلا هم از نوازش ایشون بهره مند بودیم ، من حاضرم هر ابهامی رو در کمال احترام و با حوصله پاسخ بدم .
روز بخیر ...
ویرایش بوسیله کاربر
14 سال پیش
|
دلیل ویرایش: نامشخص