Cpt.mohammadifar
  • Cpt.mohammadifar
  • 50.02% (معمولی)
  • بال ایرانسیم شروع کننده موضوع
13 سال پیش
سلام و خسته نباشید

با عرض پوزش از استاد داوودیان عزیز😊
باید بگم با وجود چند سال کار شما عزیزان (که نمیدونم چند ساله؟)😕 باید به صورت شفاف بگم[oldman] نسبت به آموزش افتضاح[attack] [nono] هستید.
عزیز من شما که زحمت میکشید چرا چند روز وقت نمی گذارید و سیستم آموزش پله به پله رو اجرا نمیکنید؟ (واقعاً پله به پله ؛ مثلاً از آموزش دانلود نرم افزار ها و شرایط سیستم همچون ریت ها و چگونگی شرکت در آزمون ها و اطلاعات لازم شروع کنید و قدم به قدم مکالمه و پرواز با سیستم و حتی کوچکترین مسائل مثل پیدا کردن route و flight chartوحتی NDBو VOR به دقت تمام توضیح بدید. برای نظم بیشتر هم اگر شد به صورت PDF بگذارید بهتره.) [flower] [readdoc]
به خدا از این , این سایت اون سایت کردن و یا گرفتن وقت دیگر عزیزان هنگام پرواز خسته شدم. یکی به داد ما تازه کار ها در این سیستم برسه.[dangerpc] 🙏
من از سن 8 سالگی دارم با سیمولاتور می پرم ؛ حدود 3 سال است که با IVAO آشنا شدم. بنا بر دلایلی حدود 2هفته است که تازه عضو شدم . دیوانه شدم!!!!! به من تا حدودی و به کسانی که هیچ چیز در مورد کار با سیستم نمی دانند کمک بزرگی خواهید کرد[flap] [flower]

در انتها دوباره تقاضا میکنم : ما آموزش قدم به قدم از پایه می خواهیم

متشکرم , پاینده باشید❤
تنها تو را می پرستم و از تو یاری می جویم . . . الهی به امید تو
Cpt.mohammadifar
  • Cpt.mohammadifar
  • 50.02% (معمولی)
13 سال پیش
ببخشید این آخرش سوالی نبود , به اشتباه ؟ گذاشتم [blackhee]
amir_esp
  • amir_esp
  • 50.48% (معمولی)
  • بال کاغذی
13 سال پیش
Cpt.mohammadifar نوشت:

سلام و خسته نباشید

با عرض پوزش از استاد داوودیان عزیز😊
باید بگم با وجود چند سال کار شما عزیزان (که نمیدونم چند ساله؟)😕 باید به صورت شفاف بگم[oldman] نسبت به آموزش افتضاح[attack] [nono] هستید.
عزیز من شما که زحمت میکشید چرا چند روز وقت نمی گذارید و سیستم آموزش پله به پله رو اجرا نمیکنید؟ (واقعاً پله به پله ؛ مثلاً از آموزش دانلود نرم افزار ها و شرایط سیستم همچون ریت ها و چگونگی شرکت در آزمون ها و اطلاعات لازم شروع کنید و قدم به قدم مکالمه و پرواز با سیستم و حتی کوچکترین مسائل مثل پیدا کردن route و flight chartوحتی NDBو VOR به دقت تمام توضیح بدید. برای نظم بیشتر هم اگر شد به صورت PDF بگذارید بهتره.) [flower] [readdoc]
به خدا از این , این سایت اون سایت کردن و یا گرفتن وقت دیگر عزیزان هنگام پرواز خسته شدم. یکی به داد ما تازه کار ها در این سیستم برسه.[dangerpc] 🙏
من از سن 8 سالگی دارم با سیمولاتور می پرم ؛ حدود 3 سال است که با IVAO آشنا شدم. بنا بر دلایلی حدود 2هفته است که تازه عضو شدم . دیوانه شدم!!!!! به من تا حدودی و به کسانی که هیچ چیز در مورد کار با سیستم نمی دانند کمک بزرگی خواهید کرد[flap] [flower]

در انتها دوباره تقاضا میکنم : ما آموزش قدم به قدم از پایه می خواهیم؟

متشکرم , پاینده باشید❤

سلام
من به عنوان یکی از اعضا این سیستم چند نکته رو باید بگم :
1- اگر انتقادی نسبت به کسی یا سیستمی دارید هر چند درست ، لازم که در کمال ادب و احترام بیان کنید .
2- شما که از سن 8 سالگی با Flight Simulator پرواز می کنید و 3 سال که با IVAO آشنایی دارید کمی عجیب به نظرمیرسه که با نحوه پیدا کردن Rout ها ، مکالمات و ... آشنا نیستید .
3- من و اکثر کاربران IVAO نیز از ابتدا با نحوه کار نرم افزارها و ... آشنا نبودیم و اما با مراجعه با سایت اصلی IVAO تا حدودی این اطلاعات رو به دست آوردیم .
4- تمام اطلاعات مربوط به نحوه انجام امتحانات ، ریت ها و ... به زبان انگلیسی در سایت IVAO موجود است فقط نیاز به دانستن زبان انگلیسی معمولی دارد .
5- شما نباید انتظار فراگیری تمام کارها رو بعد از گذشت 2 هفته از زمان عضویت در IVAO داشته باشی ، قطعا با گذشت زمان و کسب تجربه بیشتر آشنا می شوید و مشکلی نخواهید داشت .

" باران باش و ببار و نپرس کاسه های خالی از آن کیست ... "
IR-DIR
  • IR-DIR
  • 60.66% (دوستانه)
  • بال برنزی - کبوتر نشان
13 سال پیش
جناب محمدی فر ... سلام ...

خیلی متاسفم از وجود این دیدگاه در تفکر شما ... همونطور که رک فرمودید ، من هم رک جواب میدم ...

اگر از هشت سالگی با سیمولاتور کار میکنید ، با توجه به عمر سیمولاتور های مایکروسافت ، نباید سن و سال بالایی داشته باشید . به تبع اون ، ذهن آماده ای هم باید داشته باشید ...

سئوال دارم از شما ...
برای اموزش کلاینت ها ، مرجع قانونی ایوائو کجاست ؟
تا به حال به پوشه ivap یا ivac سر زده اید ؟ منوالهای این دو برنامه رو دیدید ؟ اونها رو خوندید یا منتظرید یکی پیدا بشه به زبان فارسی و شکسته و بسته برای شما چند نکته رو به تا بتونید در سریعترین زمان ممکن شروع به کار کنید ؟ کجای قوانین سازمان ایوائو قید شده دیویژن ها موظفند از ب بسمالله روبه یوزرها بگن ؟ میشه رفرنس معرفی بفرمایید ؟

اشکال از شماست . نه از دوستان بخش آموزش . تنبلی رو بذارید کنار ، مثل من و ده ها نفر دیگه منوالها رو بخونید تا قدم اول رو رفته باشید . اگر قرار بود سایتهای مختلف یا آدمهایمختلف این مطالب رو به شما بگن دیگه انتشار منوال همراه با برنامه لزومی نداشت .

بعد از این که این مرحله رو رد کردید باید برید سراغ اکادمی ایوائو . چون زیاد جستجو کرده اید حتما میدونید کجاست . اونجا مطالبی رو که دنبالش هستید ، قدم به قدم بخونید ... بخونید و یاد بگیرید . اینها که عرض میکنم رویه استاندارد اموزش در ایوائوست .

حالا اگر این کارها رو بکنید میرسید به جایی که دوستان بخش آموزش کلاس بذارن و آموزش متوسط و پیشرفته رو ارائه کنند . اگر کلاسی هم برگزار بشه و شما این راه ها رو طی نکرده باشید ، مطمئن باشید از کلاسها چیز زیادی دستگیرتون نمیشه .

شبکه آیوائو به هیچ وجه برای کاربران عادی و تازه کار مناسب نیست . اگرخودتون رو در زمینه کار با شبیه ساز و علم پرواز مبتدی میدونید ، آیوائو جای شما نیست . این شبکه ، سرویس ارزش افروده شبیه سازه و شما برای ورود به اون و طی مدارج مختلف باید مثل یک مدرسه پروازی دائما در حال مطالعه باشید . تمام رفرنس ها هم انگلیسی هستند . اگر میخواید در این شبکه موفق باشید ، منتظر کسی نباشید . تمام اطلاعات لازم در بخش های اموزشی سایت رسمی سازمان ایوائو وجود داره. کتابهای اموزش پرواز هم روی نت و هم در فروشگاه های مربوطه در دسترسه . بسم الله ... شروع کنید به خوندن ...

درشبکه آیوائو و دیویژن ایران ، دپارتمان آموزش از ارائه آموزش قدم به قدم و از صفر ، منع شده . چون باید یاد بگیرید که قبل از سئوال ، مطالعه کنید . اگر این کار رو بکنید ، اونوقت برای رفع اشکال ، از هر کدوم از دوستان ، نه فقط مسئوالین آموزش ، سئوال کنید ، با کمال میل جواب خواهند داد و راهنمایی خواهند کرد .

امیدوارم از این که کمی رک گفتم دلگیر نشید ...
موفق باشید .

Cpt.mohammadifar
  • Cpt.mohammadifar
  • 50.02% (معمولی)
13 سال پیش
با عرض سلام دوباره خدمت دوستان:
مراتب تشکرم رو خدمت شما ابلاغ می کنم.
سروران گرامی؛ آقایان اسپرهم و طالبزاده عزیز:
بی احترامی؟ بی ادبی ؟ کی کرده؟😕 اگر منظور شما, به صورت شفاف گفتن کلمه ی (افتضاح) است ! باید بگویم که همه ی دوستان من با قاطعیت من آشنا هستند و همیشه میگند[merci] .... اما، اگر در کلیه جوامع ادبی بدنبال مفهوم این واژه بگردید؛ نشانی از بی ادبی نمی یابید جز مفهوم خودمونی 100/10 ؟؟؟
جناب آقای طالبزاده عزیزم! تاسف چرا ؟ راستش من به هیچ عنوان این موضع گیری شما و دیگر دوستمون رو درک نمیکنم[amazed]
مطالب قبلی بیانی انتقادی ،دوستانه و در عین حال پیشنهادی بود.[approve]
اجازه بدید راهنماییتون کنم. اگر وارد بخش انجمن IVAO و متعاقبا آموزش شوید ، اولین عنوان که در کنارش نوشته شده [مهم] رو یه وارسی بفرمایید ممنون میشم[bowing] مطالب من باتوجه به آن پست بود.
من به عنوان یکی از کاربران با توجه به آموزش ATC آقای طوافیان که بسیار جالب بود و با توجه به پست های دیگر عزیزان از شما یک درخواست کردم!
من هم کتاب English for aviation و همچنین Aviation english for ICAO compliance رو تا حدودی مطالعه کرده ام ، و از سرزمینهای دوور، وسط هوانوردی ظهور نکرده ام !😠 ضمناً محل پیدا کردن مسیر و... رو هم با مساعدت یکی از دوستان شناختم.🤣
اما برگردیم سر بحث اصلی ! وقتی خودتون ( اگر این واژه بی ادبیه بگید!) پای بحث آموزش رو اینجا باز میکنید و براش عنوان بندی میکنید موظف به انجام اون هستید [funcrazy] بلاخره وقتی این آموزش به زبان فارسی تنظیم بشه و در معرض استفاده دوستان ، (چه تازه وارد و چه کهنه کار ) قرار بگیره شاید چیزی توش جدید باشه! ضمناً این آموزشی رو که خدمتتون عرض کردم شامل مباحث IVAO academy و مباحثی مکمل اون میتونه باشه !
من کی در مورد قوانین حاکم در شبکه سخن به میان آوردم ؟ دیدم از وقتتون زدید و دارید برای مشتاقان کار میکنید گفتم پس چرا این جا میلنگه؟ راهش بندازین دیگه! اگر از ابتدا باشه چه بهتر. فارسی باشه (چون درک برخی مفاهیم سخته) چه بهتر. با این کار کمک بزرگی میکنید.
آقای ولیزاده شما رو معرفی کردند گفتند کمک حاله.سیستم جای اشتباه کردن داره! اینطوری؟[nono]
اگر مطلبی هست ! اگر برادر کوچیکترتون رو قابل دونستید با شماره من تماس بگیرید راحتتر خدمتتون عرض میکنم.❤
راستی من متولد 1992 هستم عزیزجان.

my best reguards to u ....A[loveiran] ❤