با عرض سلام دوباره خدمت دوستان:
مراتب تشکرم رو خدمت شما ابلاغ می کنم.
سروران گرامی؛ آقایان اسپرهم و طالبزاده عزیز:
بی احترامی؟ بی ادبی ؟ کی کرده؟😕 اگر منظور شما, به صورت شفاف گفتن کلمه ی (افتضاح) است ! باید بگویم که همه ی دوستان من با قاطعیت من آشنا هستند و همیشه میگند[merci] .... اما، اگر در کلیه جوامع ادبی بدنبال مفهوم این واژه بگردید؛ نشانی از بی ادبی نمی یابید جز مفهوم خودمونی 100/10 ؟؟؟
جناب آقای طالبزاده عزیزم! تاسف چرا ؟ راستش من به هیچ عنوان این موضع گیری شما و دیگر دوستمون رو درک نمیکنم[amazed]
مطالب قبلی بیانی انتقادی ،دوستانه و در عین حال پیشنهادی بود.[approve]
اجازه بدید راهنماییتون کنم. اگر وارد بخش انجمن IVAO و متعاقبا آموزش شوید ، اولین عنوان که در کنارش نوشته شده [مهم] رو یه وارسی بفرمایید ممنون میشم[bowing] مطالب من باتوجه به آن پست بود.
من به عنوان یکی از کاربران با توجه به آموزش ATC آقای طوافیان که بسیار جالب بود و با توجه به پست های دیگر عزیزان از شما یک درخواست کردم!
من هم کتاب English for aviation و همچنین Aviation english for ICAO compliance رو تا حدودی مطالعه کرده ام ، و از سرزمینهای دوور، وسط هوانوردی ظهور نکرده ام !😠 ضمناً محل پیدا کردن مسیر و... رو هم با مساعدت یکی از دوستان شناختم.🤣
اما برگردیم سر بحث اصلی ! وقتی
خودتون ( اگر این واژه بی ادبیه بگید!) پای بحث آموزش رو اینجا باز میکنید و براش عنوان بندی میکنید موظف به انجام اون هستید [funcrazy] بلاخره وقتی این آموزش به زبان فارسی تنظیم بشه و در معرض استفاده دوستان ، (چه تازه وارد و چه کهنه کار ) قرار بگیره شاید چیزی توش جدید باشه! ضمناً این آموزشی رو که خدمتتون عرض کردم شامل مباحث IVAO academy و مباحثی مکمل اون میتونه باشه !
من کی در مورد قوانین حاکم در شبکه سخن به میان آوردم ؟ دیدم از وقتتون زدید و دارید برای مشتاقان کار میکنید گفتم پس چرا این جا میلنگه؟ راهش بندازین دیگه! اگر از ابتدا باشه چه بهتر. فارسی باشه (چون درک برخی مفاهیم سخته) چه بهتر. با این کار کمک بزرگی میکنید.
آقای ولیزاده شما رو معرفی کردند گفتند کمک حاله.سیستم جای اشتباه کردن داره! اینطوری؟[nono]
اگر مطلبی هست ! اگر برادر کوچیکترتون رو قابل دونستید با شماره من تماس بگیرید راحتتر خدمتتون عرض میکنم.❤
راستی من متولد 1992 هستم عزیزجان.
my best reguards to u ....A[loveiran] ❤
تنها تو را می پرستم و از تو یاری می جویم . . . الهی به امید تو