IR-DIR
  • IR-DIR
  • 60.66% (دوستانه)
  • بال برنزی - کبوتر نشان
13 سال پیش
سلام ...

نقل قول:

بی احترامی؟ بی ادبی ؟ کی کرده؟ اگر منظور شما, به صورت شفاف گفتن کلمه ی (افتضاح) است ! باید بگویم که همه ی دوستان من با قاطعیت من آشنا هستند و همیشه میگند .... اما، اگر در کلیه جوامع ادبی بدنبال مفهوم این واژه بگردید؛ نشانی از بی ادبی نمی یابید جز مفهوم خودمونی 100/10 ؟؟؟

در مورد به کار بردن عبارات محتلف ، باید کمی هم تابع عرف جامعه باشیم . من نمیتونم وقتی خدمت شما هستم ، 4 تا کلمه نامربوط به شما بگم و بعد انتظار داشته باشم شما واکنش نشون ندید ، چون من اخلاقم اینجوریه و دوستانم منو میشناسند !!!

نقل قول:

جناب آقای طالبزاده عزیزم! تاسف چرا ؟ راستش من به هیچ عنوان این موضع گیری شما و دیگر دوستمون رو درک نمیکنم
مطالب قبلی بیانی انتقادی ،دوستانه و در عین حال پیشنهادی بود.

پیشنهاد و همکاری بسیار عالیه . انتقاد موثر ازهمه اینها بهتر . اما نه بی پایه . شما زمانی میتونید انتقاد کنید که اون انتقاد با دید اصولی و صحیح انجام بشه . یعنی مثلا در مورد آموزش ، شما مراحل روتین رو طی کرده باشید . در دریافت آموزش سطوح بالاتر ( هر چند باید محدودیتهای دوسان فعال در بخش اموزش رو هم در نظر داشت ) به مشکل بر بخورید . شما میفرمایید من آموزش قدم به قدم از پایه میخوام ، بنده هم عرض کردم اینجا کسی آموزش از پایه نمیده . اصلا در ایوائو چنین چیزی نداریم . این که شما ... ببخشید اینطور میگم ... استناد میکنم به لحن پست اولتون ، طلبکارانه ... دنبال دریافت آموزشی هستید که وظیفه سازمان ایوائو و دیویژن ایران نیست ، باعث برداشت های مختلف در مورد شما خواهد شد و البته بنده هم وظیفه دارم در قبال چنین نظراتی از مدیرانم دفاع کنم .

نقل قول:

من هم کتاب English for aviation و همچنین Aviation english for ICAO compliance رو تا حدودی مطالعه کرده ام ، و از سرزمینهای دوور، وسط هوانوردی ظهور نکرده ام ! ضمناً محل پیدا کردن مسیر و... رو هم با مساعدت یکی از دوستان شناختم.

مباحثی که فرمودید اصولا پیش نیاز مطالعه رفرنسهای هوانوردیه ، اما در هوانوردی مستقیما نقشی نداره . برای آشنایی با مباحث هوانوردی ، یابد از رفرنسهایی مثل پی پی ام یا حتی راهنمای فارسی آموزش شبیه ساز ( محصول شرکت نوین ) استفاده بفرمایید . تکرار مکرراته و دوباره نمیگم . عرض کرده ام چه راهی رو باید طی کنید .

نقل قول:

اما برگردیم سر بحث اصلی ! وقتی خودتون ( اگر این واژه بی ادبیه بگید!) پای بحث آموزش رو اینجا باز میکنید و براش عنوان بندی میکنید موظف به انجام اون هستید بلاخره وقتی این آموزش به زبان فارسی تنظیم بشه و در معرض استفاده دوستان ، (چه تازه وارد و چه کهنه کار ) قرار بگیره شاید چیزی توش جدید باشه! ضمناً این آموزشی رو که خدمتتون عرض کردم شامل مباحث IVAO academy و مباحثی مکمل اون میتونه باشه !
من کی در مورد قوانین حاکم در شبکه سخن به میان آوردم ؟ دیدم از وقتتون زدید و دارید برای مشتاقان کار میکنید گفتم پس چرا این جا میلنگه؟ راهش بندازین دیگه! اگر از ابتدا باشه چه بهتر. فارسی باشه (چون درک برخی مفاهیم سخته) چه بهتر. با این کار کمک بزرگی میکنید.

باز شدن بخشی در این فروم ، به معنی لزوم تشکیل کلاس درس در اینجا یا هر جای دیگه نیست . دوست گرامی توجه بفرمایید ... در سازمان ایوائو به کسی حقوق نمیدن . این شامل دوستان بخش آموزش هم میشه . بنابراین کسی وظیفه ذاتی در قبال حضورش نداره . کما این که با نظارت های لایه لایه ای که در سازمان ایوائو وجود داره ، اگر قرار بود از کسی یا بخشی انتظاری فراتر از اونچه در اساسنامه سازمان ایوائو تعریف شده داشته باشند ، باید تا به حال بیشتر دیویژن هارو تعطیل میکردند و خود شبکه رو هم خیلی خیلی محدودتر ازاون چیزی که الان میبینیم در اختیار میگذاشتند . وظیفه بخش آموزش در هر دیویژن ارتقاء سطح کیفی دانسته های کاربرانیه که در شبکه فعالیت میکنند . نه راه انداختن اونا برای شروع کار در شبکه . برای همین هم عرض میکنم ، ایوائو برای مبتدی ها مناسب نیست . فکر میکنم شما در دور قبلی کلاسهای آموزشی تشریف نداشتید . سال گذشته هم همین رویه در بخش اموزش وجود داشته و میتونید فید بکش رو از دوستانی که در کلاسها بودند بپرسید و بگیرید ... باز هم کلاس داریم .اتفاقا به زودی اعلام میشه . اما باز اگر پله ها و سطوح اولیه رو خودتون طی نکرده باشید ، کمک زیادی به شما نمیکنه .

ختم کلامم عرض کنم ، راه اندازی کلاسهای آموزشی مستلزم هماهنگی با دوستان متخصص این کاره که با توجه به وقت محدود اونها ، بعضا کار بسیار مشکلیه . هماهنگی ها و اعلان ها و .... انرژی بسیاری رو طرلب میکنه و با توجه به سختی کار باید درزمانی ارائه بشه که ارائه اون بتونه برای دوستان علاقمند موثر باشه و بتون با حضور در کلاسها بهترین بهره رو از کلاسها ببرند . این یعنی برگزاری کلاسها ، زمان و در واقع فصل مشخصی داره . شما مطالعه مطالبی رو که عرض کردم شروع کنید . انشاالله به موقع هم از طریق همین سایت ، و هم از طریق صفحه فی س بو ک دیویژن شروع کلاسها رو اعلام خواهیم کرد .

نقل قول:

راستی من متولد 1992 هستم عزیزجان.

بنده هم متولد 1975 هستم ...

روز خوش ...
Cpt.mohammadifar
  • Cpt.mohammadifar
  • 50.02% (معمولی)
  • بال ایرانسیم شروع کننده موضوع
13 سال پیش
سلام علیکم

فرمودید:در مورد به کار بردن عبارات محتلف ، باید کمی هم تابع عرف جامعه باشیم . من نمیتونم وقتی خدمت شما هستم ، 4 تا کلمه نامربوط به شما بگم و بعد انتظار داشته باشم شما واکنش نشون ندید ، چون من اخلاقم اینجوریه و دوستانم منو میشناسند !!!

حق باشماست! ... من متقاعد شدم:---)
اما باید بگم که در مورد عبارت (4 تا کلمه نامربوط ...) که بیان و ابراز نظر کردن با رده بندی همچون (عالی,متوسط,بد,افتضاح)بود به هیچ نحوی با این مدل برخورد ها متقاعد نمی شم! دیگه باید ببخشید و اجازه عدم رو به من بدید. بله،اگر از عبارت بی شرمانه ای مثل (مضخ..) استفاده می کردم ، حق با شما بود و به کل نشانه بی فرهنگی بنده!!! ولی آیا بهتر نیست که به اصل بپردانید ، نه فرع؟😕

در مورد بند دوم نوشته شما باید بگم که چرا اینقدر شما به قوانین IVAO اشاره میکنید برادر؟ زمانیکه شما بدون هیچ چشمداشتی برای علاقه مندان فعالیت میکنید و بیانات دوستانه و گروه فعالان دوست هستند ، درسته که زیر نظر سازماندهی IVAO هستیم ، ولی سبک برخورد شکل فرهنگی ما رو به خودش میگیره و سیستم رفاقتی میشه! درسته من با شما رفاقتی ندارم ولی بدونید زمانی که کلید رو فشار میدم احساس خوبی بهم دست میده چون حضار رو برادران بزرگ خودم میدونم که میخوان به پیشرفت من کمک کنند.
حالا که بحث به اینجا رسید باید بگم که من برای مکالمه به شکل عجیبی ترس داشتم ، اما از وقتی که با دوستان صحبت کردم ،حالا دیگه اعتماد به نفسم عجیب شده؟!![bowing]
یک چیز دیگر هم هست؛ اگر شما بخواهید زیادی طبق روال پیش برید و حاکمیت قوانین رو به حد زیادی بالا ببرید، این که میشه همون ICAOو IATA اونوقته که نمیتونیم تکون بخوریم!![blackhee] البته شرایط شما ،مدیریت بر سیستم و باز خورد اونو در IVAO درک می کنم ولی نباید از این مسئله دور بشیم که این یک شبیه ساز، و واقع گرایانه تر یک بازی است! چرا اینقدر سرش کل کل می کنید آقا جان ؟
نسبت به مطالبی که در مورد ریتم آموزش فرمودید 100% درست می فرمایید[merci] ولی من باز هم میگم که مطلب اول من دوستانه بود و من بالبخند همه ی این مطالب رو ارسال میکنم و پاسخش رو میخونم[dance] [bowing] 😁 [approve] 😂
من عضو نشدم که در این سیستم به جایی برسم ؛ فقط اومدم یاد بگیرم و به تجربه پروازم اضافه بشه ، به دیگران هم چیزی یاد داده باشم، بعد مدتی هم اینجارو به مقصد پرواز واقعی ( با یاری خدا )بدرود خواهم گفت .

در پایان یک تقاضا دارم اون هم اینه که لطفاً چند روز قبل اطلاعیه صادر کنید، در چند مورد خیلی دیر صادر شده بود[readdoc]
اگر تمایل داشتید و وقتش هم برای من آزاد شد (آخه در امتحاناتم!) چند مطلب آموزشی برای دوستان می نویسم☮

صمیمانه به شما و همه ی عزیزان خسته نباشید میگم و از شما تشکر میکنم👏 @};-

تنها تو را می پرستم و از تو یاری می جویم . . . الهی به امید تو
IR-DIR
  • IR-DIR
  • 60.66% (دوستانه)
  • بال برنزی - کبوتر نشان
13 سال پیش
دوست عزیزم ... جناب محمدی فر ... سلام ...

نقل قول:

اما باید بگم که در مورد عبارت (4 تا کلمه نامربوط ...) که بیان و ابراز نظر کردن با رده بندی همچون (عالی,متوسط,بد,افتضاح)بود به هیچ نحوی با این مدل برخورد ها متقاعد نمی شم! دیگه باید ببخشید و اجازه عدم رو به من بدید. بله،اگر از عبارت بی شرمانه ای مثل (مضخ..) استفاده می کردم ، حق با شما بود و به کل نشانه بی فرهنگی بنده!!! ولی آیا بهتر نیست که به اصل بپردانید ، نه فرع؟

مطالبی که عرض کردم برای متقاعد شدن شما نبود برادر ... اگر این اخلاق شماست ، مطمئنا نمیشه اونو ظرف 24 ساعت عوض کرد . اما خوب ... در مقابل اخلاق های اینچنینی ، بنده هم اخلاقهای خاص خودم رو دارم ... بریم سر اصل مطلب ... البته این فرع کم از اصل نداشت ...

نقل قول:

یک چیز دیگر هم هست؛ اگر شما بخواهید زیادی طبق روال پیش برید و حاکمیت قوانین رو به حد زیادی بالا ببرید، این که میشه همون ICAOو IATA اونوقته که نمیتونیم تکون بخوریم!! البته شرایط شما ،مدیریت بر سیستم و باز خورد اونو در IVAO درک می کنم ولی نباید از این مسئله دور بشیم که این یک شبیه ساز، و واقع گرایانه تر یک بازی است! چرا اینقدر سرش کل کل می کنید آقا جان ؟

ای بابا کجاش رو دیدید ... خیلی ها از دست این بگیر و ببندهای من خون خونشون رو میخوره و تشنه به خون من هستند ... شوخی نمیکنم به خدا ... ما در دیویژن ایران قوانین رو خیلی خیلی سخت میگیریم ... انشاالله بیشتر با محیط آشنا میشید ، متوجه عرض بنده هم خواهید شد . اتفاقا در این مورد اصلا شوخی ندارم . رفاقت سر جای خودش ... کسی قدم از قوانین اونطرفتر بذاره ، مشکل پیدا میکنه . شک نداشته باشید ... 3 ساله همین برنامه رو داریم . مخلص همه دوستان هستیم ، اما در محدوده قوانین ...

دنیای واقعی ما با رفاقت بازی به اندازه کافی آلوده شده ... اینجا رو کمی جدیتر بگیرید ...

و اما ....

تمام حرفهایی که رد بدل شده مصداق جنگ اول به از صلح آخره . حالا بعد از همه این مسائل اگر دوست داشتید سری هم به کانال اعضای ایران روی تیم اسپیک بزنید . یه مدت که در کنار هم باشیم ، اخلاقها دستتون میاد . اونوقت میبینید که در کنار سختگیری ، رفاقت هم میتونه باشه ... اتفاقا بد هم نمیگذره [dance] ... بسم الله ...

شب بخیر ...

Cpt.mohammadifar
  • Cpt.mohammadifar
  • 50.02% (معمولی)
  • بال ایرانسیم شروع کننده موضوع
13 سال پیش
سلام به شما برادر عزیز

خوشحالم که دوباره بیانیه صادر نشده😂 [blackhee]
دیگه باید پای خدا رو بکشم وسط، بابا به خدا جننگ نبوده ☮ بوده ☮
منظورم از رفاقت این مفهوم نبود[funcrazy] ، دوستی و برادری بود ، که البته در این مدت اون رو پای میکروفون و تلفن به خوبی تجربه کردم[approve]
منم مثل خیلی ها اون نوع از رفتار ها رو بر نمی تابم!!![heyyou]
بله اگر رعایت بیش از حد قوانین نبود دیگه به ایرانی ها لقب بهترین نوع خلبانها رو نمی دادن ! البته یه دلیل دیگم داره که همه خوب میدونیم اونم[gofly] بودن هواپیماهاست[approve]
ولی من تاکیدم روی بازی بودن سیستم بود [dangerpc]

اینطور که بوش میرسه همه چیز آرومه ☮
همه جوره در خدمت هستم البته اگر از پسش بتونم بر بیام! از کمک حالی خودتون هم دریغ نفرمایید.

یا الله

[loveiran]
تنها تو را می پرستم و از تو یاری می جویم . . . الهی به امید تو
IR-DIR
  • IR-DIR
  • 60.66% (دوستانه)
  • بال برنزی - کبوتر نشان
13 سال پیش
سلام ...
[blackhee] [blackhee] [blackhee]

بابا کدوم جنگ ... مثل بود ... در مثل جای هیچ مناقشه نیست ...
خوشحالم که شما هم مثل خیلی از دوستان عزیز دیگه اهل رعایت قانونید ...

انشاالله بر خلاف گفتتون ، بیایید و بعد از مدتی ، در کنار این که به دنیای پرواز واقعی پر میکشید ، اینجا هم موندگار بشید و حداقل هر از گاهی و اگر هم شد همیشه در این فضای مجازی حضور داشته باشید ...

شب خوش ... @};-