سلام علیکم
فرمودید:در مورد به کار بردن عبارات محتلف ، باید کمی هم تابع عرف جامعه باشیم . من نمیتونم وقتی خدمت شما هستم ، 4 تا کلمه نامربوط به شما بگم و بعد انتظار داشته باشم شما واکنش نشون ندید ، چون من اخلاقم اینجوریه و دوستانم منو میشناسند !!!
حق باشماست! ... من متقاعد شدم:---)
اما باید بگم که در مورد عبارت (4 تا کلمه نامربوط ...) که بیان و ابراز نظر کردن با رده بندی همچون (عالی,متوسط,بد,افتضاح)بود به هیچ نحوی با این مدل برخورد ها متقاعد نمی شم! دیگه باید ببخشید و اجازه عدم رو به من بدید. بله،اگر از عبارت بی شرمانه ای مثل (مضخ..) استفاده می کردم ، حق با شما بود و به کل نشانه بی فرهنگی بنده!!! ولی آیا بهتر نیست که به اصل بپردانید ، نه فرع؟😕
در مورد بند دوم نوشته شما باید بگم که چرا اینقدر شما به قوانین IVAO اشاره میکنید برادر؟ زمانیکه شما بدون هیچ چشمداشتی برای علاقه مندان فعالیت میکنید و بیانات دوستانه و گروه فعالان دوست هستند ، درسته که زیر نظر سازماندهی IVAO هستیم ، ولی سبک برخورد شکل فرهنگی ما رو به خودش میگیره و سیستم رفاقتی میشه! درسته من با شما رفاقتی ندارم ولی بدونید زمانی که کلید رو فشار میدم احساس خوبی بهم دست میده چون حضار رو برادران بزرگ خودم میدونم که میخوان به پیشرفت من کمک کنند.
حالا که بحث به اینجا رسید باید بگم که من برای مکالمه به شکل عجیبی ترس داشتم ، اما از وقتی که با دوستان صحبت کردم ،حالا دیگه اعتماد به نفسم عجیب شده؟!![bowing]
یک چیز دیگر هم هست؛ اگر شما بخواهید زیادی طبق روال پیش برید و حاکمیت قوانین رو به حد زیادی بالا ببرید، این که میشه همون ICAOو IATA اونوقته که نمیتونیم تکون بخوریم!![blackhee] البته شرایط شما ،مدیریت بر سیستم و باز خورد اونو در IVAO درک می کنم ولی نباید از این مسئله دور بشیم که این یک شبیه ساز، و واقع گرایانه تر یک بازی است! چرا اینقدر سرش کل کل می کنید آقا جان ؟
نسبت به مطالبی که در مورد ریتم آموزش فرمودید 100% درست می فرمایید[merci] ولی من باز هم میگم که مطلب اول من دوستانه بود و من بالبخند همه ی این مطالب رو ارسال میکنم و پاسخش رو میخونم[dance] [bowing] 😁 [approve] 😂
من عضو نشدم که در این سیستم به جایی برسم ؛ فقط اومدم یاد بگیرم و به تجربه پروازم اضافه بشه ، به دیگران هم چیزی یاد داده باشم، بعد مدتی هم اینجارو به مقصد پرواز واقعی ( با یاری خدا )بدرود خواهم گفت .
در پایان یک تقاضا دارم اون هم اینه که لطفاً چند روز قبل اطلاعیه صادر کنید، در چند مورد خیلی دیر صادر شده بود[readdoc]
اگر تمایل داشتید و وقتش هم برای من آزاد شد (آخه در امتحاناتم!) چند مطلب آموزشی برای دوستان می نویسم☮
صمیمانه به شما و همه ی عزیزان خسته نباشید میگم و از شما تشکر میکنم👏 @};-
ویرایش بوسیله کاربر
13 سال پیش
|
دلیل ویرایش: نامشخص
تنها تو را می پرستم و از تو یاری می جویم . . . الهی به امید تو