mehran617
  • mehran617
  • 59.66% (معمولی)
  • بال برنزی - کبوتر نشان
13 سال پیش
عکس اول مربوط به بوئینگ 727 شرکت آریانا افغان است

فقط جهت اطلاع عرض کردم [loveiran]
UserPostedImage
Cpt.mohammadifar
  • Cpt.mohammadifar
  • 50.02% (معمولی)
  • بال ایرانسیم شروع کننده موضوع
13 سال پیش
mehran617 نوشت:

بله قربان ؛ یادم هست اولین باری که این عکس رو دیدم در مقطع پنجم دبستان بودم . ماهنامه صنعت هوانوردی یا صنایع هوایی بود (نمیدونم کدوم یکی بود!#-o )
همون اولین ثانیه ای که دیدمش دادم در اومد ! چون هیچ ایرلاینی رو نداشتیم که از تایپ 727 استفاده کنه و روی بدنه اش خط آبی (تازه اون رنگی ) داشته باشه!
آسمان هم بدنش سفیده و فقط دمش آبیه![approve]
از اون سال تا الآن ، بیشتر از این عکس برای تیکه انداختن به ایرلاینهای داخلی ایران ، در ایران استفاده شده! که جای بسی تأمل داره .
البته بگم ، اروپایی ها هم همچین فرهنگ غنی ندارند (اینو نپرسیدم! به چشم دیدم)، یَک داهاتی هایی اند که نگـــــــــــــــو![approve] 🤣
تنها تو را می پرستم و از تو یاری می جویم . . . الهی به امید تو
mehran617
  • mehran617
  • 59.66% (معمولی)
  • بال برنزی - کبوتر نشان
13 سال پیش
Cpt.mohammadifar نوشت:

mehran617 نوشت:

بله قربان ؛ یادم هست اولین باری که این عکس رو دیدم در مقطع پنجم دبستان بودم . ماهنامه صنعت هوانوردی یا صنایع هوایی بود (نمیدونم کدوم یکی بود!#-o )
همون اولین ثانیه ای که دیدمش دادم در اومد ! چون هیچ ایرلاینی رو نداشتیم که از تایپ 727 استفاده کنه و روی بدنه اش خط آبی (تازه اون رنگی ) داشته باشه!
آسمان هم بدنش سفیده و فقط دمش آبیه![approve]
از اون سال تا الآن ، بیشتر از این عکس برای تیکه انداختن به ایرلاینهای داخلی ایران ، در ایران استفاده شده! که جای بسی تأمل داره .
البته بگم ، اروپایی ها هم همچین فرهنگ غنی ندارند (اینو نپرسیدم! به چشم دیدم)، یَک داهاتی هایی اند که نگـــــــــــــــو![approve] 🤣

بسیار خوب شما که از پنجم دبستان از این موضوع اطلاع داشتید چرا باز می نویسید شیوه نوین شستشوی هواپیما در ایران!

UserPostedImage
Cpt.mohammadifar
  • Cpt.mohammadifar
  • 50.02% (معمولی)
  • بال ایرانسیم شروع کننده موضوع
13 سال پیش
نقل قول:

بسیار خوب شما که از پنجم دبستان از این موضوع اطلاع داشتید چرا باز می نویسید شیوه نوین شستشوی هواپیما در ایران!

آقا تخته گاز نرو![blackhee]

فیلم رو مشاهده فرمودید؟[heyyou]
از نوشته شما میفهمم که نه!
این عبارت " شیوه نوین شستشوی هواپیما در ایران" مربوط میشه به فیلم مورد نظر ، نه تصویر نمایش داده شده![approve]
متن اولیه صرفاً جهت تشریح موضوع هست، نه تشریح عینیت موضوع. اگر قرار بر این بود، از فیلم یک عکس تهیه میکردم و بعنوان نمونه قابل مشاهده استفاده میکردم.
امیدوارم متوجه هدف من شده باشید،اگر نه ؛ در کوی نیکنامی مارا گذر ندادند *** گر تو نمیپسندی تغییر کن قضا را ! [blackhee] [blackhee]

اصلاً چرا دوستان اینقدر حساس شدند سر اون عکس؟
اون تصویر رو به این جهت گذاشتم که ببینید در دنیا چه خبره و فقط ما نیستیم، که غرغروها بساط پهن نکنن!🤣

یه سؤالی در ادامه مطالب پرسیدم.... کسی میدونه که نحوه شستن هواپیما چجوریه؟ به جای این که برید دنبال این قضیه همش [dangerpc] [attack] !
دوست داشتم لبخند بزنید و دور همی یه فیلمی هم دیده باشید و گر نه خوشتون نمیاد ، از این به بعد پستهای خشک و خالی و بیخود مینویسم،خوبه؟ و دوستان خوبم که اینجا فعالیت میکنند از من دلخور نمیشند...، ای بابا!

انجمن ایرانسیمه،هزارتا قصه داره .....[blackhee]
تنها تو را می پرستم و از تو یاری می جویم . . . الهی به امید تو
mehran617
  • mehran617
  • 59.66% (معمولی)
  • بال برنزی - کبوتر نشان
13 سال پیش
جناب محمدی فر عزیز [bowing]

جناب محمدی فر ما دوست داریم اگر حرفی هم می زنیم منظور خاصی نداریم !
من عذر خواهی می کنم که یکمی تند گفتم چون به شخصه روی این جور چیزها حساسیت خاصی دارم [flower]

بله اون فیلم رو من قبلا دیده ام

در رابطه با شستشو هواپیماها یک مقدار اطلاعاتی دارم

یکی از روشها مانند همین کارواش های خودمونه استفاده از دستگاه هایی که آب را با فشار بیرون می دهند ولی یکمی تخصصی تر !
ابتدا سطحی از هواپیما را با کف می پوشانند با استفاده از همان دستگاه و البته یک چیزهایی هم توش می ریزند که کف حسابی به بدنه هواپیما می چسبه و سپس با همین جارو های دسته بلند که در ویدئو مشخص است روی بدنه می کشند بعد از اون هم با استفاده از آب با فشار کاملا تمیز تمیز می شود . و البته برای قسمت های بالایی از بالا بر استفاده می شود .

روش پیش رفته تر استفاده از ربات ها هست که هزینه بالایی دارد که حتی برخی فرودگاههای بزرگ هم آن را ندارند یک سوله بسیار بزرگ با یک روبات پیشرفته با کنترل از راه دور با فشار آب بسیار بسیار بیشتر از روش قبل این کار را انجام می دهد ربات به صورتی هست که می تواند به راحتی اطراف هواپیما گردش کند و به تمامی نقاط دسترسی داشته باشد .

روش دیگر که معمولا برای هواپیماهای شخصی است از همه آسان تر است و نیاز به تکنولوژی خاصی ندارد فقط یک سطل پر از آب یک عدد شامپو فقط ضد شوره نباشد چون زیاد کف نمی کنه [blackhee] و یک عدد جارو دسته دار !

[merci]

UserPostedImage