جناب محمدی فر عزیز [bowing]
جناب محمدی فر ما دوست داریم اگر حرفی هم می زنیم منظور خاصی نداریم !
من عذر خواهی می کنم که یکمی تند گفتم چون به شخصه روی این جور چیزها حساسیت خاصی دارم [flower]
بله اون فیلم رو من قبلا دیده ام
در رابطه با شستشو هواپیماها یک مقدار اطلاعاتی دارم
یکی از روشها مانند همین کارواش های خودمونه استفاده از دستگاه هایی که آب را با فشار بیرون می دهند ولی یکمی تخصصی تر !
ابتدا سطحی از هواپیما را با کف می پوشانند با استفاده از همان دستگاه و البته یک چیزهایی هم توش می ریزند که کف حسابی به بدنه هواپیما می چسبه و سپس با همین جارو های دسته بلند که در ویدئو مشخص است روی بدنه می کشند بعد از اون هم با استفاده از آب با فشار کاملا تمیز تمیز می شود . و البته برای قسمت های بالایی از بالا بر استفاده می شود .
روش پیش رفته تر استفاده از ربات ها هست که هزینه بالایی دارد که حتی برخی فرودگاههای بزرگ هم آن را ندارند یک سوله بسیار بزرگ با یک روبات پیشرفته با کنترل از راه دور با فشار آب بسیار بسیار بیشتر از روش قبل این کار را انجام می دهد ربات به صورتی هست که می تواند به راحتی اطراف هواپیما گردش کند و به تمامی نقاط دسترسی داشته باشد .
روش دیگر که معمولا برای هواپیماهای شخصی است از همه آسان تر است و نیاز به تکنولوژی خاصی ندارد فقط یک سطل پر از آب یک عدد شامپو فقط ضد شوره نباشد چون زیاد کف نمی کنه [blackhee] و یک عدد جارو دسته دار !
[merci]