satan666
  • satan666
  • 51.38% (معمولی)
  • بال آهنی - آسمان یار
13 سال پیش
من فرودگاه مهرآباد رو ترجیح میدم. درسته که تمامی پروازهای خارجی به پایتخت به استثنای پروازهای حج به فرودگاه امام صورت می گیره ولی به نظر من با توجه به ترافیک بالاتری که مهرآباد نسبت به امام داره مناسب تر هست.
البته یک پیشنهاد هم دارم که اگر قرار بر انتخاب چند فرودگاه برای طراحی باشه به ترتیب این فرودگاهها رو پیشنهاد میدم :
1- مهرآباد OIII/THR
2- امام OIIE/IKA
3- مشهد OIMM/MHD
4- بندرعباس OIKB/ BND
5- کیش OIBK/KIH
6- شیراز OISS/SYZ
7- اصفهان OIFM/IFN
8- تبریز OITT/TBZ
9- زاهدان OIZH/ZAH
که فرودگاههای بین المللی رسمی ایران هستند.
Touradg
  • Touradg
  • 100% (عالی)
  • مدیریت شروع کننده موضوع شبیه ساز: Prepar3D 5.3
13 سال پیش
تا اینجا مهرآباد و امام بالاترین امتیاز رو دارند.
PC Flight Simulation Geek Since 1998
Behzad727
  • Behzad727
  • 50.48% (معمولی)
  • بال کاغذی
13 سال پیش
پیشنهاد من :

1- مهرآباد
2- امام
3- کیش
4- مشهد
5- اصفهان
6- شیراز
7- کرمان
8- رشت

البته اگر بشود از تصاویر واقعی گوگل مپ برای مناطق اطراف فرودگاه ها و شهرها استفاده کرد که عالی میشه! همچنین قابل استفاده برای هر دو شبیه ساز FS2004 FSX
satan666
  • satan666
  • 51.38% (معمولی)
  • بال آهنی - آسمان یار
13 سال پیش
Cpt.mohammadifar نوشت:

benmore نوشت:

Cpt.mohammadifar نوشت:

بله ، کیش هم خوبه ! من هستم![vcool]
مخصوصاً اگه کشتی یونانی هم داشته باشه![blackhee]
ولی خودمونیم ها... فرودگاه خشک و بی آب و الفیه!
راستی سبب خیر شد یه چیز جالب از این فرودگاه بگم:میدونستید که قبل از انقلاب،کنکورد در کیش فرود داشته ؟[loveiran]

راستش بله اما متاسفانه مدرکی‌ عکسی‌ فیلمی در رابطه با این موضوع وجود نداره و واقعاً عجیبه که موضوع به این مهمی‌ اگه واقعاً اتفاق افتاده و این هواپیما فرود اومده پس چرا عکسی‌ فیلمی چیزی ازش نیست 😕 و یا اینکه وجود داره و من ندیدم

من از پدرم شنیدم،از چند خلبان قدیمی هم شنیدم!
پدرم از دوستان خودش توی فرودگاه شنیده بود (فکر میکنم قضیه باید حول و حوش 50-70 سال پیش بوده باشه!) خب ،اون موقع هم همه مثل الآن گوشی یا ... نداشتند که چلیکی عکس بندازن! تازه اگرهم برای 30 سال پیش هم بود ،همین معادله حکم فرما بود! چند سالی هست که دوستان عشق هواپیما به دوربین مجهزشدند[blackhee]

در سال 1356 یک فروند هواپیمای کنکورد شرکت هواپیمایی ایرفرانس از پاریس به کیش اومد که یکسری توریست اروپایی را به جزیره آورده بود.
amirfikat
  • amirfikat
  • 61.92% (دوستانه)
  • بال نقره ای - شاهین نشان
13 سال پیش
سلام
هم فرودگاه امام هم مهرآباد و به قول آقای محمدی فر هر دو بیخ ریش همند.[blackhee]
ولی فکر میکنم مهرآباد بهتره . اون هم بخاطر حجم پرواز های ورودی و خروجی بیشتر...

UserPostedImage