Reza_Sadri
  • Reza_Sadri
  • 62.72% (دوستانه)
  • حرفه ای ارزشمند شروع کننده موضوع
13 سال پیش
maryam نوشت:

midonam farsi hastesh amma man keyboard man fasish hazf shoode man goftam komak konid nagoftam davam konid

کسی با شما دعوا نکرده، در سایت فلایت سیم مثل بقیه سایتها اول باید عضو بشید و بعدشم یه چند مدتی باید در سایت بگردید (سایت چرونی) بعد با همه قسمتهاش اشنا میشید و میتونید دانلود کنید، حالا مرحله اولو برید جلو اگر مشکلی بود حتما همه دوستان راهنمایی میکنند [merci]
Touradg
  • Touradg
  • 100% (عالی)
  • مدیریت شبیه ساز: Prepar3D 5.3
13 سال پیش
maryam نوشت:

اگه میشه یکی راهنمایی کنه چطوری میشه تو flightsim.com هواپیما دانلود کرد.

سلام
برای دانلود فایلها باید ثبت نام کنید.ثبت نام هم خیلی ساده و سریع هست.برای ثبت نام به اینجا  برید و اطلاعات درخواستی رو وارد کنید.بعد از اتمام به سایت وارد بشید.حالا برای دانلود هر فایل بر روی گزینه Download و یا لینک فایل کلیک کنید تا به صفحه دانلود بروید.

PC Flight Simulation Geek Since 1998
benmore
  • benmore
  • 52.4% (معمولی)
  • حرفه ای ارزشمند
13 سال پیش
سلام

همهٔ دوستان در مورد مشکلات داخل ایران از جمله خرید اینترنتی از کشورهای دیگه کم و بیش چیز‌هایی‌ میدونیم.

اگه کسی‌ از دوستان توان خرید رو داره اما بنا به دلائلی که همه میدونیم نمیتونه از ایران خرید کنه و از نرم افزار‌های الحاقی استفاده کنه من می‌تونم براش خرید کنم و بفرستم ایران

این تنها کار و کمکی که از دستم بر میاد

UserPostedImage 
Reza_Sadri
  • Reza_Sadri
  • 62.72% (دوستانه)
  • حرفه ای ارزشمند شروع کننده موضوع
13 سال پیش
benmore نوشت:

سلام

همهٔ دوستان در مورد مشکلات داخل ایران از جمله خرید اینترنتی از کشورهای دیگه کم و بیش چیز‌هایی‌ میدونیم.

اگه کسی‌ از دوستان توان خرید رو داره اما بنا به دلائلی که همه میدونیم نمیتونه از ایران خرید کنه و از نرم افزار‌های الحاقی استفاده کنه من می‌تونم براش خرید کنم و بفرستم ایران

با تشکر از شما دوست عزیز، اینکار کمک خوبیه فقط از اینجا چطوری پول برای شما ارسال کنیم، به نظر من بهترین گزینه این هست که پول به حساب ریالی شما و یا اقوامتون در ایران واریز بشه و شما هم زحمت خرید و ارسال را بکشید.
benmore
  • benmore
  • 52.4% (معمولی)
  • حرفه ای ارزشمند
13 سال پیش
Reza_Sadri نوشت:

benmore نوشت:

سلام

با تشکر از شما دوست عزیز، اینکار کمک خوبیه فقط از اینجا چطوری پول برای شما ارسال کنیم، به نظر من بهترین گزینه این هست که پول به حساب ریالی شما و یا اقوامتون در ایران واریز بشه و شما هم زحمت خرید و ارسال را بکشید.

خواهش می‌کنم

بله بهترین راه همینه که گفتید،فقط یکم طول می‌کشه که بعد از خرید به دست من برسه و من برای شما بفرستم که نیازمند یکم صبرو حوصله هستش

UserPostedImage