Sepehr Ebadi Borna
  • Sepehr Ebadi Borna
  • 50.02% (معمولی)
  • بال نقره ای - شاهین یار شروع کننده موضوع
13 سال پیش
هواپیمای ایرباس شرکت هواپیمایی ماهان به شماره پرواز 613، که ساعت 22:30 ( 13 شهریور 90 ) شنبه شب از تهران عازم مشهد مقدس شده بود در فرودگاه شهید هاشمی‌نژاد این شهر دچار سانحه شد.

به گزارش آفتاب، سایت تابناک نوشت: این هواپیما به شماره پرواز 613 که محسن رضایی دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام هم یکی از سرنشینان آن بود، حدود ساعت 24، هنگام فرود در باند فرودگاه به علت ترکیدگی چرخ جلو، با مشکل مواجه شد و به سختی فرود آمد.

این سانحه خوشبختانه تلفات جانی در بر نداشته ولی برخی از مسافرین دچار جراحاتی شده‌اند که بلافاصله به درمانگاه منتقل و مداوا روی آنان صورت پذیرفته است.

محسن رضایی که خود نیز از ناحیه دست جراحت کوچکی برداشته در گفت‌وگوی تلفنی با «تابناک»، ضمن اینکه حال عمومی خود و دیگر مسافرین را خوب اعلام کرد، از استرس شدید وارد شده به سرنشینان هواپیما خبر داد.

==================================
کاپیتان منافی در این پرواز بودند و رجیستری پرنده (EP-MNT ) بوده...!!

من نمیدونم چک A پس برا چیه ؟؟؟ پس اینا چی رو قبل پرواز چک میکنن ؟؟؟؟ 😕

یه جا میگن لاستیک ترکیده موقع لندینگ یه جا میگن لغزیده....یه جا میگن داشته بک ترک 31 چپ رو انجام میداده اینجوره شده....چرا یه سانحه میشه اینقدر خبرها ضد و نقیضه ؟؟؟ اینا بیشتر از سانحه اعصاب آدمو خورد میکنه......[funcrazy]

به جان مادرم اگه ایرانی بازی در نمی آوردن مسافرا اصلاً مجروح نداشتیم....خب عزیز من کمربندتو تا موقعی که تو هواپیما گیت نرفته و واینستاده ببند....هواپیما لندینگ نکرده همه پا میشن کیفشونو بردارن میپرن جلو در که سریع پیاده شن...!! عین بچه اولیا هم میخوان بگن اول...!! 🤣 😂
عقاید شما مثل مسواکتونه ...اونو تو حلق هرکی‌ فرو نکنین لطفاً ...!
Cpt.mohammadifar
13 سال پیش
اولین چیزی که ملت ندیده و نشنیده پرست ما میگن: هواپیما اینطوری شده چون فلان کس توش بوده !😠

حالا ما تهمت نمیزنیم ولی توی این مستند هایی که میسازند هم کاملاً مشهوده، اینها انگار یه واک اراند کامل و درست و حسابی زورشون میاد انجام بدن! والا من یه مستند دیدم از سوئیس ایر که برای واک اراندش کلی اینور و اونور کرد! دیگه کم مونده بود بره توی لوله های انتقال سوخت رو ببینه!👍
مال ما چطوره؟.... هیچی! از 2 متری میگه بله ... خوبه .... خب....مشکلی به نظر نمیرسه....
....جان! شاید تو کوته نظر باشی! ملت چه گناهی کردن؟
اصلاً میدونی چیه سپهر جان مهندس پرواز هم بره،من خودم 4 بار دیگه چک میکنم.

راستی دوستان... جالب شده ماجرا! تا حالا توی مخ ملت کردن که توپولف فلانه! حالا که اونا رفتند، ما 24 ساعته داریم لاستیک و ارابه فرود منفجر میکنیم! کسی نمیخواد جوابگو باشه؟ 747 و ایرباس و فوکر و....که دیگه توپولف نیستند که برید قایم شید!

(این قصه و غصه سر دراز دارد و خواهد داشت! من بخوام ادامه بدم کارم به کتک کاری میکشه!)[attack] 😠
[loveiran]

تنها تو را می پرستم و از تو یاری می جویم . . . الهی به امید تو
Sepehr Ebadi Borna
  • Sepehr Ebadi Borna
  • 50.02% (معمولی)
13 سال پیش
دقیقاً با حرفات موافقم....!! [10of10] [approve]

ببین...من یه خلبان رو میشناسم که به من میگفت ما با یا علی تیک آف میکنیم با یا ابولفضل لندینگ میکنیم...میگفت این چک A همش فرمالیته هست..باید شانس داشته باشی برای ناوگانای ایران لندینگ کنی...!!! ..والا با این ناوگاناشون.....مستند جدید ایران ایر رو دیدی ( 727 ) ؟؟؟؟ اصلاً آبروی هرچی ایرانی بود رو بردن....حالا کاری نداریم کاپیتان 15000 ساعت و 16000 ساعت پرواز تو اینگلیسی لنگ میزد و بلد نبود حرف بزنه....اما مهندس پروازش که با اینگلیسی حرف زدنش دل آدمو میبرد 😂 یه نگاه سرسری به هواپیما کرد گفت اوکی هست...بره برای پرواز...!!!!! 😕 😕 😕
Cpt.mohammadifar
13 سال پیش
نقل قول:

ببین...من یه خلبان رو میشناسم که به من میگفت ما با یا علی تیک آف میکنیم با یا ابولفضل لندینگ میکنیم...

منم میشناسمشون![blackhee]

با توکل زانوی اُشتر بستنه!

نقل قول:

مستند جدید ایران ایر رو دیدی ( 727 )

با تمام احترام.... اون مستند کِر کِر خنده است! ( پوف پوفش در میاد تا پلن رو توی GPS وارد کنه!/line up درست نمیکنه....و....!)

من هنوزم نمیگیرم که ایران ایر توی مهرآباد چی شد؟ ماشاالله بروبچ آیوائویی عاشق هما که زیر بار اشتباه خلبان یا مهندسین نمیرن!خدا به دادمون برسه با مسئولین حقیقی و حقوقی اون!

خدا به دادمون برسه تا 4 سال دیگه!
[-o< 🙏 🙏 🙏 🙏 🙏 🙏 🙏 🙏 🙏

تنها تو را می پرستم و از تو یاری می جویم . . . الهی به امید تو
Sepehr Ebadi Borna
  • Sepehr Ebadi Borna
  • 50.02% (معمولی)
13 سال پیش
🤣 😂

اصلاً آبروریزی بود این مستند جدید....کاپیتان پرواز وقتی از بندر عباس تیک آف کرد کال ساین رو اشتباه گفت ولی برج مراقبت به روی خودش نیاورد...دقت کنین وقتی میبینین.... به جای IRA354 میگه IRA345....!! 🤣 😂 ضعف بزرگی هم تو ناوگان هامون داریم هم تو آموزش خلبانان....!!!! 😢 این چه وضعشه... 😢 تا چقدر سانحه ؟؟😢 تا چقدر مستند های خنده دار ؟؟ 🤣