Cpt.mohammadifar
13 سال پیش
[blackhee] [blackhee] [blackhee]
آقا صبای گل@};- ،ما شدیم مثل مهمانهای برنامه 90!حالا نمیدونم من فردوسی پورم یا شما!😂
هر جفتمون داریم یه حرف رو میزنیم برادر...
من فقط میگم که همه با هم باید همکاری کنیم و دست یاری بدیم! اینکه شما یهو یه شب قبل عملیات اطلاع میدی،هیچکس محل نمیذاره!
بیاید با هم قرار مدار بذارین و بعد 74 ساعت قبل اعلام کنید،هر هفته 2 روز هم که همه چیز کامل باشه (مراقبت،ترافیک) کم کم همه راه میوفتند و انشاالله هر روز و در اکثر اوقات پرواز حقیقی خواهیم داشت.
به شرط اینکه :
1. همه واحد های کنترلی باشند :GND /TOW/APP/CTR1,2
2. به دوستان اطلاع رسانی گسترده بشه تا ترافیک خوبی اعمال بشه
3. همه با هم همکاری کنند (یه دست صدا نداره)
4. استف به پیشرفت کمک کنه و همکاری داشته باشه (نه اینکه بگه،آی...چرا اینکارو میکنید (منظورم اینه)) وگر نه خودمون مگه بیقیم![blackhee]
5. جهت نظم ،یه برنامه ریزی خوب بشه تا ایران خاموش نشه!

مگه ما چیمون از اونوری ها کمتره؟
[loveiran]

تنها تو را می پرستم و از تو یاری می جویم . . . الهی به امید تو
IRA289
  • IRA289
  • 52.74% (معمولی)
  • بال برنزی - کبوتر یار
13 سال پیش
سلام به همه دوستان
آقا ما يه سوال داشتيم
قبلااااا كه من و يكي ديگه از اعضا كه C1 رو گرفتيم و چند باري هم سنتر رو بستيم اطلاعيه زدند كه C1 مربوط به ريت تاور هست كه (البته درست هم هست C1 براي تاور C2 براي اپروچ و C3 هم سنتر ) گفتند كه با C1 سنتر رو نبنديد و ما هم داريم قوانين رو عوض مي كنم كه كسي نتونه با C1 سنتر رو ببنده ما هم حسابي تو ذوقمون خورد ولي حالا دوستان همه با C1 سنتر مي بندند مگه دوباره قوانين عوض شده؟
يا تاور ميتونه برا اضافه كاري سنتر باشه؟
خواهشا برداشت بد نشه و حاشيه هم نيريم فقط يه سوال بود.
IR-DIR
  • IR-DIR
  • 60.66% (دوستانه)
  • بال برنزی - کبوتر نشان
13 سال پیش
سلام ...

به یاد ندارم در این مورد اطلاعیه داده باشیم . آدرس بدید ببینم چی بوده اون اطلاعیه !!؟

وقتی سیستم فسیلیتی ریتینگ شما رو مجاز میکنه ، بعید میدونم اطلاعیه ای در نقض اون صادر بشه . ممکنه کسی مشکلی ایجاد کرده باشه که درخواست تلویحی برای جلوگیری از تکرار مشکل صادر شده باشه اما قانون برای همه یکسانه و اگر دوستان با رتیه سی 1 میتونن روی سنتر باشن ، شما هم میتونید .

اگر کاربری در مقام سنتر (یا هر پست مراقبتی دیگه) هوس ماجراجویی داشته باشه یا به اصطلاح خودمونی "جو گیر" بشه ، مدیران مربوطه دخالت خواهند کرد . اما فی البداهه ، در صورت بروز رفتار متعادل و تسلط کافی ، ممنوعیتی در کار نیست .

شب خوش ...
IRA289
  • IRA289
  • 52.74% (معمولی)
  • بال برنزی - کبوتر یار
13 سال پیش
IR-DIR نوشت:

سلام ...

به یاد ندارم در این مورد اطلاعیه داده باشیم . آدرس بدید ببینم چی بوده اون اطلاعیه !!؟

وقتی سیستم فسیلیتی ریتینگ شما رو مجاز میکنه ، بعید میدونم اطلاعیه ای در نقض اون صادر بشه . ممکنه کسی مشکلی ایجاد کرده باشه که درخواست تلویحی برای جلوگیری از تکرار مشکل صادر شده باشه اما قانون برای همه یکسانه و اگر دوستان با رتیه سی 1 میتونن روی سنتر باشن ، شما هم میتونید .

اگر کاربری در مقام سنتر (یا هر پست مراقبتی دیگه) هوس ماجراجویی داشته باشه یا به اصطلاح خودمونی "جو گیر" بشه ، مدیران مربوطه دخالت خواهند کرد . اما فی البداهه ، در صورت بروز رفتار متعادل و تسلط کافی ، ممنوعیتی در کار نیست .

شب خوش ...

سلام جناب آقاي طالبزاده
مرسي از جوابتون. والا اونقد ازش گذشته كه بعيد ميدونم چيزي ازش پيدا كنم ولي اگه يادتون باشه بعد از C1 آقاي برنا و قبل از C1 آقاي ايزدي بود كه من اون اطلاعيه رو ديدم البته درسته اون موقع يه مشكلي در سنتر به وجود اومده بود كه شايد منظور شما فقط به اون بوده ولي و شايد اونقدر كلي بيان شده بود كه من به شخصه به خودم گرفتم. چون تو اون برهه زماني اگه اشتباه نكنم اول من بعد آقاي برنا C1 رو گرفتيم بعد اون مطلب و بعد C1 آقاي ايزدي كه حتي من يه بار به شوخي به آقاي ايزدي وقتي كه سنتر بودند گفتم آقا با C1 سنتر بستي ايشون هم با شوخي گفتن پارتي داريم ديگه..
اميدوارم كه من اشتباه كرده باشم آخه دليل كمتر شدن فعاليت من به شخصه همون موضوع بود با چه شور و اشتياقي به عشق سنتر C1 گرفتيم و بعد كه ...
IR-DIR
  • IR-DIR
  • 60.66% (دوستانه)
  • بال برنزی - کبوتر نشان
13 سال پیش
سلام ...

متاسفانه من هم دقیقا به یاد نمیارم . اما اگر هم بوده مطمئنا موردی بوده و بر حسب شرایط ...

یه مشکل خیلی بزرگ در فضای ایران ، اینه که "من هر کاری دلم بخواد میکنم" برای خیلیها یک حکم پذیرفته شده است . متاسفانه بعضی ها خودشون رو مجاز میدونن فراتر از قانون و به زعم خودشون خیلی حرفه ای رفتار کنند بدون توجه به این که در این فضا ، اصل بر همکاری و کمک و تعاونه و البته در کنار افراد با معلومات کافی ، خیلیهای دیگه هم فاقد دانش آکادمیک هستند و فقط برای تفریح (البته در چهارچوب قوانین) فعالیت میکنند .

متاسفانه این گروه از افراد غالبا فراموش میکنند که یک مراقب پرواز "اجازه نداره" مزاحم پرواز یک خلبان بشه و یک خلبان هم "اجازه نداره" سوء استفاده کنه و فضا رو به هم بزنه . بعضی ها اونقدر در تخیل غرق میشن که برای دیگران ایجاد مزاحمت میکنند و اون موقع هست که من و آقای بازیاری و بقیه دوستان دارای مسئولیت ، موظفیم برخورد کنیم . وگر نه به خداوندی خدا ما با هیچ احدالناسی مشکل نداریم . اینجا محیطیه که خود کاربرا باید اون رو بچرخونن و راحت بگم ، عدم اجرای ایونت ها در سال جاری از طرف دیویژن بخشی از سیاست ما بوده برای این که در نبود فعالیت رسمی ، دوستان احساس کمبود کنند و خودشون دست به کار بشن که میبینید بعد از حدود 6 ماه داریم جواب میگیریم .

پست ها رو ببندید و در چهارچوب قوانین و البته محدودیت های شبکه ایوائو و دنیای مجازی ، از زمان به نحو دلخواهتون استفاده کنید . تضمین میکنم هرگز کسی مزاحمتون نمیشه .

خوش بگذره ...
شب بخیر ...