Cpt.mohammadifar
  • Cpt.mohammadifar
  • 50.02% (معمولی)
  • بال ایرانسیم شروع کننده موضوع
13 سال پیش
سلام دوستان[bowing]

با توجه به اینکه تولید نرم افزارهای الحاقی برای شبیه سازها کم کم داره بین سیمر های ما فراگیر میشه یه طرح دارم که امیدوارم به تصویب مجلس[blackhee] برسه! (بودجه رو هم یه فکری میکنیم!)
زیر پوشش پرشین سیم یا هر سازماندهی دیگه ای میتونیم نرم افزارهای قدرتمند تولید کنیم، چطوری؟😕
اگر دوستانی که در زمینه های طراحی هواپیما (ریپینت و...) و صحنه (فرودگاه و منظره و...) دستی بر آتش دارند با هم گروههای چند نفره و با مسئولیتهای مجزا با توجه به مهارتهاشون، دور هم ساماندهی بشن،میتونن با همکاری مناسب تولید محتوای قدرتمند از افزودنی های لازم در کشور رو داشته باشند.
با توجه به اینکه تحریم هستیم،با توجه به اینکه اگر هم تحریم نبودیم شرکتهای صحنه سازی مایل نبودند تا برای ما چیزی طراحی کنند، باید خودمون دست بکار شیم و برای اولین بار هم که شده با تمام موانع و سختی ها، این کار بزرگ رو انجام بدیم.
لازم به ذکر است که محصولات در پیت نباشند و حرفی برای گفتن داشته باشن تا بشه از قبال فروش اون در بین سیمرهای ایرانی سود روحیه بخشی رو جهت ادامه این حرفه نایاب در کشور بدست آورد.
حق کپیرایت نیز قابل پیگیری خواهد بود.

فکر میکنم ابتدا افرادی همچون آقایان؛ مرصعی و شاهین و پارسیان برای تولید صحنه و آقایان؛طالبزاده،موسوی،نوازان برای تولید هواپیما نسبت به این تاپیک صاحب نظر باشند.

لطفاً بحث کنید تا به جاهای خوبی برسیم
یادتون نره که موفقیتهای بزرگ از همین جاهای کوچیک و با سختیهای بسیار بدست اومده، تنبلی رو کنار بذارید![attack]

تا موفقیت نهایی امیدوار باشید[flower]
تنها تو را می پرستم و از تو یاری می جویم . . . الهی به امید تو
Touradg
  • Touradg
  • 100% (عالی)
  • مدیریت شبیه ساز: Prepar3D 5.3
13 سال پیش
آقا مگه توصیه های ایمنی هست که جدی بگیریم؟
PC Flight Simulation Geek Since 1998
Cpt.mohammadifar
  • Cpt.mohammadifar
  • 50.02% (معمولی)
13 سال پیش
Touradg نوشت:

آقا مگه توصیه های ایمنی هست که جدی بگیریم؟

ببین! میگم جدی بگیرید،شوخی میگیرید![attack]
واسه همین گفتم!

تورو خدا بجای حاشیه رفتن برید سر اصل مطلب! آستینها رو برای یه اراده قوی بالا بزنید![dangerpc]
Sepehr Ebadi Borna
13 سال پیش
Cpt.mohammadifar نوشت:

حق کپیرایت نیز قابل پیگیری خواهد بود.[flower]

کاپیتان...من فکر کنم این کار در ایران عملی نباشه...!! 🤔 ...پیشنهاد خوبیه...شاید همه انگیزشو داشته باشن..اما سر محصولات خوب برسیم چهره ی بعضی ها عوض میشه...هر کاری میکنن که اوون نرم افزار رو در شبکه ی پخشش کنن...به نظر من کپی رایت تو ایران عملاً کلمه ای بیگانه و نامفهمه..!!! 😕 😕
عقاید شما مثل مسواکتونه ...اونو تو حلق هرکی‌ فرو نکنین لطفاً ...!
Cpt.mohammadifar
  • Cpt.mohammadifar
  • 50.02% (معمولی)
13 سال پیش
Sepehr Ebadi Borna نوشت:

Cpt.mohammadifar نوشت:

حق کپیرایت نیز قابل پیگیری خواهد بود.[flower]

کاپیتان...من فکر کنم این کار در ایران عملی نباشه...!! 🤔 ...پیشنهاد خوبیه...شاید همه انگیزشو داشته باشن..اما سر محصولات خوب برسیم چهره ی بعضی ها عوض میشه...هر کاری میکنن که اوون نرم افزار رو در شبکه ی پخشش کنن...به نظر من کپی رایت تو ایران عملاً کلمه ای بیگانه و نامفهمه..!!! 😕 😕

آقا سپهر عزیز،با تمام احترامی که براتون قائلم،تورو به جون من اینبار رو بی خیل! [blackhee]
دست از سر کچل این ملت بی فرهنگ بردار![amazed]

در صورتی که محصول مورد نظر به ثبت برسه، حق قانونی و پیگرد خواهد داشت![readdoc]