خوشم میاد با تمام توان در راه دور زدن این و اون قدم بر میدارید ... از ته دل دعا میکنم خدا شما رو به راه راست هدایت کنه .
از امکانات مدیر بودن سوء استفاده میکنید به حریم خصوصی افراد تجاوز میکنید چه کسی این اجازه رو به شما داده این حرکت شما رو صد در صد از طریق مجاری قانونی و غیر قانونی پیگیر خواهم بود. من شما رو خوب میشناسم شما هم بنده رو خوب میشناسید آشنائی من با حضرت عالی برمیگرده به سالها پیش در زمان پارمیس و اف اس پسنجر و ...... اون زمان نه پرواز آن لاینی بود نه ای وائویی.
مردم شعور دارند . شما رو کاملا شناخته اند . شما بفرمایید در مراجع قانونی از من به اتهام کنترل آی پی شکایت بفرمایید ( مراجع غیر قانونی نمیدونم چه جور مراجعی هستند ) . من در همه صورت در خدمت شما هستم . خوش آمدید ... شما بفرمایید ، ما مشکلاتمون رو خودمون حل میکنیم ...
//--------------------------------------------------------------------------------------
جناب آزادمهر ... میبینید قربان ... براتون بخشی از اونچه من میگفتم ثابت شد ؟
دوستان عزیزم ...
دیویژن ایران در آیوائو ، ارث پدری من نیست . تا الان 2 بار اقدام کرده ام برای ترک پست ، که به دلایلی قبول نشده . من در آیوائو مسئولیت دارم ، در ایرواسپیس تاک مسئولیت دارم ، در پارمیس ایر کار و مسئولیت دارم ، در اینجا فعالیت دارم ، در خیلی جاهای دیگه هم همینطور ... ولله به اون چیزی که از زندگی مجازیم انتظار داشته ام رسیده ام . همه من رو خوب یا بد میشناسن و احتیاجی به کسب شهرت و یا باند بازی نیست . در دنیای مجازی فقط زحمت وجود داره . یک ریال هم به من و بقیه دوستان فعال نمیرسه .
این که چرا بعضی ها در سیستم به من کمک میکنند و از وجود بقیه استفاده نمیشه به معنی باند بازی نیست . در حد نیاز استفاده میکنیم از وجود دوستان . طبیعیه که دوستانی که دم دست تر هستند ، ارتباط بیشتری دارند و راحت تر میتونیم با هم کار کنیم . البته این رو فراموش نکنید که در نهایت این که چه کسانی استف باشند یا نباشند فقط و فقط در اختیار منه و بس . حتی خود سازمان هم طبق قوانین اجازه دخالت در این مورد رو نداره .
در تمام طول این تاپیک ( که انشاالله این پست آخرین پست اونه و جناب مرصعی زحمت بستن اون رو خواهند کشید ) ، یک جواب منطقی از این شخص ندیدم . شما دیدید ؟ تماما فرافکنی و شلوغ بازی بود و بس . انسان باید حرفی بزنه که بتونه روی ادعاش بایسته . روی هوا حرف زدن که کار نشد !!!
والله من با هیچ کس دشمنی ندارم . اونهایی که من رو غول بی شاخ و دم فرض میکنند اشتباه میکنند . مخلص همه علاقمندان واقعی هم هستم . اما در مورد اجرای درست قوانین ، همون شاخه خشکم . با فشار هم خم نمیشم . تنه ام هم خیلی کلف تر از اون چیزیه که کسی بتونه اونو بشکنه .
اگر مشکلی هست بارها عرض کرده ام با خودم مطرح کنید . نذارید حرف تو حرف بشه . روی کانال یا توی فروم فرق نداره . با رعایت ادب و احترام متقابل میشه تمام مشکلات رو درست و منطقی مطرح و رفع کرد . اگر دلیل منطقی دارید ، من سراپا گوشم . خوشحال میشم ایرادات کار رو از زبون شما بشنوم . من ممکنه خیلی از ایرادات رو نبینم که شما با اونها برخورد کرده اید .
مخلص کلام ...
آیوائو متعلق به همه علاقمندان پروازهای آن لاینه . مال من و آقای ایکس و ایگرگ هم نیست . ما اینجا گردانندگان این سیستم هستیم و طبیعیه که در یک سیستم قانونمند ، برخی از اعضا ممکنه دچار مشکلاتی بشن . اگر بخواهیم با خاله زنک بازی با مشکلات روبرو بشیم ، فرصت ها رو برای استفاده از دست میدیم . خواهش میکنم ، هرکس ، هر مشکلی داره مطرح کنه . زبون داریم که حرف بزنیم تا راه رو باز کنیم ، نه این که با اون روح همدیگه رو خراش بدیم .
از همه عذر میخوام که بحث تا اینجا طول کشیده . لازم بود و فکر میکنم کافیه !
شب بخیر ...
ویرایش بوسیله کاربر
14 سال پیش
|
دلیل ویرایش: نامشخص