Skyhawk 172
  • Skyhawk 172
  • 50.84% (معمولی)
  • بال چوبی شروع کننده موضوع
15 سال پیش
نه نه نه ، تورج جان ، منظور من اين بود كه فرمايش شما درست هست كه گفتين اين مشكل به خاطر كوچك بودن بافت هست . من هم با اون عكسها خواستم صحبت شما رو تأييد كنم . ولي براي حل مشكل بايد چه كار كرد ؟!؟!؟

از سايز بزرگتر 2048*2048 هم استفاده كردم ولي نتيجه يكي هست . فكر كنم موضوع سر bit depth باشه 😕

Touradg
  • Touradg
  • 100% (عالی)
  • مدیریت شبیه ساز: Prepar3D 5.3
15 سال پیش
سلام
نه... BitDepth تعیین کننده تعداد رنگ هست و نه کیفیت.
اینطوری که تو عکس معلومه شما این مشکلو در فتوشاپ و فایل PSD دارید.در این صورت موضوع کاملاً جدا از شبیه ساز باید باشه 😕

شما بعد از اینکه عکس رو در فتوشاپ ویرایش کردید ,اونو با فرمت BMP و عمق رنگ 32 بیت ذخیره می کنید و بعد در فولدر تکسچر هواپیمای مورد نظر کپی.درسته؟

نکته:شبیه ساز 2004 سایز بزرگتر از 1024 پیکسل رو تشخیص نمیده.

PC Flight Simulation Geek Since 1998
Skyhawk 172
  • Skyhawk 172
  • 50.84% (معمولی)
15 سال پیش
سلام ، كيفيت فايل PSD :

UserPostedImage 

من ابتدا فايل را به صورت bmp در فوتوشاپ با 32bit ذخيره مي كنم . بعد چون Horizontal Resolution و Vertical Resolution پايين است ( در اينجا 71 دي پي آي) (در اين حالت اگر فايل را داخل تكسچر هواپيما كپي كنم شبيه ساز هواپيما را اجرا نميكند و بسته مي شود) سپس فايل رو در DXT Bmp با 8-888 ذخيره مي كنم تا دو گزينه بالايي به 96 دي پي آي برسند و بعد فايل را داخل تكسچر كپي مي كنم .

پس با اين حساب مشكل ميشه سر اين دو گزينه HR و VR ؟!؟!؟ 😕

فكر كنم كم كم داريم مي رسيم به نقطه اشكال !!!

ببخشيد اينقدر اذيتتون ميكنم ها 😂

راجع به نكته هم اون كار رو به صورت 2048 دراوردم و بعد به صورت 1024 ذخيره كردم . (عجب كار اضافه اي 😢 )
Touradg
  • Touradg
  • 100% (عالی)
  • مدیریت شبیه ساز: Prepar3D 5.3
15 سال پیش
با DPI کاری نداریم و نباید تغییر بدید .کرش کردن شبیه ساز به مشکل دیگه ای مربوط میشه.
لطف کنید تمام تبدیلهای فرمت رو با برنامه Imagetool انجام بدید.مشکل شما یا خیلی پیچیده هست یا خیلی ساده[dangerpc] [blackhee]
PC Flight Simulation Geek Since 1998
Skyhawk 172
  • Skyhawk 172
  • 50.84% (معمولی)
15 سال پیش
سلام مجدد ، تورج خان Imagetool رو گرفتم . Bit Depth 24 بيشتر نميگيره (ميگيره ولي تركيب رو بهم ميزنه) . بعد هم كه سيو مي كنه با همون 24 هست و در شبيه ساز اجرا نمي كنه .

با اجازتون من اين فايل PSD رو آپلود كردم . اگه اشكال نداره يك نگاه بندازين بهش [blackhee] :

http://www.4shared.com/file/188834701/754da878/a310fuse_right_t.html