Touradg
  • Touradg
  • 100% (عالی)
  • مدیریت شبیه ساز: Prepar3D 5.3
11 سال پیش
ارسال شده توسط : Majid 

ارسال شده توسط : aridorri 

با سلام من اشکالم را فرستادم ولی انگار نفهمیدید من وقتی شبیه ساز را واز می کردم به من ارور می داد و من ok می زدم ولی بعد از نیم ساعت از شبیه ساز برون می امد ومن انرا می خواستم از روی سی دی پاک کنم کهاین ارور را میداد
error number: 0x80040702 description : faile to load dll: gameuxinstallhelper setup will now teminate.میاد و من ان را خدم پاک کردم ولی وقتی سی دی را می گذارم بروی صفحه گزینه های پاک کردن و چکش یا تعمیرا می اورد لطفا کمکم کنید

شما باید در ادامه همون پست قبلی اینهارو اضافه میکردی ، به هر حال شما از چه ویندوزی استفاده میکینی ؟

عناوین ادغام شدند.متشکر
PC Flight Simulation Geek Since 1998
aridorri
  • aridorri
  • 50.02% (معمولی)
  • بال برنزی - کبوتر یار شروع کننده موضوع
11 سال پیش
سلام دوست عزیز من نفهمیدم چکاری انجام دهم تا مشکلم هل شود
Majid
  • Majid
  • 54.16% (معمولی)
  • بال برنزی - کبوتر نشان
11 سال پیش

سلام دوست عزیز من نفهمیدم چکاری انجام دهم تا مشکلم هل شود

دوست من شما باید از توی control panel به قسمت Programs and Features برید و از توی لیست برنامه ها شبیه سازو پیدا کنی و از اونجا اقدام به Uninstall کردن شبیه ساز کنی ، شما هیچ برنامه ای رو نباید بصورت دستی Delete کنی !! مورد بعدی اینکه همیشه قبل از نصب شبیه ساز مطمئن بشی که دی وی دی ها سالم باشن یا کثیف نباشن در غیر اینصورت بعضی از فایل ها نصب نمیشن یا ناقص نصب میشن که باعث ارور در اجرا میشه ، این روش بالارو که عرض کردم خدمتت امتحان کن اگر نتیجه نگرفتی تا یک روش دیگه به شما یاد بدم که خب البته یه کم پیچیدس اما اگه با دقت عمل کنی نتیجه میگیری....

aridorri
  • aridorri
  • 50.02% (معمولی)
  • بال برنزی - کبوتر یار شروع کننده موضوع
11 سال پیش
سلام جنام من در همان لیست 3تا بود ولی فقط یکی از ان ها پاک شد بقیه همان ارور را میدهد
Majid
  • Majid
  • 54.16% (معمولی)
  • بال برنزی - کبوتر نشان
11 سال پیش

سلام جنام من در همان لیست 3تا بود ولی فقط یکی از ان ها پاک شد بقیه همان ارور را میدهد

دقیقا نام اون 2 تای دیگه چی هست ؟