با سلام من اشکالم را فرستادم ولی انگار نفهمیدید من وقتی شبیه ساز را واز می کردم به من ارور می داد و من ok می زدم ولی بعد از نیم ساعت از شبیه ساز برون می امد ومن انرا می خواستم از روی سی دی پاک کنم کهاین ارور را میداد error number: 0x80040702 description : faile to load dll: gameuxinstallhelper setup will now teminate.میاد و من ان را خدم پاک کردم ولی وقتی سی دی را می گذارم بروی صفحه گزینه های پاک کردن و چکش یا تعمیرا می اورد لطفا کمکم کنیدشما باید در ادامه همون پست قبلی اینهارو اضافه میکردی ، به هر حال شما از چه ویندوزی استفاده میکینی ؟
با سلام من اشکالم را فرستادم ولی انگار نفهمیدید من وقتی شبیه ساز را واز می کردم به من ارور می داد و من ok می زدم ولی بعد از نیم ساعت از شبیه ساز برون می امد ومن انرا می خواستم از روی سی دی پاک کنم کهاین ارور را میداد error number: 0x80040702 description : faile to load dll: gameuxinstallhelper setup will now teminate.میاد و من ان را خدم پاک کردم ولی وقتی سی دی را می گذارم بروی صفحه گزینه های پاک کردن و چکش یا تعمیرا می اورد لطفا کمکم کنید
سلام دوست عزیز من نفهمیدم چکاری انجام دهم تا مشکلم هل شود
سلام جنام من در همان لیست 3تا بود ولی فقط یکی از ان ها پاک شد بقیه همان ارور را میدهد
ایرانسیم - اولین سایت مرجع شبیه ساز پرواز در ایران از کوکی ها استفاده می کند. با ادامه مرور این سایت، با استفاده ما از کوکی ها موافقت می کنید. جزئیات بیشتر بستن