اون آقای عربی که در تصاویر اولی هستند جناب آقای Akbar Al Baker هستند که به شخصه احترام زیادی واسشون قایلم مدیری که قطرایرویز را به یکی از ایرلاینهای 5 ستاره دنیا تبدیل کرد.و به نظرم مدیریته که برازندگی میاره مگه عربستان کم پول داره واقعا قابل مقایسه هستند در زمینه اویشن یا همین کویت!!!که به شخصه کشورش رو لمس کردم از نظر تولید ناخالص از بقیه شیخ نشینها وضعیت بهتری داره ولی هنوز داره از ایرباس آ300 استفاده می کنه کشوری که قابلیتهاش از امارتهای دبی ،ابوظبی بهتره....
سلام به دوستان عزیزم@};-
من با صحبت محمد جان موافقم ولی یه مسئله برادر ، اول سرمایه گذاری کردن و بعد به دنبال مدیریت این سرمایه گذاری رفتن درسته ،کشورهای عربستان و کویت که گفتید و بقیه کشورهای سرمایه دار عربی از خودشان علاقه ای نشان نداده اند به سرمایه گذاری در این صنعت(صنعت هوایی)به این دلیل که نیازی به این سرمایه گذاریه واقعا نجومی ندارند[barareh]
در مورد هواپیمای A300 که گفتید کویت هنوز داره استفاده میکنه آیا شما با A300 ایران ایر میتونید مقایسش کنید:-k
تمام هواپیماهای کویت ایرویز به موقع سرویس میشن وهیچ مشکلی هم در مورد تهیه قطعه ندارن [blackhee]
کویت با این جمعیتی که داره (۳٬۳۹۹٬۶۳۷ )همین چنتا هواپیما هم واسش زیاده(بوئینگ 747 و 777 و ایرباس 340 و 330 و 320 و 310 و 300 و گلف استریم IV )
خودمونیم هواپیما انقدر سالمه که آدم لذت میبره از دیدنش😮
این عکس و مطلب ربطی به مسله بالا نداره ولی جالب بود در مورد کویت گفتم تو سایت قرار بدم😨
دو فروند جنگنده اف-۱۶ فایتینگ فالکن و سه فروند جنگنده اف-۱۵ ایگل متعلق به نیروی هوایی آمریکا در حال پرواز بر فراز چاههای نفت به آتش کشیدهشده کویت در جریان جنگ خلیج فارس در سال ۱۹۹۱ میلادی. خاموشکردن کامل حدود ۸۰۰ حلقه چاه نفت به آتش کشیدهشده کویت، تا ۸ ماه پس از پایان جنگ به طول انجامید، اما اثرات زیستمحیطی آن تا سالها گریبانگیر آن کشور بود.
ویرایش بوسیله کاربر
10 سال پیش
|
دلیل ویرایش: UPDATE