سوال نظرسنجی: آیا این روش هایی که در این تاپیک ذکر شده اند برای شما مفید بوده اند

مجموع: 40

Mohammadmahdi_SH
10 سال پیش
ارسال شده توسط : naras 

ارسال شده توسط : Mohammadmahdi_SH 

سلام دوستان

من CPU DUAL CORE 7400 دارم به همراه 4 گیگ رم و گرافیک 1024MB Geforce 9500 GT

عایا من میتونم شبیه سازمو با این نرم افزار ها قوی کنم؟؟بدون هیچ لگی؟

این نرم افزار های افزایش سرعت فریم و نرم افزار FIBER که برای مثال پایلت آف پرشیا داره چطور هستن؟تاثیری دارن؟؟

سلام برادر. @};-
برای افزایش سرعت اول باید سیستمت قوی باشه. [approve]
CPU شما بد نیست ولی کافی هم نیست. با نرم افزار های افزایش فریم میتونی تا حدودی افت سرعت رو جبران کنی ولی نمیتونی جزئیات Scenery رو زیاد کنی چون سیستمت فریم رو فریم میره. VGA شما هم بدک نیست ولی باز هم کافی نیست.. [approve]

حالا شما با همین مشخصات میتونی یه راهنمایی کاملی کنی که من تا حد توان سیمولاتورمو تفویت کنم؟[barareh] 😍 الان تو تبلیغ این نرم افزار ها نوشتن مهم نیست سی پی یو چی باشه و در هر صورت 30-40 فریم اضافه میشه...

ممنون میشم اگه کمک کنی داداچ😄
Queen of the Skies
naras
  • naras
  • 70.44% (دوستانه)
  • بال طلایی - عقاب نشان شروع کننده موضوع
10 سال پیش

ارسال شده توسط : naras 

سلام دوستان

من CPU DUAL CORE 7400 دارم به همراه 4 گیگ رم و گرافیک 1024MB Geforce 9500 GT

عایا من میتونم شبیه سازمو با این نرم افزار ها قوی کنم؟؟بدون هیچ لگی؟

این نرم افزار های افزایش سرعت فریم و نرم افزار FIBER که برای مثال پایلت آف پرشیا داره چطور هستن؟تاثیری دارن؟؟

سلام برادر. @};-
برای افزایش سرعت اول باید سیستمت قوی باشه. [approve]
CPU شما بد نیست ولی کافی هم نیست. با نرم افزار های افزایش فریم میتونی تا حدودی افت سرعت رو جبران کنی ولی نمیتونی جزئیات Scenery رو زیاد کنی چون سیستمت فریم رو فریم میره. VGA شما هم بدک نیست ولی باز هم کافی نیست.. [approve]

حالا شما با همین مشخصات میتونی یه راهنمایی کاملی کنی که من تا حد توان سیمولاتورمو تفویت کنم؟[barareh] 😍 الان تو تبلیغ این نرم افزار ها نوشتن مهم نیست سی پی یو چی باشه و در هر صورت 30-40 فریم اضافه میشه...

ممنون میشم اگه کمک کنی داداچ😄

برادر ، تنظیماتی که توی صفحه اول این فروم قرار دادم رو روی شبیه سازت اعمال بکنی و با یک هواپیمای سسنا تک موتوره توی یه فرودگاه عادی بپری کاملاً روون پرواز میکنی. ولی اگر توی یه فرودگاه سنگین با یه هواپیمای سنگین بپری گیر میکنی. نحوه Tune کردن FSX.cfg رو توی این فروم و توی سایتم قرار دادم مطالعه کن تا فلسفه اهمیت CPU رو توی FSX متوجه بشی برادر. [approve]
Mohammadmahdi_SH
10 سال پیش
من اون کارایی که باید برای تغییر FSX.CFG انجام میدادیمو طبق آموزشتون کردم فقط در آخر برای آپلود از کامپیوتر باید کدوم یکی از فایلایی که عکسشونو گذاشتمو آپلود کنم؟؟؟!!

من شماره 2 رو آپلود کردم ولی وقت دانلود یه فایلی به شکل شماره 1 دانلود شد و اونو جایگزین کردم#-o
چکار کنم؟؟

UserPostedImage 
Queen of the Skies
naras
  • naras
  • 70.44% (دوستانه)
  • بال طلایی - عقاب نشان شروع کننده موضوع
10 سال پیش

من اون کارایی که باید برای تغییر FSX.CFG انجام میدادیمو طبق آموزشتون کردم فقط در آخر برای آپلود از کامپیوتر باید کدوم یکی از فایلایی که عکسشونو گذاشتمو آپلود کنم؟؟؟!!

من شماره 2 رو آپلود کردم ولی وقت دانلود یه فایلی به شکل شماره 1 دانلود شد و اونو جایگزین کردم#-o
چکار کنم؟؟

UserPostedImage 

برادر اون فایل fsx.CFG در اصل fsx.CFG.txt هستش و اون فایل fsx در اصل fsx.CFG هستش. [approve]
چون شما تیک نمایش extension یا همون پسوند های فایل رو نگذاشتید، پسوند فایل ها نمایش داده نمیشه. 😊

توی عکس کادر قرمز رنگی که قرار دادی الان اونی نوشته fsx رو باید آپلود کنی. [approve]
kambiz54
  • kambiz54
  • 50.02% (معمولی)
  • تازه وارد
10 سال پیش
با سلام
بالاخره نسخه Acceleration را تهيه و نصب كردم . تنظيمات كارت گرافيكي را هم انجام دادم . الان ميخوام REX4 را نصب كنم .
1-REX4 چطوري ميتونم تهيه كنم؟
2--آيا بعد از نصب rex4 نيازي به Tune كردن هست يا خير؟