بسم الله الرحمن الرحیم
خدمت همه دوستان و برادرا و خواهران گرامی سلام عرض میکنم.
یکی از سوالهایی که در گذشته در ذهن من بود این بودش که چرا بعضی از شبیه ساز های پرواز بسیار با کیفیت هستند و وقتی بعضی از فیلم ها رو که در یوتیوب در مورد FSX میبینید بسیار واقعی هستند.
در این تاپیک قصد دارم تا با در اختیار گذاشتن تجربیات خودم به شما آموزش بدم تا چگونه یک شبیه ساز واقعی رو تجربه کنید.
در ابتدا باید بگم که این آموزش با تغییرات در تنظیمات شبیه ساز باعث میشه 30% مصرف برق PC شما رو افزایش بده که این میتونه باعث اطلاف انرژی و گرم تر شدن کره زمین بشه. 🤦
لازم به ذکره که برای داشتن یک کیفیت خوب باید حتماً یک کارت گرافیک خفن با رندر بالا داشته باشید تا بتونه از پس توقعات شما بر بیاد. کارت گرافیک من جدید نیستش و مدلش Gainward 9800GT هستش که برای سری Nvidia طراحی شده. از اونجایی که من تو زندگیم بغیر از Nvidia کارت گرافیک دیگه ای نداشتم برای همین پنل تنظیمات AMD Radeon رو ندارم و آموزش من برای کارت های گرافیک سری Nvidia هستش. البته برادرانی که Radeon دارن میتونن با یه کم نبوغ همین مراحل رو طی بکنن.
از اول اول اول شروع میکنم.
شما برای این کار باید حتماً FSX Deluxe به همراه Acceleration Expansion Pack را نصب داشته باشید.
دلیل: در نسخه Deluxe یک سری از Bug هایی که در نسخه معمولی بودن گرفته شده و یه جورایی نسخه نهایی هستش. اما به دلیل عجول بودن سازندگان FSX این نسخه هم مشکلاتی مثل استفاده نکردن از تمام هسته های پردازنده (CPU) داشتش. برای همین شرکت مایکروسافت برای رفع این مشکل SP1 و SP2 این شبیه ساز رو منتشر کرد تا این سوتی ها رو برطرف کنه. در کل مجبور شد تا یک نسخه دیگه تحت عنوان acceleration منتشر کنه تا هم مشکلات قبلی رو برطرف کنه و هم یه سری امکانات جدید به شبیه ساز اضافه کنه. لازم به ذکره که این نسخه Acceleration روی FSX معمولی و یا Deluxe نصب میشه و شامل SP1 و SP2 هم میشه.
بعد این شرکت همین شبیه ساز رو تحت عنوان Gold Edition به بازار ارائه کرد که داخل جعبش دو تا DVD شبیه ساز Deluxe و یک DVD اکسلریشن بودش.
در حقیقت کار جدیدی نکرده بود. فقط این مجموعه رو یه جا ارائه کرده بود. 😛
خب پس شما باید روی FSX Deluxe نسخه Acceleration رو نصب کرده باشید تا از لحاظ گرافیکی و پردازش CPU خوب جواب بگیرید.
اگر این نسخه رو ندارید از اینجا دانلود کنید بعد از نصب شبیه ساز نوبت به نصب نرم افزار هایی میرسه که ما تحت عنوان طبیعی کننده شبیه ساز پرواز میشناسیمشون.
از جمله این نرم افزار ها میشه به نرم افزار REX اشاره کرد در ورژن های v.1 و v.2 Updated و Essential Overdrive و 4 اشاره کرد.
من به شما REX4 یا Essential رو پیشنهاد میکم.
برای اینکه نرم افزار شبیه ساز با افزونه هایی که نصب میکنید ارتباط درستی برقرار کنه باید حتماً FSUIPC4 رو نصب کنید. این نرم افزار باید حتماً رجیستر یا شده باشه تا بتونه به درستی کار بکنه.
آخرین بسته به روز رسانی DirectX رو از سایت Microsoft دانلود و نصب کنید. شبیه ساز پرواز FSX به DirectX 9.c نیاز داره که با دانلود آخرین ورژنش میتونید رابط خوبی برای صدا و تصویر شبیه سازتون داشته باشید.
درضمن vcredist یا همون C++ 2008 رو روی ویندوزتون باید نصب داشته باشید. اگر ندارید از سایت Microsoft دانلود کنید.
حالا به سراغ تنظیمات گرافیکی که منتظرش بودید میریم. [dangerpc]
ابتدا روی Desktop ویندوزتون راست کلیک کنید و گزینه Nvidia Control Panel رو انتخاب کنید.
سپس از منوی سمت چپ گزینه Adjust Image Setting With Preview رو انتخاب میکنیم و در صفحه ای که باز می شود سه گزینه برای انتخاب می بینید. شما باید گزینه سوم یعنی Use my perfermance emphasizing رو انتخاب و اون رو روی Quality قرار بدید تا زیگزاگ های تصویرتون گرفته بشه. و سپس Apply کنید.
حالا از منوی سمت چپ گزینه Manage 3D Setting رو انتخاب میکنیم و در صفحه ای که باز میشه تب Program Setting رو انتخاب میکنیم.
بعد در قسمت Select a Program to customize که گزینه 1 هستش FSX.exe رو انتخاب میکنیم.
بعد در قسمت دوم Specify the setting for this Program باید گزینه هایی که در عکس زیر به صورت پیکان مشخص کردم رو set کنید. در انتخاب گزینه هایی که با پیکان مشخص شدن معمولا آخرین گزینه ها رو انتخاب کنید. چون شاید کارت گرافیک شما از کارت من قوی تر و بهتر و جدیدتر باشه و گزینه های بیشتری داشته باشه. و سپس Apply کنید
حالا از منوی سمت چپ گزینه Change Resolution رو انتخاب کنید و در صفحه ای که باز میشه دقت کنید که رزولوشن مانیتورتون تا انتها بالا باشه و Color Depth روی 32bit باشه. البته میدونم این قسمت نیاز به گفتن نداره ولی بعضی از برادرا رزولوشن مانیتورشون رو به دلیل کوچیک بودن نوشته ها پایین میارن که این کار اصلاً درست نیستش و به چشم صدمات جبران ناپذیری میزنه و کیفیت FSX رو خیلی پایین میاره. [nono]
خب حالا FSX رو اجرا میکنیم و از داخل منوی اولیه وارد بخش Setting میشیم و روی گزینه Customize کلیک میکنیم.
حالا طبق عکس های زیر گزینه های گرافیکی رو تنظیم کنید و دقت کنید که در تصویر اول گزینه Full Screen Resolution آخرین و بالاترین گزینه باشد.
حالا بعد از انجام تنظیمات FSX رو ببندید و دوباره اون رو اجرا کنید.
سپس وارد بخش Free Flight بشید و یک هواپیما با کیفیت HD انتخاب کنید و روی !FLY NOW کلیک کنید و وارد شبیه ساز پرواز بشید.
اگر هواپیمای HD ندارید میتونید از
سایت بنده به صورت رایگان دانلود کنید. [flower]
حالا شما کیفیت با رندر بسیار بالا رو میبینید که تا به حال ندیدید. [dangerpc] 😮
حالا نوبت این میرسه که تصویر بالا رو Tune و به واقعیت نزدیکتر کنیم. [approve]
Alt+Enter رو میزنیم تا شبیه ساز به حالت Window در بیاد.
بعد دوباره به بخش تنظیمات Nvidia که در گذشته رفته بودیم میریم و در منوی سمت چپ گزینه Adjust Desktop Color Setting رو انتخاب می کنیم و در صفحه ای که باز می شود گزینه Use Nvidia Setting را انتخاب می کنیم و مقدار Contrast را به 100% افزایش و مقدار Digital Vibrance را از 50% به 30% می رسانیم. یعنی 20% از رنگ را کم کنیم. به یاد داشته باشید که این تنظیمات کل تنظیمات رنگ و کانتراست ویندوز را تغییر می دهد و بعد از خروج از شبیه ساز دوباره باید به حالت اول برگردانید. چون این تنظیمات در شبیه ساز پرواز مشکلی نداره ولی در محیط ویندوز چشم شما را اذیت میکنه. [nono]
حال دوباره به شبیه ساز پرواز برگردید و کیفیت را مشاهده کنید. می بینید که کیفیت بسیار صاف و شفاف و پالایش شده.
.
ویرایش بوسیله کاربر
10 سال پیش
|
دلیل ویرایش: تصحیح غلط ها