سلام @};- سرویس پکهای 1 و 2 در دل اکسلریشن هست و نیازی به نصب مجدد نداره . من بهت پیشنهاد میدم اکر این cls نشد از md 80 فلایت وان استفاده کنی چون هم خیلی دقیق تره و هم یه سیستم آموزشی فوق باحال همراهشه که مرحله به مرحله تمام دستگاهای موجود در این تایپ رو آموزش میده [approve] منظورت Ultimate Airlines - Professional هســـــــــت؟؟آره MD حرفه ای داره اما اش سخت گیر میاد!!!
سلام @};- سرویس پکهای 1 و 2 در دل اکسلریشن هست و نیازی به نصب مجدد نداره . من بهت پیشنهاد میدم اکر این cls نشد از md 80 فلایت وان استفاده کنی چون هم خیلی دقیق تره و هم یه سیستم آموزشی فوق باحال همراهشه که مرحله به مرحله تمام دستگاهای موجود در این تایپ رو آموزش میده [approve]
سلام @};- سرویس پکهای 1 و 2 در دل اکسلریشن هست و نیازی به نصب مجدد نداره . من بهت پیشنهاد میدم اکر این cls نشد از md 80 فلایت وان استفاده کنی چون هم خیلی دقیق تره و هم یه سیستم آموزشی فوق باحال همراهشه که مرحله به مرحله تمام دستگاهای موجود در این تایپ رو آموزش میده [approve] منظورت Ultimate Airlines - Professional هســـــــــت؟؟آره MD حرفه ای داره اما اش سخت گیر میاد!!! نه برادر اونی که شمامیگی dc9 هست منظورم اینه
ایرانسیم - اولین سایت مرجع شبیه ساز پرواز در ایران از کوکی ها استفاده می کند. با ادامه مرور این سایت، با استفاده ما از کوکی ها موافقت می کنید. جزئیات بیشتر بستن