درود به همه ی دوستان
جناب رحمت زاده Flight 1 ATR 72-500 یکی از کاملترین افزونه های برای شبیه ساز 2004 می باشد متاسفانه هنوز نسخه بومی !! برای ایکس ساخته نشده است و همون مدل 2004 است که با کمی تغییر جهت پلتفرم ایکس آماده شده که باگهای وحشتناکی تو این شبیه ساز داره من خودم عاشق این مدلم و سالهایی که دل و دماغ پرواز بود تایپ مورد علاقه ام اتفاقا تو شرق آسیا بود!! به نظرم فعلا از این مدل صرفنظر بفرمایید. تا این چندتا دونه A300 B4 هم برای همیشه گراند نشده اند فکری به حال Simcheck a300 کنید. این مدل هم باید از اول Paintkit باید براش مهیا کنید چون خودش افتضاحه!!
دوستانی که دوست دارند با هواپیماهایی مثل توپولوف ،بویینگ 200-747 و ایرباس 310 یا 306 پرواز کنند مجبورند کنار شبیه ساز ایکسشون 2004 را هم داشته باشند.به نظرم در کلاس بویینگ 200-747 هیچ مدلی به پای RFP نمیرسه توپولوف هم که ANTK Tupolev اگر با Vitamin Tupolev مرج بشه بینظیره و در کلاس ایرباس 310 هم SSW در کنار مشکلاتی که داره بازهم بدک نیست و در کل متاسفانه این مدلها فقط روی 2004 کار می کنند.
در آخر هم ممنون بابت بازنقشهای فوق العاده زیبا برای Maddog که الحق جزء برترینهای شبیه سازه و به هیچ وجه با مدل نیمه حرفه ای CLS قابل مقایسه نیست .
فقط یک نکته: در بین ام دی های موجود در ایران میشه گفت ام دی های شرکت هواپیمایی کیش و کاسپین که از آلیتالیا خریداری کرده اند کاکپیتی مشابه با مدل مدداگ دارند (مدداگ فقط کاکپیت ام دی های 1994 به بعد رو در حالت 3 بعدی شبیه سازی کرده است ). که متاسفنه شرکت کیش ایر رو فکر کنم فراموش کردید براش بازنقش تهیه کنید.
ویرایش بوسیله کاربر
10 سال پیش
|
دلیل ویرایش: نامشخص