OMIDSIM
  • OMIDSIM
  • 50.92% (معمولی)
  • بال طلایی - عقاب سوار
10 سال پیش
دوستان بنظر بنده باید اولتیماتیوم بدیم !
یکی به آیروسافت
یکی به ارلاین های ایرانی

میریم اول به آیروسافت میگیم که با زبون خوش میای 306 و 310 میزنی یا هکت میکنیم !!!

یا اینکه نه اگه زورمون به آیروسافت نرسید ، زورمون به ارلاین ها که میرسه !!!

میریم میگیم : آقا این چه وضعیتیه راه انداختیت خوب الان ما با چی بپریم !!! زود برید 777 ، 787 ، 330 ، و یک دو تا 737 بگیرید !

فقط بنده یک آماری بدم از 737 های شبیه ساز !

CLS 737-200
FSX737-800
PMDG737-6-7-8-9
CS 737-100-200-C
Wilco 737-3-4-5
Quality wings737-4-5
Ifly 737-6-7-8
Milviz 737-200

حالا بنظرتون تقصیر ارلاین های ما که خودشون با این شرایط وفق نمیدن یا شرکتای تولید کننده !!!😁

راستی برادر مهدی ارباس 330 بلک باکس ، همون سری اولیش ، اینطوری ها هم که میفرمایید مرخص نیست !

انشاالله آپدیت این پک جدیدش میاد 340 هم اکی میشه .

300 سیم چک هم که هست که فوق العادست

فقط مونده 306 - 310

318-19-20-21 هم که آیروسافت زده

تازه 350 هم دارند میزنن !

ولی قبول دارم انصافا ! اصلا من نمیفهمم !!! ما هنوز 747 سری 100 -200 -300 درست حسابی ندیدیم کپتن سیم پا شده رفته تری استار زده !!!! خدایا ما را بکش ولی از دنیا مبر !!!!

عیبی نداره . اگه این 306 ها 310 ها تا یه 4-5 سال دیگه فعال بمونن فکر کنم از لحاظ تولید هم پرنده افزونه هم به استقلال برسیم !
naras
  • naras
  • 70.44% (دوستانه)
  • بال طلایی - عقاب نشان شروع کننده موضوع
10 سال پیش
سلام به همه برادرا. @};-
برادرا همه دل پر درد داشتید و ما خبر نداشتیم. [blackhee]
نگران افزونه ها هم نباشید. معمولاً هر افزونه ای نقاط قوت و ضعف داره. من خودم تا حالا ATR رو روی FSX نصب نکردم. ولی برادرا میگن افزونه خوبیه ولی کیفیت بازنقش هاش فاجعه هستش. #-o
Paint Kit این افزونه رو دانلود کردم. به یاد کارتن چوبین افتادم. کیفیتش خیلی جفنگ بودش. 😛
باید مثل Maddog براش Paint Kit آباد کنم. [oldman]
سه تا بازنقش برای ATR درست میکنم بعد میریم به دنبال A340. 😮
این Milviz برای Phantom II رو هم یافت نشدش. 😢 😕 [flower]
MAHDI MHR
  • MAHDI MHR
  • 50.02% (معمولی)
  • بال برنزی - کبوتر نشان
10 سال پیش
برادر OMIDSIM کاملا با شما موفقم [bowing]

ایرباس بلک باکس تا الان از هر نظر بهترین 330 و 340 بوده ولی نسبت به مثلا همین PMDG 777 به هیچ عنوان قابل مقایسه نیست

شما همین تری استار کپتین سیم رو ببین چقدر کامله، تمام سیستم های پنل مهندس پرواز کار میکنه اما ایرباس سیم چک اصلا اینطور نیست و در برابر هواپیما های کپتین سیم یک هواپیمای نیمه حرفه ای به شمار میاد

همین ایرباس 320 های ایروسافت هم که تا الان بهتربن ایرباس برای شبیه ساز بودند در مقایسه با PMDG 737 باگ داره اونم تا دلت بخواد! یادتون هست که اون زمانی که تازه اومده بود چه بدبختی واسه حل مشکل تراتل گازش کشیدیم؟ لامصب دهن همه رو سرویس کرده بود! بماند که FMC و سیستم خلبان خودکار درست و حسابی هم نداره! منظورم اینه که ناقصه و یا باگ داره اگر کشفشون کرده باشین

خلاصه مطلب اینکه ما هنوز تو کف محصولات حرفه ای ایرباس واسه شبیه ساژ موندیم

](*,)
mhkhoyfs
  • mhkhoyfs
  • 50.16% (معمولی)
  • بال برنزی - کبوتر سوار
10 سال پیش
درود به همه ی دوستان

جناب رحمت زاده Flight 1 ATR 72-500 یکی از کاملترین افزونه های برای شبیه ساز 2004 می باشد متاسفانه هنوز نسخه بومی !! برای ایکس ساخته نشده است و همون مدل 2004 است که با کمی تغییر جهت پلتفرم ایکس آماده شده که باگهای وحشتناکی تو این شبیه ساز داره من خودم عاشق این مدلم و سالهایی که دل و دماغ پرواز بود تایپ مورد علاقه ام اتفاقا تو شرق آسیا بود!! به نظرم فعلا از این مدل صرفنظر بفرمایید. تا این چندتا دونه A300 B4 هم برای همیشه گراند نشده اند فکری به حال Simcheck a300 کنید. این مدل هم باید از اول Paintkit باید براش مهیا کنید چون خودش افتضاحه!!

دوستانی که دوست دارند با هواپیماهایی مثل توپولوف ،بویینگ 200-747 و ایرباس 310 یا 306 پرواز کنند مجبورند کنار شبیه ساز ایکسشون 2004 را هم داشته باشند.به نظرم در کلاس بویینگ 200-747 هیچ مدلی به پای RFP نمیرسه توپولوف هم که ANTK Tupolev اگر با Vitamin Tupolev مرج بشه بینظیره و در کلاس ایرباس 310 هم SSW در کنار مشکلاتی که داره بازهم بدک نیست و در کل متاسفانه این مدلها فقط روی 2004 کار می کنند.

در آخر هم ممنون بابت بازنقشهای فوق العاده زیبا برای Maddog که الحق جزء برترینهای شبیه سازه و به هیچ وجه با مدل نیمه حرفه ای CLS قابل مقایسه نیست .
فقط یک نکته: در بین ام دی های موجود در ایران میشه گفت ام دی های شرکت هواپیمایی کیش و کاسپین که از آلیتالیا خریداری کرده اند کاکپیتی مشابه با مدل مدداگ دارند (مدداگ فقط کاکپیت ام دی های 1994 به بعد رو در حالت 3 بعدی شبیه سازی کرده است ). که متاسفنه شرکت کیش ایر رو فکر کنم فراموش کردید براش بازنقش تهیه کنید.
MAHDI MHR
  • MAHDI MHR
  • 50.02% (معمولی)
  • بال برنزی - کبوتر نشان
10 سال پیش
http://upload7.ir/uploads//3b1014ce9954aba3f967c9d14ccb7dd3f8533e89.jpg 

سلام برادر [bowing]

اینو ببین بگو چطوره؟ این دم رو دقیقا متشابه با دم 777 طراحی کردم و مقیاسش کاملا درسته [approve]

خوب بهش دقت کن چون در نگاه اول هیچ تفاوتی با اونی که خودت ساختی نداره

لوگو رو خودت دیگه بهتر میدونی چطور باید بندازی اما نسبت به قبل کوچیکتر بشه و پایین تر بیاد بهتره
کاربرانی که در حال مشاهده موضوع هستند