mehornet
  • mehornet
  • 64.9% (دوستانه)
  • بال ایرانسیم شروع کننده موضوع
10 سال پیش
ارسال شده توسط : Mohammadmahdi_SH 

آلمان یه کشور جهان اول محسوب میشه و نمیشه با یه کشور جهان سوم مثل ایران مقایسه بشه چه از لحاظ امکانات و چه از لحاظ فرهنگ و ... ما تو ثابت نگه داشتن قیمت سیب زمینی پیاز موندیم چه برسه به کارای دیگه](*,)

😂

saeed IRA345
10 سال پیش
چرا نباید ما خودمان را با آلمان مقایسه کنیم؟ما که از یک قوم هستیم، نژادپرستی نمی کنم ولی چرا باید خودمان را فقط با چند تا کشور مثل افغانستان و پاکستان و ... مقایسه کنیم ؟ به نظر شما این جایگاه باهوش ترین مردم جهان است؟ بخدا اگر ما مدیریت کشورمان را درست کنیم و دست از تنبلی و سستی برداریم ایران بهشت میشود ، لیاقت ما ایرانی ها خیلی بیشتر از این هاست!
mehornet
  • mehornet
  • 64.9% (دوستانه)
  • بال ایرانسیم شروع کننده موضوع
10 سال پیش
ارسال شده توسط : saeed IRA345 

چرا نباید ما خودمان را با آلمان مقایسه کنیم؟ما که از یک قوم هستیم، نژادپرستی نمی کنم ولی چرا باید خودمان را فقط با چند تا کشور مثل افغانستان و پاکستان و ... مقایسه کنیم ؟ به نظر شما این جایگاه باهوش ترین مردم جهان است؟ بخدا اگر ما مدیریت کشورمان را درست کنیم و دست از تنبلی و سستی برداریم ایران بهشت میشود ، لیاقت ما ایرانی ها خیلی بیشتر از این هاست!

سلام سعید جان @};-

ما بنا به دلایل بی شما قابل مقایسه با آلمان نیستیم و عمدش هم فرهنگی که سالهاست تو وجود و خورد ما رفته[approve] راستی اونا از قوم ما آریای ها هستم نه ما از اونا ایرانی ها تاریخی ترین مردم دنیا هستن .

تو دنیای جدید عقب موندگی فرهنگی کشورها معنی میده ولی به علت رشد و فراگیری تکنولوژی در همه دنیا دیگه تعریفی به نام جهان اول و دوم سوم وجود نداره . و ما واقعا جهان سومی نیستیم . از خیلی از کشورها حتی الانم بهتریم .

برای تغییر نیاز به کارهای بنیادی هست که فکر نکنم تو کشور ما اگر همین امروز هم شروع بشه تا 20 سال آینده جواب بده .
Mohammadmahdi_SH
10 سال پیش
حالا ما هرچی اینجا بگیم اگه فلان کارو کنیم همه چی درست میشه کسی به حرف ما که گوش نمیده فقط حرص الکی اینجا میزنیم:-k
ولش فکر کنین تاخیر تو پرواز 747SP ایران ایر که شما توش هستین داشته باشین بعد جو بدین هیشکی پا نشه خلبانا هم برن...[blackhee]
Queen of the Skies