TOMCATER
  • TOMCATER
  • 50.06% (معمولی)
  • بال برنزی - کبوتر یار
10 سال پیش
خواستم فقط توضیحی در مورد همین خطای به وجود آمده هنگام تعیین مختصات ILS-DME فرودگاه ارومیه داده باشم،
طبق چارت دستگاه DME که مربوط به سیستم ILS باند 21 ارویمه هست حدودا باید در ابتدای باند 21 قرار گرفته باشد ، جایی سمت راست باند 21 نزدیک سیستم گلاید اسلوپ در حالی که در انتهای باند تعبیه شده و تقریبا نزدیک سیستم لوکولایزر و با توجه به طول باند ارومیه که 3252 هست تقریبا یعنی 2 ناتیکال مایل دورتر از مکان اصلی ، یعنی 2 ناتیکال مایل اختلاف DME هنگام اپروچ ، چارت اپروچ ILS -1 ّ باند 21 رو قرار دادم به مینیمم ها و ... دقت کنید ، به طور سطحی به عنوان مثال نقطه میس اپروچ ما که حدودا 0.5 مایلی باند و در ارتفاع 4500 پایی از سطح دریا هست به دو مایل جلوتر منتقل میشود ....
UserPostedImage

UserPostedImage
ma_heravi
  • ma_heravi
  • 0% ()
  • بال برنزی - کبوتر سوار
10 سال پیش
با سلام و درود
دیشب اخر وقت بود و من چک کردم دیدم سنری این مشکل و داره .
اما ورژنی که من دارم و دست من رسیده بود و یک سری اصلاحات جزئی روی ان اصلاح شد و ...
این فایل این مشکل و نداره .
و احتمالا شخص ثالث DME و جا بجا کرده .
http://upload7.ir/preview.php?user=&file=b0b7dd6c64db244f3bbd32c63383e53794f4b2ac 
این فایلی اولیه هست که دست من باقی مونده . و من فکر میکردم که همان هم باشد .
همانطور میبینید .
پس من در چک هایم این مشکل و نداشتم .
این فایل مربوط به تاریخ 13/02/2015 هست .
سپاس از دقت
EP-IBB

UserPostedImage
mehornet
  • mehornet
  • 64.9% (دوستانه)
  • بال ایرانسیم
10 سال پیش
سلام به همه دوستان @};-

من با اجازه آقا فرخ رستمی کیا فایل افکد فرودگاه ارومیه رو تا جایی که امکانش بود به روز رسانی کردم و اونو در اختیار همه میزارم .

اصلاح شامل حال تمام تاکسیویها و رانوی لینک 3/21 و پارکینگ پوزیشنها ، و سیستمهای vor / ils / ndb و پوزیشن درستشون و کورس درست رانوی 21 و پوزیشن درست ils/dme هست

تقریبا تمامش اصلاح شد .

دوستان خودم چک کردم موردی نداشت شما هم چک کنید . بعد از دانلود فایل مورد نظر رو تو فولدر ادان سینری و در فولدر سینری کپی کنید . اگر از قبل فایلی در مورد افکد فرودگاه ارومیه کپی کردین اونو دستی پاک کنید .

از لینک زیر :

http://uplod.ir/nw1hif5ajzy0/OITR_V1.1-AFX.rar.htm 
farrokh
  • farrokh
  • 50.02% (معمولی)
  • بال آهنی - آسمان سوار شروع کننده موضوع
10 سال پیش
سلام آقا محسن عزیز،
از بابت اصلاح فایل افکد فرودگاه ارومیه بسیاز سپاسگذارم. من هم فایل جدید رو تست کردم از لحاظ ظاهری هیچ ایرادی نداشت بحث تخصصیش رو هم به خود شما واگذار می کنم. فقط آقای تامکت تا جایی که من می دونم من بعنوان یک معمار و 3D کار این صحنه رو بال و پر دادم و از همون ابتدا هم تاکیدم بر اون بود ویژگی های بصری پروژه بود که باعث تمجید و تعریف فراوان بعضی از دوستای داخلیمون و مجله های معروفی مثل flightpilot و airdailyX شد (که فکر نکنم به تخصص اونا شک داشته باشین، البته اونا تخصص شما رو تو تشخیص میزان وقت صرف شده واسه یک پروژه رو ندارند!). خودتون بهتر از همه می دونین که این صحنه از لحاظ پرفرمانس یکی از بهترین هاست و نمی تونین انکارش کنین. ایراد افکد و دوستان هم تایید کردند که من هیچ تخصصی تو اون زمینه ندارم و هیچ ادعایی مبنی بر این موضوع نداشتم و با این قضیه کاملا تخصصی برخورد کردم و اونو به دوستای گرانقدری که تو این پروژه منو همکاری کردند سپردم. اینارو گفتم که بگم من باورم نمی شه شما با نیت خیر این بحث رو را انداخته باشین محصوصا با اون لهن حرفاتون. شخصی که با یک محصول وطنی دلسوزی می کنه مثل آقای هروی، مثل آقای احسانی و یا مجید آقا میان مشکلاتی رو که می دونن قابل حله با ارائه راهکار مطرح می کنند نه مثل شما که از همون پست اولتون دیدتون رو نسبت به این کار با ارزش (حالا می خوایین این حرفای منو خودستایی اسم بزارین ولی تا من از ارزش کارم دفاع نکنم از دوستان هیچ انتظاری نمی شه داشت) نشون دادین. کاش یک ذره بجای مرام ایرانی (حالا آقای رحیمی میان و آشوب به پا می کنند که چرا به ما گفتین بی مرام! در حالی که کسی که از کار و رفتار خودش مطمئن هست هیچوقت کلمه "اکثر شماها" رو به خودش نسبت نمی ده) مرام انسانی را سرلوحه کاراتون قرار بدین. البته حرف واسه گفتن زیاد ه توهینای بسیار بی شرمانه ای به من شده ولی دیگه نمی خوام این پست رو به بحث های انحرافی بکشم.

دوستان نورپردازی فیزیکال ارومیه درحال تموم شدنه ولی آنکارا تمام وقتمو گرفته و تو الویت قرار داره. به محض اینکه یکم از برنامه آنکارا جلو زدم میام آپدیت جدید ارومیه رو در اختیارتون قرار می دم.

با تشکر،
رستمی کیا
TOMCATER
  • TOMCATER
  • 50.06% (معمولی)
  • بال برنزی - کبوتر یار
10 سال پیش
ارسال شده توسط : farrokh 

سلام آقا محسن عزیز،
از بابت اصلاح فایل افکد فرودگاه ارومیه بسیاز سپاسگذارم. من هم فایل جدید رو تست کردم از لحاظ ظاهری هیچ ایرادی نداشت بحث تخصصیش رو هم به خود شما واگذار می کنم. فقط آقای تامکت تا جایی که من می دونم من بعنوان یک معمار و 3D کار این صحنه رو بال و پر دادم و از همون ابتدا هم تاکیدم بر اون بود ویژگی های بصری پروژه بود که باعث تمجید و تعریف فراوان بعضی از دوستای داخلیمون و مجله های معروفی مثل flightpilot و airdailyX شد (که فکر نکنم به تخصص اونا شک داشته باشین، البته اونا تخصص شما رو تو تشخیص میزان وقت صرف شده واسه یک پروژه رو ندارند!). خودتون بهتر از همه می دونین که این صحنه از لحاظ پرفرمانس یکی از بهترین هاست و نمی تونین انکارش کنین. ایراد افکد و دوستان هم تایید کردند که من هیچ تخصصی تو اون زمینه ندارم و هیچ ادعایی مبنی بر این موضوع نداشتم و با این قضیه کاملا تخصصی برخورد کردم و اونو به دوستای گرانقدری که تو این پروژه منو همکاری کردند سپردم. اینارو گفتم که بگم من باورم نمی شه شما با نیت خیر این بحث رو را انداخته باشین محصوصا با اون لهن حرفاتون. شخصی که با یک محصول وطنی دلسوزی می کنه مثل آقای هروی، مثل آقای احسانی و یا مجید آقا میان مشکلاتی رو که می دونن قابل حله با ارائه راهکار مطرح می کنند نه مثل شما که از همون پست اولتون دیدتون رو نسبت به این کار با ارزش (حالا می خوایین این حرفای منو خودستایی اسم بزارین ولی تا من از ارزش کارم دفاع نکنم از دوستان هیچ انتظاری نمی شه داشت) نشون دادین. کاش یک ذره بجای مرام ایرانی (حالا آقای رحیمی میان و آشوب به پا می کنند که چرا به ما گفتین بی مرام! در حالی که کسی که از کار و رفتار خودش مطمئن هست هیچوقت کلمه "اکثر شماها" رو به خودش نسبت نمی ده) مرام انسانی را سرلوحه کاراتون قرار بدین. البته حرف واسه گفتن زیاد ه توهینای بسیار بی شرمانه ای به من شده ولی دیگه نمی خوام این پست رو به بحث های انحرافی بکشم.

دوستان نورپردازی فیزیکال ارومیه درحال تموم شدنه ولی آنکارا تمام وقتمو گرفته و تو الویت قرار داره. به محض اینکه یکم از برنامه آنکارا جلو زدم میام آپدیت جدید ارومیه رو در اختیارتون قرار می دم.

با تشکر،
رستمی کیا

درود
چه عجب که یکمی لحن شما نرم تر و آروم تر شد .... ولی همچنان تلاش کنید که از بالا به دیگران نگاه نکنید خواهشا! و تیکه بار دیگران نکنید! این دیگه نقصیر ما نیست که دیگران به شما توهین کردن و حالا شما میخاهید سر ما خالی کنید !
در هر صورت نظر شخصی بنده این است که زحمت و تلاش شما در مورد کار ارومیه وقتی به بالاترین حد ارزش خود میرسد که سینری علاوه بر داشتن جنبه ظاهری و گرافیکی بالا از نظر تکنیکال و اطلاعات پایه نیز بی نقص باشد. هدف همگی شبیه سازی پرواز اصولی و صحیح هست ، اگر انگونه باشد جلوه های بصری اولیت دوم قرار میگیرد
در مورد آخرین فایل افکدی که قرار گرفته توسط دوست عزیز mehornet همچنان مشکل دستگاه DME مربوط به سیستم ILS وجود دارد !
موقیعت این دستگاه 2 مایل اشتباه است ! این مورد تو فایلی که آقای هروی قرار داده بودند رفع شده بود !