با سلام و درود این متن های بنده از سایت aerospacetalk به اینجا کپی کردم .
اما اقای تامکت اس اس که حالا فامیلشونم نمیخواهم نام ببرم شاید درست نباشد هم دیگر و بصورت خیلی کم میشناسیم اما در محیط خوبی آشنا شدیم حقیقتشو بخواین پیروی جمع بندی پیغام ها شما انتقاد و خورد کردن طرح و باهم مخلوط کردن پیغام دادین که ILS STOCK و ...
بنده به عنوان کسی که در ADE دخیل بودم اینجا چون به من نیز بر میگردد نیازمند توضیحاتی هستم که در هردو سایت قرار خواهد گرفت . پاسخ بنده به شما در فضای دوستانه ( همانطور که میدانید یکی از بدی های فضای مجازی این است که شخص در مقابل نیست که بداند نوع لحن تند هست یا خیر میگویم من در فضای دوستانه صحبت میکنم چون کلیه طرفین از دوستان بنده هستن ) بدین شرح است :
اقای تامکت لطف کنید کلیه سنری های موجود از جمله فلای تمپا من جمله دبی هم از شبیه ساز خود پاک کنید .
http://upload7.ir/preview.php?user=&file=5d803784b82b5552b047135474cf0676facebecc.jpg ای ال اس فرودگاه دبی نیز استوک هست .
اقای تامکتر افزونه تکسی تو گیت استانبول هم اگر دارید پاک کنید :
http://upload7.ir/preview.php?user=&file=919bb0e6a918a8ee2d713f199e8ed846fc065717.jpg ای ال اس ان نیز استوک است .
من دو نمونه را گفتم که بیشتر سیمر های ایرانی از آن استفاده میکنند و از آن به نیکی نام میبرند .
حالا شاید شما از این ها هم استفاده نکنید . اما نیاز هست بگم که این مشکل خاصی نیست که بخواهیم با دیدن ان افزونه را پاک کنیم .
برادر این چه دلیلی است برای پاک کردن ؟
چه دلیلی است برای خوب نبودن این پروژه ؟
شخصی که این افزونه را ساخته اولین کارش این بوده .
اگر انتقادی دارید انتقاد را مطرح کنید اصلاح میکنند .
نه این که چون ای ال اس استوک بود و فلان و فلان من ان را پاک کردم و ...
تمام افزونه های شبیه ساز برای بهبود گرافیکی و کیفیتی محیط ان هستند . حالا چه در مقیاس فرودگاه چه در مقیاس منطقه ای و ...
برای سایر انتقاد های شما این افزونه وحی الهی نیست که بی نقص باشد . به امید خدا در ورژن های بعدی رفع خواهد شد .
در مورد سازندگان فرودگاه با ADE به عنوان یک نماینده عرض میکنم . متاسفانه هر که با ADE فرودگاهی ساخت سریعا میگن این چیزی نیست که بسازی و دو دقیقه کار داره و ... بارها به خود من گفته اند سر ان اصلاحاتی که روی مشهد انجام دادم .
چنین گفته هایی درست نیست و بدور از انصاف هست . واقعا بعضی ریزه کاریا در ADE خیلی وقت گیر هست .
در نهایت من از این طرح استقبال میکنم . امیدوارم باز هم ادامه داشته باشه و اما رو هم پیش خرید خواهم کرد . باید به دنبال بهترین ها برای خودمون باشیم . اینجور بحثا گذرا هست . این که تحریم کنیم و نخریم و ... چه فایده ؟
با تشکر و سپاس خیلی طولانی شد . اما لازم بود .
بک مورد دیگر در صورت امکان یک نمون DME ON GP در شبیه ساز نشانم بدهید من ندیدم متاسفانه و در موردشم تحقیق نکردم اگز امکانش هست توضیح بدهید . چون خودم دقت نکرده بودم میخواستم بدونم اصلا میشه چنین چیزی .
سپاس
ویرایش بوسیله کاربر
10 سال پیش
|
دلیل ویرایش: نامشخص