mehornet
  • mehornet
  • 64.9% (دوستانه)
  • بال ایرانسیم
10 سال پیش
سلام به همه دوستان@};-

والا من که چک کردم موردی نداشت . بعضیها هم بهانه بنی اسرائیلی میگرن به خدا . علم غیب هم میدونن . آقای تامکتر شما چطوری سینری رو اینستال نکرده ازش چیز فهمیدی . شما که اینجوری فکر میکنی نیازی به تهیه این فرودگاه نداشتی با همون دیفالت fsx حال میکردی تا نیاز به نظر اینجوری نداشته باشی . فرودگاه ارومیه یه تندیسه که با این زبون بازی خراب نمیشه و کم ارزش هم نمیشه . ایراداتی هم داره که قابل رفع هست .
امون از این ایرانی بازها [attack]
farrokh
  • farrokh
  • 50.02% (معمولی)
  • بال آهنی - آسمان سوار شروع کننده موضوع
10 سال پیش
بیخیال این خانوم یا آقای تامکت از اکیپ آقای طالب زاده هستند که دارن تمامی سعیشون رو می کنن تا این پروژه رو کم ارزش جلوه بدن. ذهی خیال باطل. ایشون که ادعا می کنند فرودگاه امام رو یک هفته ای تموم کردن باید از ایشون پرسید فیکس کردن برخی ارورها و جاگذاری آبچکت های آماده تو ADE مگه چیزی بیشتر از جند ساعت وقت می خواد؟
دوستای این انجمن که واقعا اگه حمایت های شما نبود من خیلی وقت پیش پرونده ایران و بسته بودم برای شما یک آپدیت ویژه دارم. لطفا کسایی که از من یا آقای راحمی نیا این محصول رو خریدند پیغام خصوصی بفرستن تا یک اصلاحیه در رابطه با چمن ها و تکستچر پارکینگ براتون بفرستم.

رستمی کیا
TOMCATER
  • TOMCATER
  • 50.06% (معمولی)
  • بال برنزی - کبوتر یار
10 سال پیش
ارسال شده توسط : farrokh 

خانم تامکتر می شه بیشتر توضیح بدی کجای کار ایراد پیدا کردین اونم فقط با برسی فایلها بدون نصب تا ما هم از این مهارت شما مستفیض بشیم؟

رستمی کیا

درود بر شما
مشکل اینجاست که تمامی آبجکت های گرافیکی شما رو سینری دیفالت خود سیمیلاتور پیاده شده بظاهر ، برای مثال یک مشکل که همون استوک بودن ILS هست ، فایل بیس سینری شما رو در ADE لود کردم ، در سینری شما دستگاه ILS-DME در انتهای باند بود در صورتی که بر طبق چارت های AIP منتشر شده از پرتال شرکت فرودگاه های کشور جای دیگری باید قرار گیرد ، حال از موقعیت دید برج و 23 متر اختلاف طول باند و غیره فاکتور بگیریم .
در ضمن برای بررسی یک سینری الزاما نیاز به نصب ان وجود ندارد ، اتفاقا برخی نکات رو باید با نرم افزار های دیگر بررسی کرد.
UserPostedImage

لینک  چارت های ارومیه (AIP) آپدیت (1 JAN 2015)

ارسال شده توسط : mehornet 

سلام به همه دوستان@};-

والا من که چک کردم موردی نداشت . بعضیها هم بهانه بنی اسرائیلی میگرن به خدا . علم غیب هم میدونن . آقای تامکتر شما چطوری سینری رو اینستال نکرده ازش چیز فهمیدی . شما که اینجوری فکر میکنی نیازی به تهیه این فرودگاه نداشتی با همون دیفالت fsx حال میکردی تا نیاز به نظر اینجوری نداشته باشی . فرودگاه ارومیه یه تندیسه که با این زبون بازی خراب نمیشه و کم ارزش هم نمیشه . ایراداتی هم داره که قابل رفع هست .
امون از این ایرانی بازها [attack]

دوست عزیز
چک کردن شما شاید به لود کردن ساده ای تمام بشه ، خواهشا در مورد مساله که در اون اطلاعات ندارید ، اظهار نظر نکنید.بنده نه به شما و نه به جناب آقای رستمی کیا و نه هیچ کس دیگری بی احترامی نکردم که اینگونه به من تهمت میزنید ، در مورد سوال شما نیز در نقل قول قبلی پاسخ دادم ، صد البته که کار ارومیه بسیار خوب بوده ، و این کار خوب باید رفع اشکال بشود تا به بهترین فرم و حالت برسد .

ارسال شده توسط : farrokh 

بیخیال این خانوم یا آقای تامکت از اکیپ آقای طالب زاده هستند که دارن تمامی سعیشون رو می کنن تا این پروژه رو کم ارزش جلوه بدن. ذهی خیال باطل. ایشون که ادعا می کنند فرودگاه امام رو یک هفته ای تموم کردن باید از ایشون پرسید فیکس کردن برخی ارورها و جاگذاری آبچکت های آماده تو ADE مگه چیزی بیشتر از جند ساعت وقت می خواد؟
دوستای این انجمن که واقعا اگه حمایت های شما نبود من خیلی وقت پیش پرونده ایران و بسته بودم برای شما یک آپدیت ویژه دارم. لطفا کسایی که از من یا آقای راحمی نیا این محصول رو خریدند پیغام خصوصی بفرستن تا یک اصلاحیه در رابطه با چمن ها و تکستچر پارکینگ براتون بفرستم.

رستمی کیا

دوست عزیز واقعا چرا توهین را به بحث منطقی اولویت میدهید ؟ من باید از شما عذرخواهی کنم که انتقاد کوچکی به شما کردم ، هدفم هم رفع اشکال سینری شما بود ، فقط همین
در مورد آقای طالب زاده ، بنده فقط سه بار با ایشان برخورد داشتم ، دو بار اول برمیگردد به 2 سال قبل در سرور صوتی تیم اسپیک آیوائو چنل دیویژن ایران و مورد سوم فرکانس اپروچ مهرآباد 4 ماه قبل ..... پس خواهشا بدون دلیل به کسی تهمت نزنید .
در مورد ADE هم خدمتون عرض کنم که کاربری این نرم افزار بسیار راحت اما خیلی وقت گیر است ، چرا که اگر بخواهیم موقعیت تمامی پوزیشن های پارکینگ و دستگاه های ناوبری و ترمینال و تاور و استند ها و آبجکت ها بر اساس مختصات های پابلیش شده و دقیق چارت های جپسن و AIP تنظیم و فیکس کنیم به تنهایی حدود 3 تا 4 روز زمان میبرد ، بنده فقط دو روز برای تکسچر های لایت های اپرون وقت گذاشتم ، اما بحثی نیست ، کار من هم صد در صد پر از خطاست اما با کمک شما بزرگواران رفع میگردد ، ولاغیر
روز خوش
سجاد سیف پور
ma_heravi
  • ma_heravi
  • 0% ()
  • بال برنزی - کبوتر سوار
10 سال پیش
با سلام و درود این متن های بنده از سایت aerospacetalk به اینجا کپی کردم .
اما اقای تامکت اس اس که حالا فامیلشونم نمیخواهم نام ببرم شاید درست نباشد هم دیگر و بصورت خیلی کم میشناسیم اما در محیط خوبی آشنا شدیم حقیقتشو بخواین پیروی جمع بندی پیغام ها شما انتقاد و خورد کردن طرح و باهم مخلوط کردن پیغام دادین که ILS STOCK و ...
بنده به عنوان کسی که در ADE دخیل بودم اینجا چون به من نیز بر میگردد نیازمند توضیحاتی هستم که در هردو سایت قرار خواهد گرفت . پاسخ بنده به شما در فضای دوستانه ( همانطور که میدانید یکی از بدی های فضای مجازی این است که شخص در مقابل نیست که بداند نوع لحن تند هست یا خیر میگویم من در فضای دوستانه صحبت میکنم چون کلیه طرفین از دوستان بنده هستن ) بدین شرح است :
اقای تامکت لطف کنید کلیه سنری های موجود از جمله فلای تمپا من جمله دبی هم از شبیه ساز خود پاک کنید .
http://upload7.ir/preview.php?user=&file=5d803784b82b5552b047135474cf0676facebecc.jpg 
ای ال اس فرودگاه دبی نیز استوک هست .
اقای تامکتر افزونه تکسی تو گیت استانبول هم اگر دارید پاک کنید :
http://upload7.ir/preview.php?user=&file=919bb0e6a918a8ee2d713f199e8ed846fc065717.jpg 
ای ال اس ان نیز استوک است .
من دو نمونه را گفتم که بیشتر سیمر های ایرانی از آن استفاده میکنند و از آن به نیکی نام میبرند .
حالا شاید شما از این ها هم استفاده نکنید . اما نیاز هست بگم که این مشکل خاصی نیست که بخواهیم با دیدن ان افزونه را پاک کنیم .
برادر این چه دلیلی است برای پاک کردن ؟
چه دلیلی است برای خوب نبودن این پروژه ؟
شخصی که این افزونه را ساخته اولین کارش این بوده .
اگر انتقادی دارید انتقاد را مطرح کنید اصلاح میکنند .
نه این که چون ای ال اس استوک بود و فلان و فلان من ان را پاک کردم و ...
تمام افزونه های شبیه ساز برای بهبود گرافیکی و کیفیتی محیط ان هستند . حالا چه در مقیاس فرودگاه چه در مقیاس منطقه ای و ...
برای سایر انتقاد های شما این افزونه وحی الهی نیست که بی نقص باشد . به امید خدا در ورژن های بعدی رفع خواهد شد .
در مورد سازندگان فرودگاه با ADE به عنوان یک نماینده عرض میکنم . متاسفانه هر که با ADE فرودگاهی ساخت سریعا میگن این چیزی نیست که بسازی و دو دقیقه کار داره و ... بارها به خود من گفته اند سر ان اصلاحاتی که روی مشهد انجام دادم .
چنین گفته هایی درست نیست و بدور از انصاف هست . واقعا بعضی ریزه کاریا در ADE خیلی وقت گیر هست .
در نهایت من از این طرح استقبال میکنم . امیدوارم باز هم ادامه داشته باشه و اما رو هم پیش خرید خواهم کرد . باید به دنبال بهترین ها برای خودمون باشیم . اینجور بحثا گذرا هست . این که تحریم کنیم و نخریم و ... چه فایده ؟
با تشکر و سپاس خیلی طولانی شد . اما لازم بود .
بک مورد دیگر در صورت امکان یک نمون DME ON GP در شبیه ساز نشانم بدهید من ندیدم متاسفانه و در موردشم تحقیق نکردم اگز امکانش هست توضیح بدهید . چون خودم دقت نکرده بودم میخواستم بدونم اصلا میشه چنین چیزی .
سپاس
EP-IBB

UserPostedImage
TOMCATER
  • TOMCATER
  • 50.06% (معمولی)
  • بال برنزی - کبوتر یار
10 سال پیش
درود بر شما دوست عزیز
مورد بحث من اصلا استوک نیست که شما رفتید و فقط نوشته را بررسی کردید . استوک بودن ارتباط مستقیمی دارد که آیا سینری دیفالت ان فرودگاه با دقت طراحی شده یا نه ، آن مربع مشکی رنگ روی مخروط سبز رنگ گلاید اسلوپ رو در شکل تصویر استانبول میبینید ، آن نماد DME هست و اگر در موقعیت مناسب قرار نداشته باشد ، در هنگام اپروچ با دادن DME اشتباه باعث اشتباه در انجام صحیح طرح اپروچ میشود ( دیگه نمیدونم این مسائل رو میدونید یا نه ؟)تو عکس که در آن انجمن گذاشتم اشاره کردم ، استوک بودن به خودی خود مشکلی نیست اگر مختصات ها به درستی تعیین شده باشند .تمامی مختصات های دستگاه های ناوبری فرودگاه در چارت موجود است .
برای مثال در همین سینری ارومیه عکس زیر را ببینید ، DME مربوط به سیستم ILS در انتهای باند تعبیه شده در صورتی که طبق چارت باید در نزدیکی های سیستم گلاید اسلوپ باشد ،

UserPostedImage 

در مورد استانبول هم من رفتم بررسی کردم باز جای این دستگاه اشتباه است اما نه آن قدر که باعث خطای شدیدی هنگاه انجام طرح اپروچ شود ، به عکس دقت کنید .
این هم لینک چارتaerodrome فرودگاه اتاتورک 

UserPostedImage