nctd
  • nctd
  • 50.04% (معمولی)
  • بال چوبی شروع کننده موضوع
10 سال پیش
ارسال شده توسط : naras 

ارسال شده توسط : Karl DG 

سلام

میشه لینک دانلود این اف-4 رو برای منم در پیام خصوصی بفرستین؟

سلام به همه برادرا. @};-
غیر قانونی دانلود نکنید. صاحبش راضی نیست. برای تولید این افزونه ها زحمت زیادی کشیده شده. برادرایی که در تهران هستن برن کامپیوتر پایتخشت سفارش بدن تا براشون اورجینالش رو از خارج بیارن. @};-

سلام برادر naras@};-
برادر وقتی غربیها خودشون بانک های ما رو تحریم می کنن و مسبب این هستن که ارزش پول ما در برابر دلار یک سوم تا یک چهارم بشه .... وقتی به عنوان یک انسان برای ما ارزش قائل نیستند و در خیلی از موارد اسم کشور ما رو در بخش خدمات پس از فروش سایتشون قرار نمیدن...اینجا جاش نیست برخی از برند های کالا رو اسم ببرم که شاید به نسبت ،هیچ کشوری به اندازه ما از اون کالا نمیخره و استفاده نمیکنه ولی دریغ از نام ایران و خدمات پس از فروش....این نوع عملکرد فقط و فقط به نفع یکسری دلال ایرانی هست و بس. این نظر من بود شاید هم اشتباه می کنم. بنظرم نباید خیلی حساس بود حداقل تا زمانی که تحریم هستیم.@};-
Karl DG
  • Karl DG
  • 50.02% (معمولی)
  • بال کاغذی
9 سال پیش
سلام دوستان

من به مشکل جدیدی با F-4E milviz برخوردم ، ویندوزم رو به ناچار تعویض کردم و در ویندوز و شبیه ساز جدید پنل ACM یا همون shift + 1 به رنگ سیاه یا طوسی باز میشه و فلپ های فانتوم به کندی حرکت میکنه و اسلت های جلوی بال هم باز نمیشه ! دوستان راه حلی این مشکل رو می دونن ؟
abbbas
  • abbbas
  • 50.02% (معمولی)
  • بال آهنی - آسمان یار
9 سال پیش
ویرایش مدیر: قوانین سایت - بند 8 😠
abbbas
  • abbbas
  • 50.02% (معمولی)
  • بال آهنی - آسمان یار
8 سال پیش
سلان دوستان. کسی میدونه چطوری میشه چتر ترمز رو بعد از فرود باز کرد؟
کاربرانی که در حال مشاهده موضوع هستند