درود
به نظر بنده توجیه رو مسولین و خلبان هواپیما تعیین میکنند نه من و شما از روی زمین و پشت سیستم
البته که خلبان و مسئولین به اندازه کافی چیزایی رو که باید میگفتن گفتن و من بیشتر جواب نظرات شما رو میدم و قرار نیست چیزی رو که انقدر واضحه توجیه کنم . شما هم لطفا مسئولین رو مسئول توجیه ندونید . اونم از پشت سیستمتون ....😠
توصیه میکنم علاوه بر مشاهده دوباره فیلم و خواندن دوباره مصاحبه خلبان ، انکس2 ایکایو رو مطالعه بفرمایید مجددا ....
در این مورد اینترسپت انجام شده ولی نه در صحنهای که فیلمش هست و قرار نیست خلبان یه جنگنده این کار رو ممتد و تا زمانی که با هواپیمای مورد نظر هست انجام بده . شما فرق بین فالو کردن و تهدید کردن و تلاش برای به صدا در آوردن تیکس و تلاش برای هدایت یه جنگنده به صورت کنترل دستی و عدم برخورد احتمالی رو نمیدونی . تو صحنهایی که f15 کنار ایرباس قرار داره حتما داره مسافرها رو اینترسپت میکنه دیگه ... بال بال هم که میزنه ؟؟؟ حتی در مواردی کاملا از ایرباس عقب میمونه . تو فیلم نیست ولی میشه حدس زد و این عملیات اینترسپت به وسیله چند جنگنده انجام شده نه فقط اونی که تو فیلم میبینی ، انکسها رو هم از مجرب ترین استادهای ایرانی فرا گرفتم و نیازی نیست دوباره بخونمش ، اتفاقا پیشنهاد خودتون رو برای دیدن مجدد فیلم مربوطه اونم با حواس بیشتر به خودتون میدم البته بعد از کسب دانش بیشتر . انکس رو هم حداقل یه بار بخون
ویرایش بوسیله کاربر
9 سال پیش
|
دلیل ویرایش: حذف بعضی از قسمتها