amirfikat
  • amirfikat
  • 61.92% (دوستانه)
  • بال نقره ای - شاهین نشان شروع کننده موضوع
9 سال پیش
[APARAT]http://www.aparat.com/v/SWAvl/%D8%AA%D8%B5%D8%A7%D9%88%DB%8C%D8%B1%DB%8C_%D8%A7%D8%B2_%D8%AF%D8%A7%D8%AE%D9%84_%D9%87%D9%88%D8%A7%D9%BE%DB%8C%D9%85%D8%A7%DB%8C_%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86%DB%8C_%D9%85%D9%86%D8%B9_%D8%B4%D8%AF%D9%87_%D8%A7%D8%B2_%D9%81%D8%B1%D9%88%D8%AF_%D8%AF%D8%B1[/APARAT]

UserPostedImage
mehornet
  • mehornet
  • 64.9% (دوستانه)
  • بال ایرانسیم
9 سال پیش

سلام امیر جان @};-

دادا جالبه که این خبر گزاری چه سوتیه بدی داده ، این فیلم چند سال پیش پخش شده و اصلا ربطی به این جریان ماهان نداشته ، تو اینترنت سرچ کردن یه چیزی پیدا کردن 😁
TOMCATER
  • TOMCATER
  • 50.06% (معمولی)
  • بال برنزی - کبوتر یار
9 سال پیش
ارسال شده توسط : mehornet 

نقل قول:

اول انکه خلبان ماهان هیج نیازی به اجازه گرفتن یا پذیرش خواست جنگنده سعودی نداشته ، چرا که هنوز هیج قطعنامه ایی از طرف شواری امنیت سازمان ملل در مشروع دنستن دخالت خارجی به تصویب نرسیده است
در این حالت ( سوایی اینکه کدوم کشور چی میگه ) جنگنده سعودی خودش متجاوز بوده/ پس خلبان ایرانی خود مختار بوده که شرایط خطر و ریسک پذیری رو ( در صورت نداشتن مسافر ) در نظر بگیره و قدام لارم را انجام بده

در صورت رویارووی هر هواپیمایی مسافری با هر جنگنده ای از سوی هر کشوری ، خلبان میتونه تنها به دستورات برج کشور میزبان اکتفا کنه و بس .

اگر فراموش نکرده باشید هواپیمایی ریگی هم رعایت و پذیرش دستور جنگده های ایرانی رو ( حتی در خود اسمان ایران ) منوط به تایید دستور برج بندرعباس کرده بود

خلبان ایرباس ماهان (همونطور که خودشون هم اذعان کردند) دقیقاً و صریحاً مخالف دستورالعمل نگارش شده و کتبی و رسمی انکسهای ایکائو در خصوص اینترسپت عمل کردند. اگر در فیلم ببینید، اف 15 عربستانی به طور مداوم در حال تکان دادن بالهاش هست. اگر به جداول انتهای انکس ها نگاهی بندازید، متوجه خواهید شد این حرکت، بخشی دستورالعمل فالو کردن هواپیمای رهگیر هست.

هواپیمای عربستان با توجه به کلیه اخطارهای صادر شده برای ارباس ماهان و عدم توجه خلبان ارباس و همینطور دستورالعمل نظامی منطقه جنگی (No Fly Zone) بر فراز یمن، می توانسته شلیک مستقیم داشته باشد که (احتمالاً) از طرف مافوق های خودش منع شده چرا که این شلیک منجر به بروز (احتمالاً) بزرگترین درگیری قومی و مذهبی تاریخ خاورمیانه می شد. من به این می گم اقدام هوشمندانه، شما می تونید بگید نداشتن جرات یا نرسیدن زور...

سلام به شما

با توجه به اینکه خود مسئولین گفتن هواپیما مسافر داشته و افرادی بودن که چند وقت پیش برای درمان از یمن به ایران اومدن و در حال برگشت بودن این کار خلبان توجیه نداره الا اون افراد هم کاملا خاص بوده باشن .

درود
به نظر بنده توجیه رو مسولین و خلبان هواپیما تعیین میکنند نه من و شما از روی زمین و پشت سیستم

نقل قول:

قوانین تعریف مشخصی داره و فرضا چون هواپیمای کارگو بار حمل میکنه و نه مسافر دلیل بر این نمیشه که خلبانش هرکاری دلش خواست بکنه ، اختیارات یه خلبان هم مشخصه

با توجه به اینکه تحصیلات خلبانی تجاری دارم به قوانین آگاه هستم . و به نظرم خلبان خیلی ریسک کرد هر چند این جریان با برنامه قبلی انجام شده بود . و تجاری بودن این پرواز هم ریسک درگیری رو کم میکرد

خود خلبان هم که میگه با عدم رعایت قوانین پروازی ادامه داده ، خب یعنی میدونه چیه این جریان .

f15 که تو فیلم معلومه کار اینترسپت ( به معنای اطلاع رسانی به خلبان مسافربری ) انجام نمیده و تو اون لحظات فقط داره با فاصله بسیار نزدیک پرنده ماهان رو فالو میکنه . بال زدنش هم برای کنترل پرواز موازی هست و کنترل پرواز گروهی .

توصیه میکنم علاوه بر مشاهده دوباره فیلم و خواندن دوباره مصاحبه خلبان ، انکس2 ایکایو رو مطالعه بفرمایید مجددا ....😁
mehornet
  • mehornet
  • 64.9% (دوستانه)
  • بال ایرانسیم
9 سال پیش
نقل قول:

درود
به نظر بنده توجیه رو مسولین و خلبان هواپیما تعیین میکنند نه من و شما از روی زمین و پشت سیستم

البته که خلبان و مسئولین به اندازه کافی چیزایی رو که باید میگفتن گفتن و من بیشتر جواب نظرات شما رو میدم و قرار نیست چیزی رو که انقدر واضحه توجیه کنم . شما هم لطفا مسئولین رو مسئول توجیه ندونید . اونم از پشت سیستمتون ....😠

نقل قول:

توصیه میکنم علاوه بر مشاهده دوباره فیلم و خواندن دوباره مصاحبه خلبان ، انکس2 ایکایو رو مطالعه بفرمایید مجددا ....

در این مورد اینترسپت انجام شده ولی نه در صحنهای که فیلمش هست و قرار نیست خلبان یه جنگنده این کار رو ممتد و تا زمانی که با هواپیمای مورد نظر هست انجام بده . شما فرق بین فالو کردن و تهدید کردن و تلاش برای به صدا در آوردن تیکس و تلاش برای هدایت یه جنگنده به صورت کنترل دستی و عدم برخورد احتمالی رو نمیدونی . تو صحنهایی که f15 کنار ایرباس قرار داره حتما داره مسافرها رو اینترسپت میکنه دیگه ... بال بال هم که میزنه ؟؟؟ حتی در مواردی کاملا از ایرباس عقب میمونه . تو فیلم نیست ولی میشه حدس زد و این عملیات اینترسپت به وسیله چند جنگنده انجام شده نه فقط اونی که تو فیلم میبینی ، انکسها رو هم از مجرب ترین استادهای ایرانی فرا گرفتم و نیازی نیست دوباره بخونمش ، اتفاقا پیشنهاد خودتون رو برای دیدن مجدد فیلم مربوطه اونم با حواس بیشتر به خودتون میدم البته بعد از کسب دانش بیشتر . انکس رو هم حداقل یه بار بخون
TOMCATER
  • TOMCATER
  • 50.06% (معمولی)
  • بال برنزی - کبوتر یار
9 سال پیش

نقل قول:

درود

البته که خلبان و مسئولین به اندازه کافی چیزایی رو که باید میگفتن گفتن و من بیشتر جواب نظرات شما رو میدم و قرار نیست چیزی رو که انقدر واضحه توجیه کنم . شما هم لطفا مسئولین رو مسئول توجیه ندونید . اونم از پشت سیستمتون ....😠

نقل قول:

توصیه میکنم علاوه بر مشاهده دوباره فیلم و خواندن دوباره مصاحبه خلبان ، انکس2 ایکایو رو مطالعه بفرمایید مجددا ....

در این مورد اینترسپت انجام شده ولی نه در صحنهای که فیلمش هست و قرار نیست خلبان یه جنگنده این کار رو ممتد و تا زمانی که با هواپیمای مورد نظر هست انجام بده . شما فرق بین فالو کردن و تهدید کردن و تلاش برای به صدا در آوردن تیکس و تلاش برای هدایت یه جنگنده به صورت کنترل دستی و عدم برخورد احتمالی رو نمیدونی . تو صحنهایی که f15 کنار ایرباس قرار داره حتما داره مسافرها رو اینترسپت میکنه دیگه ... بال بال هم که میزنه ؟؟؟ حتی در مواردی کاملا از ایرباس عقب میمونه . تو فیلم نیست ولی میشه حدس زد و این عملیات اینترسپت به وسیله چند جنگنده انجام شده نه فقط اونی که تو فیلم میبینی ، انکسها رو هم از مجرب ترین استادهای ایرانی فرا گرفتم و نیازی نیست دوباره بخونمش ، اتفاقا پیشنهاد خودتون رو برای دیدن مجدد فیلم مربوطه اونم با حواس بیشتر به خودتون میدم البته بعد از کسب دانش بیشتر . انکس رو هم حداقل یه بار بخون

:-k 🤔
👏 👏 لیوان آب سرد رو هم اضافه کنید به پیشنهاد های بالای من .....