سلام ...
حرفهایی رو که در ادامه عرض میکنم ، از زبان خشایار طالب زاده بخونید ، نه از زبان مدیر دیویژن ایران در ایوائو ...
انشقاق در کارهای گروهی ایرانیان ، یک اصل لاینفک از وجود ایرانی است متاسفانه !!!
به ماهیت این دوشبکه هیچ کاری ندارم . بحث من جامعه هدف کاربران احتمالی دو شبکه است .
جناب پارسیان ...
حتما به این اصل واقفید که محدودیت دسترسی کم هزینه و باکیفیت به اینترنت ، یکی از اصلی ترین دلایل عدم استقبال از فعالیتهای آنلاینه . از طرف دیگه محدودیتهای سخت افزاری و نرم افزاری ، محدودیت وقت به خاطر گرفتاریهای روزافزون زندگی و خیلی از مسائل جانبی دیگه ، کاربران شبکه های پروازی آنلاین رو محدود کرده . در چنین شرایطی ، به جای این که تلاش در گردآوری کاربران در یک شبکه باشه ، متاسفانه کار دقیقا برعکس دنبال میشه .
درجواب 3 نکته ای که فرمودید عرض میکنم ، اولا ترافیک پروازی اروپا و آمریکا در هر دوشبکه در ساعات مختلف بالاست . اما اصولا این مورد ارتباطی ه ما نداره . ترافیک پروازی ایران چطوره ؟ روی اون تمرکز کنید ...
ثانیا این دوشبکه برخلف فرموده شما به شدت در بعد تجاری با هم در رقابتند و باز هم بر خلاف نظر شما باید عرض کنم طبق استعلامی که چند وقت پیش بر اساس فعالیت تبلیغی عده ای از دوستان برای وت سیم در شبکه ایوائو ، از سازمان ایوائو گرفتم ، فعالیت به نفع وت سیم در ایوائو مستقیما منجر به حذف اکانت کاربر مبلغ خواهد شد . اتفاقا سازمان مدتی اصرار بر اعلام اسامی کاربران داشت که خوب جوابی ندادیم و در نهایت توبیخ هم شدم !
ثالثا در صوت وقوع این فرض محال شما (!) کاربر ایوائو 1 هفته صبر میکنه . حتما ماجرای مشتری زیاد و مشتری وفادار رو میدونید !!!
هر از گاهی سرور تیم اسپیک وت سیم رو چک میکنم ، میبینم که دوستانی از ایوائو در اونجا هستند و همه در سکوت روی کانال تهران هستند . جالبه که در همون موقع تعداد دیگه ای روی کانال آی ای ممبرز ایوائو هستند و اونجا هم به سکوت می گذره . این حالت به نظر شما به چه دلیل پیش اومده ، تعاون دو شبکه یا تقابل اون ؟
داستان برگزاری تور تابستانی ایوائو رو که هنوز فراموش نکرده اید . عملا بی مهری دوستان رو از نزدیک حس کردیم و قید ادامه فعالیت در تابستان رو زدیم . این عدم استقبال چرا پیش اومد ؟ باز هم مقصر منم یا این بار میشه عوامل دیگه ای رو هم دخیل دونست ؟
دوست گرای ... جناب پارسیان . اگر روزی بویینگ و ارباس ، مایکروسافت و اپل ، ایران خودرو و سایپا ، کره شمالی و کره جنوبی به تعاون و همکاری رسیدند میتونیم انتظار داشته باشیم که وت سیم و ایوائو هم به تعاون برسند ...
امیدوارم در راهی که پیش گرفته اید بسیار موفق تر از دوستان فعال در دیویژن ایران در شبکه ایوائو باشید ...
روز خوش ...
ویرایش بوسیله کاربر
14 سال پیش
|
دلیل ویرایش: نامشخص