Majid
  • Majid
  • 54.16% (معمولی)
  • بال برنزی - کبوتر نشان شروع کننده موضوع
8 سال پیش
ارسال شده توسط : Reza_Sadri 

سلام مجید جان

یک موردو عرض کنم در پاسخ به ان دوست عزیزی که این منظره را با هنگ کنگ و دبی مقایسه کرده بودند البته قصدشون کیفیت بالای کار شما بود اما در مورد قیمت نمیشه این فرودگاه ها را باهم مقایسه کرد به هزاران دلیل که جای گفتن این دلایل در این تاپیک نیست

خلاصه اینکه یک فرودگاه مثل فرودگاه هنگ کنگ مشتری جهانی زیادی داره و بنابر این قیمتش میاد پایین اما کار شما را فقط چندین یا خیلی خوشبینانه چند ده نفر میخرند و بنظر من ارزش ان چندین برابر یک فرودگاه مثل فرودگاه هنگ است و قیمتش هم باید چندین برابر باشه البته ممکنه بعضی از دوستان نظرشون مخالف نظر من باشه که قابل احترامه اما برای یک کار خوب باید پول خوب داد

در هرصورت من خریدارم به هر قیمتی که در بیاد.@};-

ممنونم اقای صدری شما لطف دارین اما واقعا خیلی زمان زیادی از من گرفته خیلی بابتش زحمت کشیده شده از جمله شخص شما یه سری زحمتهایی متقبل شدین که خودش یک باری رو از دوش من برداشت که من نمیتونم فراموش کنم ... از طرفی هم نمیشه قیمتهای آنچنانی پیشنهاد کرد چون سیمرهای ایرانی زیر بار پرداختش نمیرن و بیشتر تشویق میشن به اینکه از راههای دیگه بدست بیارن مگر اینکه واقعا قدر زحماتو بدونن و بخان حمایت کنن اما با همه این تفاسیر سعی میکنم قیمت عادلانه ای براش در نظر گرفته بشه .
Majid
  • Majid
  • 54.16% (معمولی)
8 سال پیش
ارسال شده توسط : Majid 

ارسال شده توسط : A.Rahimi 

سلام دوست عزیز
حالتون خوبه؟
تبریک بابت تهیه ی این کار زیبا.
فقط یک سوال؟ آیا برای فرودگاه از گراند پولی استفاده میکنید؟

سلام آقای رحیمی عزیز
فعلا قصد ایجاد گراند پولی ندارم و همون دیفالت شبیه ساز در جای خودش روی فوتو قرار گرفته. چون یه مقدار زمان بر هست سعیم بر این هست که این موضو رو بعدا بصورت یک آپدیت ارایه کنم .

Majid
  • Majid
  • 54.16% (معمولی)
8 سال پیش
درحال ایجاد اتوژن ساختمانها و جایگذاری ساختمانهای سه بعدی....

UserPostedImage  UserPostedImage  UserPostedImage  UserPostedImage  UserPostedImage  UserPostedImage 
Kian.Brn
  • Kian.Brn
  • 50.02% (معمولی)
  • بال برنزی - کبوتر یار
8 سال پیش
عـــــــالـــــــــی خـــــدا قـــــــوت@};- @};- 👏 👏
javadfakoori
8 سال پیش
مجید جان دوتا نکته: یادت نره باند 8 راست و 26 چپ رو به عنوان تاکسی وی معرفی کنی...
یکی دیگه م اینکه برای تکسچر باند میتونی از نکسچر REX استفاده کنی؟ یا مثل فرودکاه مهراباذ و ارومیه...اونا خیلی عالین... ممنون@};-