سلام مجید جانیک موردو عرض کنم در پاسخ به ان دوست عزیزی که این منظره را با هنگ کنگ و دبی مقایسه کرده بودند البته قصدشون کیفیت بالای کار شما بود اما در مورد قیمت نمیشه این فرودگاه ها را باهم مقایسه کرد به هزاران دلیل که جای گفتن این دلایل در این تاپیک نیستخلاصه اینکه یک فرودگاه مثل فرودگاه هنگ کنگ مشتری جهانی زیادی داره و بنابر این قیمتش میاد پایین اما کار شما را فقط چندین یا خیلی خوشبینانه چند ده نفر میخرند و بنظر من ارزش ان چندین برابر یک فرودگاه مثل فرودگاه هنگ است و قیمتش هم باید چندین برابر باشه البته ممکنه بعضی از دوستان نظرشون مخالف نظر من باشه که قابل احترامه اما برای یک کار خوب باید پول خوب داددر هرصورت من خریدارم به هر قیمتی که در بیاد.@};-
سلام دوست عزیزحالتون خوبه؟تبریک بابت تهیه ی این کار زیبا.فقط یک سوال؟ آیا برای فرودگاه از گراند پولی استفاده میکنید؟سلام آقای رحیمی عزیزفعلا قصد ایجاد گراند پولی ندارم و همون دیفالت شبیه ساز در جای خودش روی فوتو قرار گرفته. چون یه مقدار زمان بر هست سعیم بر این هست که این موضو رو بعدا بصورت یک آپدیت ارایه کنم .
سلام دوست عزیزحالتون خوبه؟تبریک بابت تهیه ی این کار زیبا.فقط یک سوال؟ آیا برای فرودگاه از گراند پولی استفاده میکنید؟
ایرانسیم - اولین سایت مرجع شبیه ساز پرواز در ایران از کوکی ها استفاده می کند. با ادامه مرور این سایت، با استفاده ما از کوکی ها موافقت می کنید. جزئیات بیشتر بستن