mehornet
  • mehornet
  • 64.9% (دوستانه)
  • بال ایرانسیم شروع کننده موضوع
8 سال پیش
سلام به آقا پویان @};-

نقل قول:

خوشحالم که برای شما مشکل ساز نبوده. امیدوارم با ریپینت های زیباتون جان دیگه ای به این هواپیما بدین، فقط نکته ناراحت کننده برای من این هست که این مدل که ارائه شده مدل War Version هست که در انتهای هواپیما تیربار قرار گرفته. مدل های موجود در ایران بدین شکل نیستند(تا جایی که من میدونم) اگر این هواپیما FSX Native بود امکان merge کاکپیت با مدل TD که مشابه مدل های موجود در ایران هست و شما براش ریپینت زده بودید وجود میداشت. اما چون پورت شده از FS9 هست مدل کاکپیت و بدنه یک فایل مشترک هستند و امکان merge فراهم نیست. حالا با همین مدل فعلی امکانش هست که تکسچر پنجره های قسمت تیربار انتهای هواپیما رو با تکسچر همرنگ بدنه جایگزین کرد تا دیده نشن؟

من ریپینت قبلی رو برای این ادان درست کردم ولی امکان یه رنگ کردن انتهای رادر فقط در حالتی شدنیه که تمام لیورهای موجود در این ادان در اون قسمت رنگش عوض بشه چون این قسمت از تکسچر داخل فولدر مین تکسچر ادان هست و به لیوری هر پرنده ربطی نداره ، مثل تکسچرهای vc

میدونم که این بنده خدا نسخه تجاریش رو هم با vc طراحی کرده ولی هنوز بیرون نداده

UserPostedImage

UserPostedImage

نقل قول:

فعلا آواکس رو بدون VC ارائه کردن که متاسفانه باز هم FSX Native نیست و امکان merge وجود نداره.

البته آواکس با vc رو هم برای fsx ساخته ولی فیلا که ارائه نکرده

UserPostedImage

این عکس کابین آواکسش در fsx هست

یکی از پیش نیازهای این ادان برای آپدیت رفع مشکل لندینگ لایت و ایجاد انجین اسموک هست . فکر میکنم خود سازنده به زودی یه پک آپدیت شده ازش بده بیرون

rezasimmer
  • rezasimmer
  • 50.02% (معمولی)
  • تازه وارد
8 سال پیش
ارسال شده توسط : mehornet 

سلام به شما آقای rezasimmer @};-

صندوق پیام شما پر شده و به ناچار اینجا براتون یه توضیح مختصر میدم . لطفا صندوق پیامتون رو خالی کنید

چند تا مورد رو مجددا چک کنید ، اول اینکه از لینک که معرفی شده ادان رو دانلود کرده باشید ،

دوم مراحل کپی کردن و ریپلیس کردن فایلها و فولدرها رو با دقت انجام بدین به خصوص در مورد فولدر گیج ها

سوم رانتایمهای مورد نظر برای fsx رو حتما داشته باشید

اگر از محیط کاکپیت و گیجهایی که کار نمیکن یه عکس برام بفرستی شاید بتونم بهتر راهنمایی کنم

خود من از نسخه اکسلریشن fsx استفاده میکنم ، که بعد از کپی فایلهای مربوطه هیچ مشکلی باهاش نداشتم . البته اگر قبلا نسخه بدون vc رو داشتین حتما از روی fsx اونا پاک کنید چون با این نسخه جدید کانفلیکت میده .

سلام خدمت شما و با عرض معذرت بابت تاخیر در پاسخدهی به علت مشغله کاری.....

خدمتتون عرض کنم که اولا از همون لینک معرفی شده دانلود کردم. ثانیا اینکه کپی پیست کردن رو هم با دقت تمام انجام دادم و حتی بعد از اینکه تو سیمیلاتور دیدم اینجوریه و مشکل داره اومدم و یه بار فایل های ایلوشین رو کامل پاک کردم و دوباره کپی پیست کردم.
البته متوجه منظورتون از رانتایم های مورد نظر برای fsx نشدم و اگه اونا رو معرفی کنید ممنون میشم ولی جهت اطلاع خدمتتون عرض میکنم که نسخه fsx من اورجینال ماکروسافت هستش و از این ایرانی ها نیست و نسخه اکسلریشین هستش و کلی ادان حرفه ای شامل کلیه محصولات pmdg ، کپتن سیم ، آئروسافت ، Carenado و کلی دیگه روش نصبه و بدون مشکل کار میکنن و متاسفانه بعد از نزدیک 4 سال داشتن این شبیه ساز این اولین باره که یه افزودنی نصب میکنم و اینجوری میشه.

همچنین عکس های از داخل کاکپیت این پرنده گرفتم که براتون قرار میدم و خودتون مشاهده بفرمایید.

UserPostedImage

UserPostedImage

UserPostedImage

mehornet
  • mehornet
  • 64.9% (دوستانه)
8 سال پیش

سلام به آقا رضا @};-

تصاویری که فرستادین نشون دهنده عدم لود گیجها و ریجیستری اونها برای بار اول بعد از اینستال این ادان هست

احتمالا زمانی که برای بار اول بعد از اینستال این ادان رو لود کردین و زمانی که در مورد ریجستری گیجها از شما ممتدا سوال میکرده گزینه نو یا کلوز رو زدین که باید برعکس روی یس یا اگری میزدین ، تو این حالت راهش اینه که ادان رو به کلی از روی fsx پاک کنید و شبیه ساز رو مجددا لود کنید . تو حالتی که این ادان روی fsx نباشه

بعد از شبیه ساز کاملا خارج بشید و مجددا ادان رو با دقت کپی کنید . و دوباره fsx و این ادان رو لود کنید برای بار اول که از شما برای ثبت گیجها سوال میکنه روی گزینه مربوط به تایید ریجیستری گیجها کلیک کنید .

شاید این ادان با fsx شما مشکل داشته باشه ، بنا بر این روشهایی که آقا پویان هم گفته عمل کنید [approve]

رانتایمها در fsx شامل دارکت ایکس ، نتفریم ورک و ویژوال سی ، و سیم کانکت و یه تعدادی از برنامهای دیگه هست که بهتره آپدیت باشن

دوستان شاید یکی از دلایلی که من با این ادان مشکل ندارم این باشه که قبلا از گیجهای روسی فریز شده مختلف و زیادی در شبیه سازم استفاده کردم و همخوانی ایجاد شده با این ادان باعث شده درست کار کنه .
rezasimmer
  • rezasimmer
  • 50.02% (معمولی)
  • تازه وارد
8 سال پیش
ارسال شده توسط : mehornet 

سلام به آقا رضا @};-

تصاویری که فرستادین نشون دهنده عدم لود گیجها و ریجیستری اونها برای بار اول بعد از اینستال این ادان هست

احتمالا زمانی که برای بار اول بعد از اینستال این ادان رو لود کردین و زمانی که در مورد ریجستری گیجها از شما ممتدا سوال میکرده گزینه نو یا کلوز رو زدین که باید برعکس روی یس یا اگری میزدین ، تو این حالت راهش اینه که ادان رو به کلی از روی fsx پاک کنید و شبیه ساز رو مجددا لود کنید . تو حالتی که این ادان روی fsx نباشه

بعد از شبیه ساز کاملا خارج بشید و مجددا ادان رو با دقت کپی کنید . و دوباره fsx و این ادان رو لود کنید برای بار اول که از شما برای ثبت گیجها سوال میکنه روی گزینه مربوط به تایید ریجیستری گیجها کلیک کنید .

شاید این ادان با fsx شما مشکل داشته باشه ، بنا بر این روشهایی که آقا پویان هم گفته عمل کنید [approve]

رانتایمها در fsx شامل دارکت ایکس ، نتفریم ورک و ویژوال سی ، و سیم کانکت و یه تعدادی از برنامهای دیگه هست که بهتره آپدیت باشن

دوستان شاید یکی از دلایلی که من با این ادان مشکل ندارم این باشه که قبلا از گیجهای روسی فریز شده مختلف و زیادی در شبیه سازم استفاده کردم و همخوانی ایجاد شده با این ادان باعث شده درست کار کنه .

با تشکر از شما دوست عزیز بابت ارائه توضیحاتتون
البته باید خدمتتون عرض کنم که اگه پست های قبلی بنده رو مجددا مطالعه بفرمایید اونجا گفتم که کلی افزودنی بد قلق رو سیمیلاتور بنده نصب می باشد و دارن بدون مشکل کار میکنن. مسلما هر کاربر آماتوری که یه مدت با شبیه ساز کار میکنه متوجه میشه که برای نصب افزودنی باید در مواجهه با اون سوالات ممتد شبیه ساز برای نصب گیج ها ، گزینه های مثبت یعنی yes و agree را انتخاب کنه دیگه چه برسه به این بنده حقیر که کل نسخه های شبیه ساز x رو داشتم و باهاش کار کردم و میتونم ادعاکنم که حداقل تو ایران جزو اولین ها در این زمینه بودم. مسلما خودتون هم میدونید که نصب صحیح افزودنی هایی مثل pmdg و کپتن سیم و آئروسافت کار هر کسی نیست و من با بعضیهاشون کلی کشتی گرفتم تا تونستم نصبشون کنم و الان همشون مثل بنز دارن کار میکنن فقط از پس این ایلوشین نتونستم بر بیام.
در مورد اون رانتایم ها که فرمودین هم بگم که آخرین نسخه دایرکت ایکس به اضافه کلیه های نت فریم ورک هایی که ماکروسافت منتشر کرده به اضافه ویژوال سی روی سیستم بنده نصب می باشد و ضمنا سیم کانکت هم نصب است. در مورد سیم کانکت هم یه نکته بگم که برای کارکرد صحیح سیستم gps همین ایلوشین یعنی KLN-90B نیاز مبرم به آخرین نسخه سیم کانکت می باشد. حالا جالب اینجاست که همین KLN-90B یکی از معدود گیج های ایلوشین هستش که روی سیمیلاتور بنده به درستی کار میکنه ولی متاسفانه بقیه گیج ها لود نمیشن.
به هر حال از کلیه دوستانی که میتونن کمک کنند تا این مشکل رفع شود درخواست کمک میکنم.
با تشکر
mehornet
  • mehornet
  • 64.9% (دوستانه)
8 سال پیش

سلام آقا رضا @};-

ارائه هر گونه راهکاریکه به نظرم اومده برای رفع مشکل احتمالی شما بوده . بنده هم از fs 98 شروع کردم ولی گاها برای رفع مشکلاتم از دوستانی کمک میگیرم که تازه با fsx آشنا شدن و دانش بالاتری دارن وحتی ترجیح میدن با p3d کار کنن .

به هر حال من برای رفع مشکل شما لزوما نباید حدس بزنم که شما یه حرف ای گرفتار با این ادان هستین ، که کاریشم نمیشه کرد . در ضمن ممکنه راهنمایی ها به درد دوستان دیگه که این پست رو میخونن ، بخوره

علت اصلی مشکلات این ادان اون هم برای هر شبیه ساز متفاوته و فقط مشکل ما ایرانیا نیست و خیلی ها تو دنیا که دانلودش کردن باهاش مورد دارن